• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam bana başkasını örnek gösteriyor

güzellik göreceli bir şey.
en güzel yaşlarınızda birlikte olduğunuz adamın yaptıkları kabul edilecek şeyler değil.
büyük ihtimal bunları hiç affedemeyeceksiniz ve unutamayacaksınız. o yüzden bu adamsız bir planınız olsun. siz çok gençsiniz.
45 yaşında 60 yaşında biriyle birlikte olacaksınız. yaş ilerledikçe bu yaş farkı rakamsal olarak 15 olarak kalacak siz ne kadar genç görünüyor deseniz de. farklı dönemlerde farklı fiziksel sağlıksal noktalarda olacaksınız her zaman.

fakat o şu anda sizin en güzel yaşlarınızın keyfini çıkartıp bir de size psikolojik şiddet uyguluyor kendi çocuğunun annesine.

Yani kendi yaşımda biri de olsa aynı şeyi yapabilirdi ki bizim jenerasyon tamamen o kafada. Yatup kalkalım derdi herkesin. O yüzden istemedim zaten kendi yaş grubumda birini

23 yaşinda kendi yaş grubunuz erkeklerin evlenmek istememesi normal maddi acidan da zor ama illa gidip 15 yaş buyuk biri gerekmiyordu bence. 30larindaki erkekler ne güne duruyor mesela? 😀

O kadar süper über mukkemmel güzelsiniz ama sadece 15-20 yaş buyuk erkekleri mi etkileyebiliyor? Sizin gibi bi tane daha vardi ama 50 yasinda adamlarla geziyordu. Adamlar da en fazla kendi işi olan adamlar yani sanki Turkiyenin sayılı zenginleri gibi...

Herkese merhabalar. Ben 5 ay önce doğrum yaptım. Henüz tam eski kiloma gelemesem de fiziğimi tamamen toparladım zaten 4 kg kaldı. Vücudum da gayet sıkı ve şekilliydi doğum öncesi. Eşim de çok beğeniyordu. Bu aralar eşimin ağzında sürekli Ester exposito var. Bir şey görse sanki ester , biri bir şey giyse kendini ester mi sanıyor falan sürekli aynı yorumu yapıyor. Geçen gün duştan sonra iç çamaşırlarımla aynaya bakıyordum kendime Geldi yanıma. Ben de dedim bak karın kaslarım da eski halini aldı sayılır. Eşim de rahim bölgesini göstererk bura var dedi. Karnım yağlı değil tamamen inceldi bu arada. Ben de dedim ki orası rahim ve her kadının öyle yani dümdüz olma durumu yok zaten. Yoo Ester Exposito da var mı diye dalga geçdi benle. Ben zaten fizik konusunda aşırı takıntılı bir insanım. Ve beni biriyle kıyaslamasına çıldırıyorum. Kaldı ki 5 ay olmuş daha doğum yapalı. Ayrıca normal halim o kadının 3-4 katı yani o da biliyor. Ama sürekli ağzında o kadın. Bu arada ben 25 eşim 40 yaşında(yaşlı durmuyor). Ben de dedim bu saatten sonra gider onla yatarsın o zaman. Benle bir daha işin olmasın. 4 gündür de yüzüne bakmıyordum. Bugün geldi yok işte kendinden soğutuyorsun saçma davranıyorsun falan diyor bide. Kaç kere uyarmama rağmen aynı şeyleri yapıp bir de haklı gibi konuşuyor. Sonra ben onla konuşmuyorum diye kalk git odana seni görmiyim diye beni kovuyor bide. Ben ne yapmalıyım şimdi ?
40 yaşinda bir ağarmiş killi adami ester napsin.
Öyle olsaydin sende gider ???....

Eee siz de kıvanç Tatlıtuğu örnek gösterin bak 40 yaşında o da bak boyu uzun bak yüzü biblo gibi bla bla sizde kıyas edin ya da beğendiğiniz başka bir ünlü ile. Eşiniz 40 ında ama ergen . 40 yaşındasın yaşlandın ama olgunlaşmadın deyin filan ay bir de 40 a gelmiş artık ölümü beklesin ahirete yatırım yapsın ne esteri ahshshs ben sürekli yaşından vururum bu tip insanları delirsin diye ahshshs

Burdan deşifre de etmek istemiyorum. Görüntüsü asla öyle değil. Yani hem birbirimize benziyoruz hem de baya genç duruyor Kafa yapımız da uygundu. Öyle durup dururken hiç kavgamız olmadı ama ben bu tür şeylere göz yumamıyorum işte. O yüzden olduğunda da kestirip atamıyorum bir kenara
Görüntüsü şu an için denktir çünkü adam daha genç 40 yaşında. 10 yıl sonra o denklikten eser kalmayacak, bunları düşünerek bu yaş farkını göze almak lazım. Kusura bakma da adamda karakter de yok, ben yaş konularına çok takılmam aslında, çok değer veren birinin yaşı çok mühim değildir ama adam sana değer de vermiyor ki.. eskort takipleyecek seviyedeki bir adamın karakterini de savunmayıver bir zahmet. Ester bütün twitter incellerinin ağzında olan bir kadın bu arada. Şimdi eşime sordum esteri beğeniyor musun diye o kim dedi adamın haberi bile yok.. eşim de 35 yaşında bu arada bütün gün kadın fotoğraflarında, sosyal medyalarda vs gezinmediği için tanımaması normal. 40 yaşındaki adama sormak lazım hayırdır bey amca 2000 doğumlu kızın fotoğraflarına mı azıyorsun diye.

Takip etmek aldatmak değil yani o kadar da olmaz bence
Burada yapılan yorumların aksine kendinizden büyük olan bu adamla evlenmekle çok iyi yaptınız. Çünkü escleri takibe alan adam için 'o kadarını yapmaz herhalde, biz aslında güzel bir çiftiz' diyebilen birisi bu düşünce yapısı ile genç biri evlense yanında tutamaz terk edilir diye düşünüyorum.

Çok yüz vermişsin kendini birşey sanıyor.25 yaşında kız kendisiyle evlenince havalara girmiş.sen ne diye ağlıyorsun mağazada.dis görünüşe niye bu kadar takintilisin.sen kendini yere indirirsen oda paspas gibi basıp geçer.onu sürekli yaşından vur.keske genç olsaydın falan de.

1736415170225.png

Kız esterrr bir bilsen aile faciasına neden oluyorsun seni yolmak lazım saçlarından :KK53:

Evet ya baktım dümdüz kadın, sokakta dolu var. Tek artısı ölçüleri bence.
Vallaha bizim ülkedeki kafasız heriflerin böyle kadınlara ağızlarının suyu akıyor ama ben gerek sokakta gerek çevremde şundan yüz ve fizik olarak çok daha güzel kadınlar gördüm,görüyorum ve göreceğim.

Herkese merhabalar. Ben 5 ay önce doğrum yaptım. Henüz tam eski kiloma gelemesem de fiziğimi tamamen toparladım zaten 4 kg kaldı. Vücudum da gayet sıkı ve şekilliydi doğum öncesi. Eşim de çok beğeniyordu. Bu aralar eşimin ağzında sürekli Ester exposito var. Bir şey görse sanki ester , biri bir şey giyse kendini ester mi sanıyor falan sürekli aynı yorumu yapıyor. Geçen gün duştan sonra iç çamaşırlarımla aynaya bakıyordum kendime Geldi yanıma. Ben de dedim bak karın kaslarım da eski halini aldı sayılır. Eşim de rahim bölgesini göstererk bura var dedi. Karnım yağlı değil tamamen inceldi bu arada. Ben de dedim ki orası rahim ve her kadının öyle yani dümdüz olma durumu yok zaten. Yoo Ester Exposito da var mı diye dalga geçdi benle. Ben zaten fizik konusunda aşırı takıntılı bir insanım. Ve beni biriyle kıyaslamasına çıldırıyorum. Kaldı ki 5 ay olmuş daha doğum yapalı. Ayrıca normal halim o kadının 3-4 katı yani o da biliyor. Ama sürekli ağzında o kadın. Bu arada ben 25 eşim 40 yaşında(yaşlı durmuyor). Ben de dedim bu saatten sonra gider onla yatarsın o zaman. Benle bir daha işin olmasın. 4 gündür de yüzüne bakmıyordum. Bugün geldi yok işte kendinden soğutuyorsun saçma davranıyorsun falan diyor bide. Kaç kere uyarmama rağmen aynı şeyleri yapıp bir de haklı gibi konuşuyor. Sonra ben onla konuşmuyorum diye kalk git odana seni görmiyim diye beni kovuyor bide. Ben ne yapmalıyım şimdi ?
Sizde aynı şekilde onu daha genç erkeklerle kıyaslayın. Kısasa kısas en sevdiğim.

Özür dilerim ama çok çirkin bir ilişkiniz var umarım evlilik eskidikce bundan daha saygısız hale gelmez eşinizin eskort takip etmesi norrmal ne var bunda gibi gelmedi bana sevgi ve saygı yok gibi bilemiyorum insan sevmediği insanı fiziken çok eleştirir derdiniz fizik olmamalıydi.Uyumlu gelmediniz Eşiniz sanki fırsat arıyor birşeyler yapmaya sonrada senin yüzünden demeye

Back