Kocam bana başkasını örnek gösteriyor

Yani kendi yaşımda biri de olsa aynı şeyi yapabilirdi ki bizim jenerasyon tamamen o kafada. Yatup kalkalım derdi herkesin. O yüzden istemedim zaten kendi yaş grubumda birini

Ee! Eşinizde öyle. Escleri boşuna mı takibe aldı yani? Ayrıca en azından yaş gurubunuz henüz yolun başında genç adamlar ve bekar oldukları için bunu istiyorlar, sizinki 40'na gelişmiş, evlenmiş, çocuk sahibi olmuş ona rağmen durmamış escleri takibe almış sterde ester diyip sizi begenmiyor.

Çok mantıklı

Ben o terbiyesiz kocanizdan çok daha güzel olduğunuza eminim. O anca aidsli eskortlari bulurdu siz ona yüz vermeseydiniz. Öncelikle kocanızin hayal dünyasından cikip kendine gelmesi gerek. O bahsettiği kadinlar da normal biri, para bakim giyim ve sağlıklı yaşam tarzı sayesinde ünlü ve güzel olunabiliyor. O kadınların yanına bile yaklaşamaz zaten korumaları evsiz zannedip kovar sizinkini. 25 yaşında çıtır kızla evlenmiş haline şükretsin. Siz de ozguvenli ve bakımlı olun lütfen. Siz çirkin moduna girerseniz o da sizi öyle görür. Ve son önerim, erkekler sizi dış görünüşle vurursa Siz de maddiyatla vurun. O başka kadınlara bakıyorsa Siz de başka arabalara evlere bakıp iç geçirin. Offf bazı adamlardaki havaya bak be sürdüğü arabanın güzelliğine bak be, deyin. Çirkinsin yaşlısın demek onları zerre etkilemiyor.

Helal olsun size. Tabi evliyken pat diye çekip gidilmiyor. Sevgili olsak suratına bakmazdım zaten bundan sonra

Evet Önceki erkek arkadaşım mesela baya zengindi. Eşimden 2 -3 kat falan sanırım. O bunu bildiği için onu kıskanmıştı mesela Ama tip falan deyince dediğiniz gibi pek etkilemiyor. Çirkin biri de değil

Hamilelik ve doğum denen olay ölüme gidip gelmek.

Gelecek 40 yaşında bir adam karnıma laf edecek. Yemin ederim terliği fırlatırım kafasına.

Bizim eşlerimiz olması gerektiği gibi ama konu sahibinin eşi ciddi sorunlu.

Ester kim bilmiyordum. Şimdi baktım geldim gözüme de çok güzel gelmedi açıkçası.
Ben de güzel buluyorum beğeniyorum baya. Sorun beni onla kıyaslaması. Kadının güzel olması değil ki

Hiç kilolu olmadım. Özel ders veriyordum üniversite dönemimde. Kadınlar hep hocam senin gibi yap bizi falan diyordu. O halden bir anda kocaman bir karın basen kalın kollara geçiş yapmıştım. Nasıl ağlamayayım

kesinlikle öyle

Sırf maddi durumu iyi diye evlenmişsiniz anlaşıldı.

(Manipülasyoncu kart horoz.) Hatta biraz daha ileri gitsem çocuğu yaşında diyecgm ayıp ya bu erkekler kendilerini ne sanıyor.
Eşim bunun imasini yapsa eski eşim olurdu net.

Kilolu olunca ne oluyor peki konu sahibesi, aldatılmak meşru mu oluyor? Kocan ne kadar yüzeyselse sen de o kadar yüzeyselsin, birbirinizi bulmuşsunuz. Yazdıklarını hepsi bedenim böyle, tipim öyle, karnımda yağ yok, kolum öyle bacağım böyle... her şeyden önce sen kendini et parçası olarak görüyorsun, sen kendine böyle bakıyorsan böyle bir adamla evlenmen de normal, onun söylediklerine içten içe katılmasan , 5 kg aldın diye kendini değersiz bulmasan bu kadar alınmazdın inan. Kocanı boşver, bence kendini geliştir, biraz dünya gör. Madem paranız var bir süre Avrupada yaşamanı tavsiye ederim. Kimse kimseyi, özellikle de kadınları senin yaptığın gibi tipiyle vücuduyla yargılamıyor, sen de farklı kültürden insanların kafasını görürsen fikirlerini değiştirirsin.

(Manipülasyoncu kart horoz.) Hatta biraz daha ileri gitsem çocuğu yaşında diyecgm ayıp ya bu erkekler kendilerini ne sanıyor.
Eşim bunun imasini yapsa eski eşim olurdu net.
5 aylık bebeğim var. Pat diye olmuyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…