Yani kendi yaşımda biri de olsa aynı şeyi yapabilirdi ki bizim jenerasyon tamamen o kafada. Yatup kalkalım derdi herkesin. O yüzden istemedim zaten kendi yaş grubumda birini
40 yaşinda bir ağarmiş killi adami ester napsin.Herkese merhabalar. Ben 5 ay önce doğrum yaptım. Henüz tam eski kiloma gelemesem de fiziğimi tamamen toparladım zaten 4 kg kaldı. Vücudum da gayet sıkı ve şekilliydi doğum öncesi. Eşim de çok beğeniyordu. Bu aralar eşimin ağzında sürekli Ester exposito var. Bir şey görse sanki ester , biri bir şey giyse kendini ester mi sanıyor falan sürekli aynı yorumu yapıyor. Geçen gün duştan sonra iç çamaşırlarımla aynaya bakıyordum kendime Geldi yanıma. Ben de dedim bak karın kaslarım da eski halini aldı sayılır. Eşim de rahim bölgesini göstererk bura var dedi. Karnım yağlı değil tamamen inceldi bu arada. Ben de dedim ki orası rahim ve her kadının öyle yani dümdüz olma durumu yok zaten. Yoo Ester Exposito da var mı diye dalga geçdi benle. Ben zaten fizik konusunda aşırı takıntılı bir insanım. Ve beni biriyle kıyaslamasına çıldırıyorum. Kaldı ki 5 ay olmuş daha doğum yapalı. Ayrıca normal halim o kadının 3-4 katı yani o da biliyor. Ama sürekli ağzında o kadın. Bu arada ben 25 eşim 40 yaşında(yaşlı durmuyor). Ben de dedim bu saatten sonra gider onla yatarsın o zaman. Benle bir daha işin olmasın. 4 gündür de yüzüne bakmıyordum. Bugün geldi yok işte kendinden soğutuyorsun saçma davranıyorsun falan diyor bide. Kaç kere uyarmama rağmen aynı şeyleri yapıp bir de haklı gibi konuşuyor. Sonra ben onla konuşmuyorum diye kalk git odana seni görmiyim diye beni kovuyor bide. Ben ne yapmalıyım şimdi ?
Adamın kaç milyon dolar geliri vardır. Siz de onu hatırlatın eşinizeEsterin sevgilisinin mi? Adam ünlü bir futbolcu
Görüntüsü şu an için denktir çünkü adam daha genç 40 yaşında. 10 yıl sonra o denklikten eser kalmayacak, bunları düşünerek bu yaş farkını göze almak lazım. Kusura bakma da adamda karakter de yok, ben yaş konularına çok takılmam aslında, çok değer veren birinin yaşı çok mühim değildir ama adam sana değer de vermiyor ki.. eskort takipleyecek seviyedeki bir adamın karakterini de savunmayıver bir zahmet. Ester bütün twitter incellerinin ağzında olan bir kadın bu arada. Şimdi eşime sordum esteri beğeniyor musun diye o kim dedi adamın haberi bile yok.. eşim de 35 yaşında bu arada bütün gün kadın fotoğraflarında, sosyal medyalarda vs gezinmediği için tanımaması normal. 40 yaşındaki adama sormak lazım hayırdır bey amca 2000 doğumlu kızın fotoğraflarına mı azıyorsun diye.Burdan deşifre de etmek istemiyorum. Görüntüsü asla öyle değil. Yani hem birbirimize benziyoruz hem de baya genç duruyor Kafa yapımız da uygundu. Öyle durup dururken hiç kavgamız olmadı ama ben bu tür şeylere göz yumamıyorum işte. O yüzden olduğunda da kestirip atamıyorum bir kenara
Burada yapılan yorumların aksine kendinizden büyük olan bu adamla evlenmekle çok iyi yaptınız. Çünkü escleri takibe alan adam için 'o kadarını yapmaz herhalde, biz aslında güzel bir çiftiz' diyebilen birisi bu düşünce yapısı ile genç biri evlense yanında tutamaz terk edilir diye düşünüyorum.Takip etmek aldatmak değil yani o kadar da olmaz bence
Ergen inceller ilah etti onu öyle vaov demelik güzelliği yok bence deEster kim bilmiyordum. Şimdi baktım geldim gözüme de çok güzel gelmedi açıkçası.
Yani kız çirkin demem ama öyle dile dolamalık bir güzellikte yok ortada açıkçası. Ergenler ve bazı kafasız herifler kafalarında fantazi mi kuruyorlar nedir takıyorlar böyle birine.Ergen inceller ilah etti onu öyle vaov demelik güzelliği yok bence de
Evet ya baktım dümdüz kadın, sokakta dolu var. Tek artısı ölçüleri bence.Ergen inceller ilah etti onu öyle vaov demelik güzelliği yok bence de
Evet ya baktım dümdüz kadın, sokakta dolu var. Tek artısı ölçüleri bence.Ergen inceller ilah etti onu öyle vaov demelik güzelliği yok bence de
Vallaha bizim ülkedeki kafasız heriflerin böyle kadınlara ağızlarının suyu akıyor ama ben gerek sokakta gerek çevremde şundan yüz ve fizik olarak çok daha güzel kadınlar gördüm,görüyorum ve göreceğim.Evet ya baktım dümdüz kadın, sokakta dolu var. Tek artısı ölçüleri bence.
Sizde aynı şekilde onu daha genç erkeklerle kıyaslayın. Kısasa kısas en sevdiğim.Herkese merhabalar. Ben 5 ay önce doğrum yaptım. Henüz tam eski kiloma gelemesem de fiziğimi tamamen toparladım zaten 4 kg kaldı. Vücudum da gayet sıkı ve şekilliydi doğum öncesi. Eşim de çok beğeniyordu. Bu aralar eşimin ağzında sürekli Ester exposito var. Bir şey görse sanki ester , biri bir şey giyse kendini ester mi sanıyor falan sürekli aynı yorumu yapıyor. Geçen gün duştan sonra iç çamaşırlarımla aynaya bakıyordum kendime Geldi yanıma. Ben de dedim bak karın kaslarım da eski halini aldı sayılır. Eşim de rahim bölgesini göstererk bura var dedi. Karnım yağlı değil tamamen inceldi bu arada. Ben de dedim ki orası rahim ve her kadının öyle yani dümdüz olma durumu yok zaten. Yoo Ester Exposito da var mı diye dalga geçdi benle. Ben zaten fizik konusunda aşırı takıntılı bir insanım. Ve beni biriyle kıyaslamasına çıldırıyorum. Kaldı ki 5 ay olmuş daha doğum yapalı. Ayrıca normal halim o kadının 3-4 katı yani o da biliyor. Ama sürekli ağzında o kadın. Bu arada ben 25 eşim 40 yaşında(yaşlı durmuyor). Ben de dedim bu saatten sonra gider onla yatarsın o zaman. Benle bir daha işin olmasın. 4 gündür de yüzüne bakmıyordum. Bugün geldi yok işte kendinden soğutuyorsun saçma davranıyorsun falan diyor bide. Kaç kere uyarmama rağmen aynı şeyleri yapıp bir de haklı gibi konuşuyor. Sonra ben onla konuşmuyorum diye kalk git odana seni görmiyim diye beni kovuyor bide. Ben ne yapmalıyım şimdi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?