• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam bana başkasını örnek gösteriyor

Kilolu olunca ne oluyor peki konu sahibesi, aldatılmak meşru mu oluyor? Kocan ne kadar yüzeyselse sen de o kadar yüzeyselsin, birbirinizi bulmuşsunuz. Yazdıklarını hepsi bedenim böyle, tipim öyle, karnımda yağ yok, kolum öyle bacağım böyle... her şeyden önce sen kendini et parçası olarak görüyorsun, sen kendine böyle bakıyorsan böyle bir adamla evlenmen de normal, onun söylediklerine içten içe katılmasan , 5 kg aldın diye kendini değersiz bulmasan bu kadar alınmazdın inan. Kocanı boşver, bence kendini geliştir, biraz dünya gör. Madem paranız var bir süre Avrupada yaşamanı tavsiye ederim. Kimse kimseyi, özellikle de kadınları senin yaptığın gibi tipiyle vücuduyla yargılamıyor, sen de farklı kültürden insanların kafasını görürsen fikirlerini değiştirirsin.
Benim kendimle olan takıntım tamamen bana özgü hep böyleydim. Eşimle bir alakası yok. O beğensin diye değil yani

Ayyy fıstık gibisin fıstıkkk😍😍😍😍😍 ben de zayıfım ama kiloyu göbekten ve yanaktan alıyorum bel çevrem hiçbir zaman böyle görünmeyecek galiba 😆😆
Ben 87 kg ile doğuma girdim şimdi dümdüzse sen de yapabilirsin😂

Kocanın evini basmaya gidiyorum adres ver kız seni böyle görünce iyice bi sinirlendim ona. Senin gibi kızlar ona sümüğünü atmaz be seni beğenmiyor 😡😡
Anlatamıyorum. Bazen diyorum sen beni ekledin ben yüzüne bile bakmazdım belki arkadaşım araya girmese diye ama tabi sonuçta evliyiz. O laflar artık tırt onun için

Benim kendimle olan takıntım tamamen bana özgü hep böyleydim. Eşimle bir alakası yok. O beğensin diye değil yani

Eeee sence bu iyi bir şey mi? Vücudunu sağlıklı tutmayı istemen güzel hoş ama boş. Hayat sence bundan mı ibaret, kadınlar etten mi ibaret? Şimdi 25 yaşındasın, 10 max 15 yıl sonra güzelliğin gençliğin solmaya başlayacak. O zaman ne yapıcaksın, elindeki sana göre değerli olan tek şey gidince hayatının anlamı da bitecek bu durumda. Ne yapıcaksın bunalıma mı gireceksin, klinik klinik gezip ameliyat mı olucaksın yoksa kendini bir uçurumdan aşağı mı atıcaksın?

Eeee sence bu iyi bir şey mi? Vücudunu sağlıklı tutmayı istemen güzel hoş ama boş. Hayat sence bundan mı ibaret, kadınlar etten mi ibaret? Şimdi 25 yaşındasın, 10 max 15 yıl sonra güzelliğin gençliğin solmaya başlayacak. O zaman ne yapıcaksın, elindeki sana göre değerli olan tek şey gidince hayatının anlamı da bitecek bu durumda. Ne yapıcaksın bunalıma mı gireceksin, klinik klinik gezip ameliyat mı olucaksın yoksa kendini bir uçurumdan aşağı mı atıcaksın?
Bilmiyorum. Elimden geldiğince yaşan biçimimi de buna göre yapıyorum mesela. Gerisini zaman göstericek ama genetik olarak da çok kilo almaya müsait değiliz. Babaannm halam falan hep genç dururyor ve ideal vücutları var

Kendi maddi durumum da iyiydi. Kendi motorum param her şeyim vardı. Birinin parasına ihtiyacım yoktu😑
Motorum derken🤔

Motor maddi durum belirtisi mi
Motor var motor var ayrıca

Para var para var

Fiziğiniz güzel ama 25 yaşında herkes böyle artık

İsmini yazdığınız kadın da herkes gibi
Sizin ondan eksiğiniz yok eşiniz bulmuş genç kadını kötü sözleriyle aynı yaşa getirmeye çalışıyor

Siz de bir garipsiniz kızmayın ama sanki yapılanların farkında değilmişsiniz gibi
Boşanmak kolay değil diye diye her şeyi kabul mü edelim

Herkese merhabalar. Ben 5 ay önce doğrum yaptım. Henüz tam eski kiloma gelemesem de fiziğimi tamamen toparladım zaten 4 kg kaldı. Vücudum da gayet sıkı ve şekilliydi doğum öncesi. Eşim de çok beğeniyordu. Bu aralar eşimin ağzında sürekli Ester exposito var. Bir şey görse sanki ester , biri bir şey giyse kendini ester mi sanıyor falan sürekli aynı yorumu yapıyor. Geçen gün duştan sonra iç çamaşırlarımla aynaya bakıyordum kendime Geldi yanıma. Ben de dedim bak karın kaslarım da eski halini aldı sayılır. Eşim de rahim bölgesini göstererk bura var dedi. Karnım yağlı değil tamamen inceldi bu arada. Ben de dedim ki orası rahim ve her kadının öyle yani dümdüz olma durumu yok zaten. Yoo Ester Exposito da var mı diye dalga geçdi benle. Ben zaten fizik konusunda aşırı takıntılı bir insanım. Ve beni biriyle kıyaslamasına çıldırıyorum. Kaldı ki 5 ay olmuş daha doğum yapalı. Ayrıca normal halim o kadının 3-4 katı yani o da biliyor. Ama sürekli ağzında o kadın. Bu arada ben 25 eşim 40 yaşında(yaşlı durmuyor). Ben de dedim bu saatten sonra gider onla yatarsın o zaman. Benle bir daha işin olmasın. 4 gündür de yüzüne bakmıyordum. Bugün geldi yok işte kendinden soğutuyorsun saçma davranıyorsun falan diyor bide. Kaç kere uyarmama rağmen aynı şeyleri yapıp bir de haklı gibi konuşuyor. Sonra ben onla konuşmuyorum diye kalk git odana seni görmiyim diye beni kovuyor bide. Ben ne yapmalıyım şimdi ?
Bidaha öyle bi itamda bulunursa varsa git bitane bul kendine bana da eleştiri yapma dokunma defol de bak bakalım nasıl kedi gibi oluyor hayır bulmuş bide bunuyo bu erkek milleti sen ne kafana takıyosun hayatım sende yakışıklı bi erkeği örnek göster kaslarından bahset kendisi neymiş acaba merak ettim kusra bakma

Bilmiyorum. Elimden geldiğince yaşan biçimimi de buna göre yapıyorum mesela. Gerisini zaman göstericek ama genetik olarak da çok kilo almaya müsait değiliz. Babaannm halam falan hep genç dururyor ve ideal vücutları var

Ablacım konu kilo mu, vücut mu sence? Konu kadinlara uygulanan toplum baskısı, kadın bedeninin metalaşması ve bazı kadınların bu baskıya dümdüz hizmet etmesi, hizmetten öte hayatlarinı bu dogrultuda yaşaması. Sana sadece zayıf, fit kadınların değerli olduğunu kim empoze etti mesela, sen kendi kendine böyle takıntilı olduğunu yazmışsın ama inan bana bizimki gibi ataerkil ve materyalist olmayan toplumlarda hiçbir kadın tipe, paraya, oba buna bu kadar takık degil inan. Sen de kendine eziyet ediyorsun, 3 kg aldım diye degersizim, kocam olan bir erkek de geldi değersiz oldugumu söyledi mutsuzum diyorsun. Eee sen de kilonun kadını degersiz yaptığını iddia ediyorsun, kocan da; kocan kadınlara baskı kuran materyalize eden bir erkek sen de metalaşmayı kabul etmiş bir kadınsın tamamiyle denksiniz yani. O zaman sorun nerde, niye konu açtın, kabul et kaç para ettiğini, boyun eğ topluma sus ve otur.

5 aylık bebeğim var. Pat diye olmuyor malesef
Siz yapın diye demedim canım zaten ama kendini ezdirme kendi kartligini örtmek için yapıyor ama böyle adamla ömür geçmez sen baştan büyük oynaycksn yada manipüle yakında dayak da başlar bir ömür çekersin daha 25 yaşındasın ya kucucuksn.

Ben 87 kg ile doğuma girdim şimdi dümdüzse sen de yapabilirsin😂
Yemek yedikçe tekrar göbek çıkmıyor mu ya. Bir kere inceltince devamlı öyle kaldığını bilsem yaparım spor 😆 bence devamlı spor yapmam gerekecek o formu korumak için

Yemek yedikçe tekrar göbek çıkmıyor mu ya. Bir kere inceltince devamlı öyle kaldığını bilsem yaparım spor 😆 bence devamlı spor yapmam gerekecek o formu korumak için
Kas oranı arttıkça metabolizma hızlanıyor. O yüzden kaslı kişiler yemekten sonra normal kişiler gibi şişmiyor. İlla ki şişer ama balon gibi olmaz. Ayva göbekten muzdaribim ben de maalesef 🫠

Motorum derken🤔

Motor maddi durum belirtisi mi
Motor var motor var ayrıca

Para var para var

Fiziğiniz güzel ama 25 yaşında herkes böyle artık

İsmini yazdığınız kadın da herkes gibi
Sizin ondan eksiğiniz yok eşiniz bulmuş genç kadını kötü sözleriyle aynı yaşa getirmeye çalışıyor

Siz de bir garipsiniz kızmayın ama sanki yapılanların farkında değilmişsiniz gibi
Boşanmak kolay değil diye diye her şeyi kabul mü edelim
Şu an 400-500k civarı sattığım motorun fiyatı. Asgari ücret 2 küsürken benim 5 küsür gelirim vardı. Millikik bursu , özel derslerle. Anlayacağınız evet iyi bir gelirim vardı ve standartım yüksekti

Bu sensen kendinin farkında ol ve özgüvenle sen de onu ez. Böyle adam ezilmeyi hak ediyor. Seni kaybederse kapında kuyruklar olacağını hatırlaması lazım
Hatırlatıyorum. Bana kocanla konuştuğunun farkında mısın diyo sanki onun konuştuğu karısı değil😂

Bu siz değilsiniz herhalde yada doğum yapmamış halimiz. Çünkü esterin karın bile bu kadar düz değil kaldı ki kadın doğum falanda yapmamış. Eğer buna rağmen laf ediyorsa pisikojisi bozuk birisidir.
Doğum öncesi halim. Şimdiki halimi de çekeyim bi snye

Bu siz değilsiniz herhalde yada doğum yapmamış halimiz. Çünkü esterin karın bile bu kadar düz değil kaldı ki kadın doğum falanda yapmamış. Eğer buna rağmen laf ediyorsa pisikojisi bozuk birisidir.
Aynı üstümün şimdiki hali. Aynadaki parmak izleri için kusura bakmayın. Bebişim kendine bakarken elliyor😂

Back