Herkese iyi aksamlar ben 21 esim 28 yasında 2 yıl nisanlilik donemi yasadik o zamanlar üstüme cok titriyordu her aksam is cıkisi bize geliyor cogu zaman bizde kaliyordu gun icinde ariyor msj atiyordu her gun bikmadan benimle ilgilenip konusuyordu ve benle cinsel yonden bir olmak icin sabirsizlaniyordu hep yanliz kalacagjmiz ani bekliyor her firsatta bana yakinlasjyordu hic bir zaman icin evlilik oncesi cok ileri gitmedik ama yakinlasmalarimiz ten temasimiz oldu suan 1 yillik evliyiz ve evliligim surekli esimden ilgi beklemek beni özlemesini beklemek yataga cagirmasini beklemekle geciyor hep ben soyluyorum seni ozledim birlikte olalim mi diye cogu zaman yorgun oldugunu falan gun yapsak olur mu canim dededigine ragmen hep olsun ben yakinlik gosteriyim wrkektir bekler falan filan amabiktim kendisine sordugumda canim yorgunum ilgilenmiyorum farkindayim isler bitsin ilgilenecem ben de ozluyorum ama her iliskide sen kasintim var tuvaletim geldi diyorsun diye seni dusunuyorum falan diye bende on sevismemiz olmadigindan kuru oldugundan tahris oldugumu soyluyorum tekrar canim aciycak korkusutla tuvaletim geliyor diyorum oda hemen yapiyim sen bahane bulmadan diye on sevisme yapmiyorum falan filan yani hep bir bahanesi var ne yapmaliyim beni istesin ozlwsin ilgilensjn diye