Yani kendi yaşımda biri de olsa aynı şeyi yapabilirdi ki bizim jenerasyon tamamen o kafada. Yatup kalkalım derdi herkesin. O yüzden istemedim zaten kendi yaş grubumda birini
Çok mantıklıBak şimdi sen bir spor videosu açacaksın ama hoca şöyle kaslı karizmatik bir şey olacak o videoda spor yapacaksın araya da şu şarkıyı açacaksıneşine de hocayla ilgili övgü dolu sözler diyeceksin sen de yapsana spor böyle olmaya çalış gibi Esteri söyleyen kocaya tiksinti gibi bakabilirsin de
Helal olsun size. Tabi evliyken pat diye çekip gidilmiyor. Sevgili olsak suratına bakmazdım zaten bundan sonraAynısını bir önceki ilşkimde bende yaşadım bana şey demişti bak şımardı şişti şişti benim ona gösterdiğim sevgiyle beni eziyor.
Benim ona bakmam bile mucizeyken bana bir sabah, ben sensizde yaşarım dedı
durduk yere. Kızlar bana bakıyor falan ay dedım ne avam konuşmalar bunlar defol git dedim yaşa o zaman gram umrumda
olmadı hala da barışmaya çalışır köpek çekerim.
Senın modun sakın düşmesin her gun kendıne ne kadar guzel oldugun hatırlattt
Evet Önceki erkek arkadaşım mesela baya zengindi. Eşimden 2 -3 kat falan sanırım. O bunu bildiği için onu kıskanmıştı mesela Ama tip falan deyince dediğiniz gibi pek etkilemiyor. Çirkin biri de değilBen o terbiyesiz kocanizdan çok daha güzel olduğunuza eminim. O anca aidsli eskortlari bulurdu siz ona yüz vermeseydiniz. Öncelikle kocanızin hayal dünyasından cikip kendine gelmesi gerek. O bahsettiği kadinlar da normal biri, para bakim giyim ve sağlıklı yaşam tarzı sayesinde ünlü ve güzel olunabiliyor. O kadınların yanına bile yaklaşamaz zaten korumaları evsiz zannedip kovar sizinkini. 25 yaşında çıtır kızla evlenmiş haline şükretsin. Siz de ozguvenli ve bakımlı olun lütfen. Siz çirkin moduna girerseniz o da sizi öyle görür. Ve son önerim, erkekler sizi dış görünüşle vurursa Siz de maddiyatla vurun. O başka kadınlara bakıyorsa Siz de başka arabalara evlere bakıp iç geçirin. Offf bazı adamlardaki havaya bak be sürdüğü arabanın güzelliğine bak be, deyin. Çirkinsin yaşlısın demek onları zerre etkilemiyor.
Hamilelik ve doğum denen olay ölüme gidip gelmek.benim de öyle dogumuma az kaldı 100e yaklaştım. kilomu çok dert ediyorum nasıl eski halime döneceğim diye Sen sağlıklı ol iyi ol kilo verirsin hatta yalan bile söylüyor. kilo almadın yaa göbeğin büyüdü haliyle diyor.
bunca eziyeti çekmişsin onun için adam karnındaki 3 gram yağı dert ediyorsa kendine ağzını gözünü yamultmak geldi içimden
Ben de güzel buluyorum beğeniyorum baya. Sorun beni onla kıyaslaması. Kadının güzel olması değil kiEster kim bilmiyordum. Şimdi baktım geldim gözüme de çok güzel gelmedi açıkçası.
Hiç kilolu olmadım. Özel ders veriyordum üniversite dönemimde. Kadınlar hep hocam senin gibi yap bizi falan diyordu. O halden bir anda kocaman bir karın basen kalın kollara geçiş yapmıştım. Nasıl ağlamayayımÇok yüz vermişsin kendini birşey sanıyor.25 yaşında kız kendisiyle evlenince havalara girmiş.sen ne diye ağlıyorsun mağazada.dis görünüşe niye bu kadar takintilisin.sen kendini yere indirirsen oda paspas gibi basıp geçer.onu sürekli yaşından vur.keske genç olsaydın falan de.
Ah esterim, üzümlü kekim. Senin yüzünden evde huzur kalmadıEki Görüntüle 3533923
Kız esterrr bir bilsen aile faciasına neden oluyorsun seni yolmak lazım saçlarından
kesinlikle öyleHamilelik ve doğum denen olay ölüme gidip gelmek.
Gelecek 40 yaşında bir adam karnıma laf edecek. Yemin ederim terliği fırlatırım kafasına.
Bizim eşlerimiz olması gerektiği gibi ama konu sahibinin eşi ciddi sorunlu.
Ben kadını güzel bulmadım dedim. Sizi kıyaslaması veya sizin bulmanız ile ilgili kısımla ilgilenmedim o yorumumda.Ben de güzel buluyorum beğeniyorum baya. Sorun beni onla kıyaslaması. Kadının güzel olması değil ki
BuyrunBen fiziginizi merak ettim valla.yuzunuzu kapatıp resim atın bence
Durumumuz çok iyi Araba olsun ev olsun. Hediyeler pırlantalar yani dediğiniz her şeyi yapar. Bebek için bakıcı da istersen tut dedi ama ben başkasının dokunmasını bile istemşyorum bebeğime. O yüzden eve yardımcı aldık sadece haftalık geliyor
Kendi maddi durumum da iyiydi. Kendi motorum param her şeyim vardı. Birinin parasına ihtiyacım yoktuSırf maddi durumu iyi diye evlenmişsiniz anlaşıldı.
(Manipülasyoncu kart horoz.) Hatta biraz daha ileri gitsem çocuğu yaşında diyecgm ayıp ya bu erkekler kendilerini ne sanıyor.Herkese merhabalar. Ben 5 ay önce doğrum yaptım. Henüz tam eski kiloma gelemesem de fiziğimi tamamen toparladım zaten 4 kg kaldı. Vücudum da gayet sıkı ve şekilliydi doğum öncesi. Eşim de çok beğeniyordu. Bu aralar eşimin ağzında sürekli Ester exposito var. Bir şey görse sanki ester , biri bir şey giyse kendini ester mi sanıyor falan sürekli aynı yorumu yapıyor. Geçen gün duştan sonra iç çamaşırlarımla aynaya bakıyordum kendime Geldi yanıma. Ben de dedim bak karın kaslarım da eski halini aldı sayılır. Eşim de rahim bölgesini göstererk bura var dedi. Karnım yağlı değil tamamen inceldi bu arada. Ben de dedim ki orası rahim ve her kadının öyle yani dümdüz olma durumu yok zaten. Yoo Ester Exposito da var mı diye dalga geçdi benle. Ben zaten fizik konusunda aşırı takıntılı bir insanım. Ve beni biriyle kıyaslamasına çıldırıyorum. Kaldı ki 5 ay olmuş daha doğum yapalı. Ayrıca normal halim o kadının 3-4 katı yani o da biliyor. Ama sürekli ağzında o kadın. Bu arada ben 25 eşim 40 yaşında(yaşlı durmuyor). Ben de dedim bu saatten sonra gider onla yatarsın o zaman. Benle bir daha işin olmasın. 4 gündür de yüzüne bakmıyordum. Bugün geldi yok işte kendinden soğutuyorsun saçma davranıyorsun falan diyor bide. Kaç kere uyarmama rağmen aynı şeyleri yapıp bir de haklı gibi konuşuyor. Sonra ben onla konuşmuyorum diye kalk git odana seni görmiyim diye beni kovuyor bide. Ben ne yapmalıyım şimdi ?
Kendi maddi durumum da iyiydi. Kendi motorum param her şeyim vardı. Birinin parasına ihtiyacım yoktu
Hiç kilolu olmadım. Özel ders veriyordum üniversite dönemimde. Kadınlar hep hocam senin gibi yap bizi falan diyordu. O halden bir anda kocaman bir karın basen kalın kollara geçiş yapmıştım. Nasıl ağlamayayım
5 aylık bebeğim var. Pat diye olmuyor malesef(Manipülasyoncu kart horoz.) Hatta biraz daha ileri gitsem çocuğu yaşında diyecgm ayıp ya bu erkekler kendilerini ne sanıyor.
Eşim bunun imasini yapsa eski eşim olurdu net.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?