Kocam annesinin dolduruşuyla beni dövdü

Eskiler kadın gibi toprak olmasaydı herşeye dırdır etseydi nenen baba evine gitmişti sen yoktun.
Ben bu kızı sizin gibi küçük görmüyorum. Berbat iğrenç küfürlü konuşmayı siz becerdiniz.
Valla nenem senin önerdiğin hayatı yaşayacağına keşke kendi değerini bilseydi ayakları üzerinde durabilseydi çekip gitseydi de ben olmasaydım. Ne laflar ediyorsun farkında mısın ? Erkekler bile, kızı bırakırsan ya davulcuya ya zurnacıya lafını kullanmıyor artık. Senin gibi iyi görünüp içten içe düşman değiliz ondan bu sinirin. Çok laf geliyor dilime de banlanmaya değmezsin. Fikrinin de değişmeyeceği belli bari buralarda yeni yetişen kızların aklıyla oynama git kendi çevreni zehirle.

Ay okudukça 1000 yıl geri gittim
Zaten 1000 yıl öncesi hem erkek hem kadın sabrederdi, birbirlerine zaman tanırlardı.
BU kadar boşanma olmadığı için dünyada 9.000.000.000 insanız.
Evet süremeyecek çok kötü evlilikler var. Boşanmak suç değil.
Ama eften püften boşanmalar var diyorum 2 saattir size anlatamıyorum.
Ana babası boşanan çocuklar etrafa donuk bakıyorlar. Yaşamıyor gibiler. Annesi babası olan çocuklar neşeli mutlu.
Bu yazdıklarımı sizin gibi vicdansızlar değil de bu zavallı gencecik kız okusa yeter

Valla nenem senin önerdiğin hayatı yaşayacağına keşke kendi değerini bilseydi ayakları üzerinde durabilseydi çekip gitseydi de ben olmasaydım. Ne laflar ediyorsun farkında mısın ? Erkekler bile, kızı bırakırsan ya davulcuya ya zurnacıya lafını kullanmıyor artık. Senin gibi iyi görünüp içten içe düşman değiliz ondan bu sinirin. Çok laf geliyor dilime de banlanmaya değmezsin. Fikrinin de değişmeyeceği belli bari buralarda yeni yetişen kızların aklıyla oynama git kendi çevreni zehirle.
Banlat. Çok bişey kaybetmem

Ben artık hiçbirinzle konuşmuyorum. Şu kıza bikaç şey yazıp çıkıcam

Eşin seni seviyor mu sevmiyor mu?

Dayak yiyen kadınların eşleri onları seviyor mu sevmiyor mu?

Sürekli döverse zaten iyi bir adam çıkmamıştır.

Ama birileri yüzünden ilk vurduğunda - ki hep iki kişi arasına birileri girmiş - kendine bu soruyu sorsun kadınlar.

Bu adam pişman oldu mu, 2 dakika sonra gelip sarıldı mı?

Ha umrunda bile olmuyorsa, sevgililikte şirin görünmüş, şimdi kendi keyfini yaşayan bir adam moduna geri dönmüş.

Dünyada her ülkede evlilikleri kurtarmaya girişirken sorulması gereken soru bu.

Sen eğer ben onunla gözümü açtım, zamanla düzelir diyorsan, bunun şartı şu,
Seni n onu sevdiğin gibi o da seni sevip senin için uğraşacak, değişmeye çalışacak.

Ama çok kadın var, Allah öyle kader vermiş. Gidecek kapısı yok. O alkolik adamı da çekiyor. Dayaklarını da...

BAk sen de diyorsun ki Eğer düzelirse, hatasını anlarsa, ailemin yaşadığı şehre gelirse..

Bu düşüncelerin çok doğru. Karı koca birbirinin namusu olmuş artık.

Ne olurdu araya birileri girip de kocaların aklını karıştırmasaydı.

Ha şunu da söyliyim. Mutsuz bir evliliğiniz olsaydı karışmazlardı. İnsanlar güzel olan herşeyi bozmak ister. Hatta iki insan evlenmiş. Mutlaka mutlu olacaklar.

Ne bileyim.

Artık ben o kadar çok yazdım ki senin hikayeni unuttum. En başından beri mutlu olmadınız mı hatırlayamadım.

İnternetten yardım bekleme. Onlar seni sadece aşağılamış.

Durumun çok zor.

Ama sevdiğin için hala şans veriyorsun.

Bak güzel kızım. Erkekler ve kadınların bakış açıları heeeep farklı hep.

Senin eşin gibi eş dünyaya daha önce de geldi.
Ama ihanet varsa o adamdan kesin yâr olmaz.

Benim öğretmen arkadaşım mimarla evlendi. Eşi arkadaşıma deli oluyordu. Tabi arkadaşım da melek gibi bir kız. Kucağına almış arkadaşımı resim çekilmişler.
Sağolsun bana hiç sormadan bişey söyledi.
Kadın dövülmeyi sövülmeyi herşeyi affeder, aldatma olmadıktan sonra bunları gözü bile görmez.

Ben evlenince anladım ki gerçekten haklı. Sen de evlisin. Sence de öyle değil mi? Belki hayır öyle değil demek isteyeceksin ama,

Bak bir hadisi şerif var.
KARI KOCA ARASINA GIREN BIZDEN DEĞİLDİR.

Neler oldu neler bitti sen yeniden hatırla herşeyi.

Birbirinizi ilk sevdiğinizde birbirinizin gözlerine nasıl bakmkştınız?

Siz mutlu oldukça kimler kıskandı. Anası mı kızlardeşlerş mi,

Olayları cümle cümle yaz. Yanına biz böyle yapmalıyız diye bir deftere yaz. Eşin okusun.

Yani artık ben bunu herkese söylüyorum.

Artık senin hikayeni unutmuş durumdayım..

Erkeklerin beyin yapısı ayrıntıyı detayı algılayamıyor.ve beyinleri yavaş çalışıyor.
Karşısına geçip herşeyi anlatmaya çalışan kadını erkekler gerçekten dinleyemiyor.

SENİN HALA ÜMİDİN VE SEVGİN VARSA Kİ VAR, BU YAZMA İŞİNİ BIR YAP. FAYDASINI GÖRÜRsün
Ya bu fikirlerin bir kadından hemcinsimden çıktığına inanmak istemiyorum. Büyük ihtimal erkeksinizdir. Ya da ben öyle inanmam istiyorum. Hala eşin seni seviyor mu sevmiyor mu diyorsun. Aklım almıyor. Analarımız, atalarımız şiddeti görüp olsun yuvam dağılmasın diye oturdukları için etrafta bir sürü ruh hastası, öfke problemleri olan insanlar var ve biliyor musun o insanlar çocuk yetiştiriyor.

Ha bu arada eğer kadınsan aman kocanın elini iyi tut kocasız kalırsın Allah muhafaza millet ne der sonra :D

Birbirlerine su vermeyen.
Bir eşyayı uzatmayan eşler var.
Siz de mi öylesiniz.
Ne bu bencillik.
Burada roman yazıyorum.
Bencilliğinizden dolayı bir cümlemi kabul etmediniz.
Çünkü kalbinizde aynı yatağa girdiğiniz eşinize karşı bile sevgi yok. Nerde kaldı fedakarlık. Nerde kaldı kendinden vermek...
Hadi son yazıları da yazın çıkacam bu ağzı bozuk insanların arasından.

Konuyu okumadim basligi gordugum an sadece sunu dusundum. Kocan sebebi ne olursa olsun sana siddet uygulamis. Sebebi onemli degil siddet olduysa bitmistir.

E Emire91 erkek kesin ya da fazla dayaktan kafa travması geçirmiş.
İkimiz dünyada farklı amaçlar için yaşıyoruz belli.
Sen sadece kendin için. Ben faydalı olabileceğim herkes için. Ama gerçekten çok kaba insanlarsınız.iş yerinizde öyle misiniz. Gerçi nerde doğru dürüst insan var ki

Ya bu fikirlerin bir kadından hemcinsimden çıktığına inanmak istemiyorum. Büyük ihtimal erkeksinizdir. Ya da ben öyle inanmam istiyorum. Hala eşin seni seviyor mu sevmiyor mu diyorsun. Aklım almıyor. Analarımız, atalarımız şiddeti görüp olsun yuvam dağılmasın diye oturdukları için etrafta bir sürü ruh hastası, öfke problemleri olan insanlar var ve biliyor musun o insanlar çocuk yetiştiriyor.

Ha bu arada eğer kadınsan aman kocanın elini iyi tut kocasız kalırsın Allah muhafaza millet ne der sonra :D
İkimiz de birbirimizin elini hiç bırakmadık. İnim inim inlerken de

E Emire91 erkek kesin ya da fazla dayaktan kafa travması geçirmiş.
Yok ya hem kadın hem de bir de çocuk yapmaya çalışıyor. Allahın işi tabi de kızı olsa kocasından dayak yediğinde aman seni seviyor kocan diyecek o kadar kör. Sonra kızı kocası tarafından öldürülürse ne yapar orasını bilemiyorum.
Eskiler kadın gibi toprak olmasaydı herşeye dırdır etseydi nenen baba evine gitmişti sen yoktun.
Ben bu kızı sizin gibi küçük görmüyorum. Berbat iğrenç küfürlü konuşmayı siz becerdiniz.

Yok ya hem kadın hem de bir de çocuk yapmaya çalışıyor. Allahın işi tabi de kızı olsa kocasından dayak yediğinde aman seni seviyor kocan diyecek o kadar kör. Sonra kızı kocası tarafından öldürülürse ne yapar orasını bilemiyorum.
Evet çocuk yapmaya çalışıyozzz.bişey mi diyecen seviyesiz.
Senin karşında çocuk mu var benim planlarımı sorguluyorsun.

Hah işte burada hepiniz böyle basitsiniz.

Kız da gelmiş sizden insanlık bekliyor. Biri bişey söylese de çarem olsa diye.

Dayak olunca herkes o anda ayrılmak ister.

Ama niye olmuş. Adamın sevgisi mi bitmiş. Ne var ortada. İnsan gibi soran yok

Ağzını hayra açmayanlarda bugün...
Evli mi değilsin nesin ben de anlamadım...
Ya da kocan süt dökmüş kedi ....ki böyle koca yok.
Neden burada ahkam kesiyorsun. Evliliğin içine girmeyen evliliği bilemez

Ağzını hayra açmayanlarda bugün...
Evli mi değilsin nesin ben de anlamadım...
Ya da kocan süt dökmüş kedi ....ki böyle koca yok.
Neden burada ahkam kesiyorsun. Evliliğin içine girmeyen evliliği bilemez
Hayatım ben evliyim allah var süt dökmüş kedi gibi de kocam var. Ağzımı ben hayra açarım açmasına sana da çocuk için dua ederim ama tutupta kendi evladında bunları yaşasan ne akıl vereceksin diye düşünmeden millete genç kızlara akıl vermeye kalkarsan orda sana hatırlatırlar empatiyi işte benim gibi.

Yaza yaza ekrana baka baka midem bulandı. Size iyi malzemeler. Eğlenin garibanlarla

Masum biri. Kızım burdan sen de çık

Öncelikle merhabalar
Beş yıl önce teyzemin oğluyla kaçarak evlendim sonrasında bir cocugumuz oldu ama hayatımız kv.yüzünden hep caklantiliydi eşim surekli ailesinin yanında beni rencide edip ezdiren bir adamdı annesi anneme ve bamama küfür bile etmisligi var ama eşimin gözünde masum bir melek.kv.cocuk gibi küsüp Trip atan cahil bir insan kızlarıyla sürekli benim ve eltimin dedikidusunu yapıyor herneyse.yine bir gün kv.bana küstü bende oğluna bir sorunmu var annen tavırlı dedim ama kabul etmedi beni azarladı eşim.kv.ayni gün bize geldi eşimin yanında bana övgüler yağdırdı.esimin gözünde beni sorun yaratan biri olarak gösterdi .sonuç olarak eşimle kavga edip küstük.ertesi gün eşim yine eve yüzü asık bir şekilde geldi bana satasip fesat şeytan gibi ağır kelimeler kullanıp üzerime yürüdü bende ona ve annesine dayanamayıp küfür ettim .eşimde bana şiddet uyguladı sonrasında hırsını alamayıp boğazımı sikip seni oldurucem diye bağırdı sırf annesine küfür ettim diye tamam doğru bir şey yapmadım ama bu beni dövmesi gerekir anlamına da gelmiyor .neyse çocuk ağlayınca bıraktı .sonra anneni arayacaksin gelip seni alacaklar dedi .ben aramak istemedim zorla telefonu elime verdi bende mcburen aradım .ailemde gelip beni alıp getirdiler sonra suçlu annem ilan edildi gelip aldığı için kızının yuvasını yıktı denildi .şimdide benden bosanamk istediğini yazmış benim tek korkum çocuğum ona verilmememsi annesi yüksek doz anksiyete ilaçları kullanan bir insan ben kesinlikle ona bırakamam çocuğumu bana akıl verin ben nasıl davranmalıyım kafamın içi çorba gibi ama eşim surekli bana her kavgada git diyen bir insan bende artık dayanamadım .tek tartistigimiz konu ailesi başka bir sıkıntımız olmadı bugüne kadar annesi ve ablalalrinin doldurması dışında lütfen birşeyler yazin
kayınvalindeniz manipülatif biriymiş.Eşinide rezil biri.Kurtulurun ve kurtuldugunuza şükredin.İyi bile idare etmişsin.Çocuk konusuna gelince eminim bu konulardan anlayan birileri süreci size yazarlar.

Hayatım ben evliyim allah var süt dökmüş kedi gibi de kocam var. Ağzımı ben hayra açarım açmasına sana da çocuk için dua ederim ama tutupta kendi evladında bunları yaşasan ne akıl vereceksin diye düşünmeden millete genç kızlara akıl vermeye kalkarsan orda sana hatırlatırlar empatiyi işte benim gibi.
Off off amann Allah'ım
Bana hayatım deme. Kalsın sana o gurur dolu hitabın.
Ben de eşimle sevdalıyım.
Daha 25 yıl geçmedi akıllı kadın. O zamanı şimdiden düşünmek değil sizin işinşz.
Sizin işiniz burada ego doyurmak

Sen kendine dua et Allahım beni bu doymayan egodan kurtar diye

Canım benim. Eşini bir kere başkası yüzünden döven erkek de vicdan yapıp o dövdüğü kadını bir daha sevip öpme, aynı yatakta yatma hakkını kendinde görmüyor. Eğer aklı yarımsa yine karısının koynuna girer. Değilse gurur yapar. Ayrılık ister. Çünkü onun için de çok zor durum.
Bunu örnek bir karı koca var. Onlardan anladım.
Allah o ilk dövmeyi vermesin. Gerisi hikaye. Yani eşin sen onu sinirlendirseydin de sana iki fiske vursaydı neyse. Sen benim hatam derdin özür dilerdin. Ama erkek başkası yüzünden karısını dövünce ne karısının yüzüne bakmaya yüzü oluyor. Ne de tekrar öpüp koklamaya hakkım var diyor

Bir çözüm daha var. Yine 50 yaşında biri bana söyledi. Kaynanası 20 yıl çektirmiş. Hatta 3.çocuğuna hamileyken salak akılsız beyinsiz kocası merdivende sürüklemiş.

Kadın akıllı kadındı. Eşinin akılsız olduğunu anlamış ki bana "Yuvamı dağıtmadım." Dedi.

Burada erkeğin akıllısı ya da avanağı söz konusu.

Sen ne diyorsun? Bir yazar mısın
Allah rızası için şu kafalara nasıl ulaşıyorsunuz bir anlatsaniza?
Çok mantıklı şeyler yazmış gibi uzun uzun yazmışsınız birde 😌

Back
X