- Konu Sahibi masumkalbim
Adil Yıldırım, Fatih reşit gibi uzmanlar var.asil akilsiz arkadasinmis ki ne kendisine ne dogurduguna deger vermeyen b.k gibi adama üremiş durmus, hic düşünmemiş "cocuklar okula başlasın fabrikaya gireyim, benim parami yiyecegini dusununce annem de razı olur okuldan sonra alir bakar" falan diye.
ama bana arkadasini söyle sana kim olduguni soyleyeyim derler. sizin de cok bir farkınız yok.
Hamileliginizde sizi döven (hoş siz kafaya vurulan darbeyi dayaktan saymiyorsunuz, fiske diyorsunuz) adamdan olan cocugunuzu ölü doğum yapmissiniz, tüm bencilliginizle doktor birkac ay rahmi dinlendirin demesine rağmen hemen yenisini yapmaya calisiyorsunuz.
genc kizlara okumasini degil erkenden koca bulduklari gibi evlenmesini öğüt veriyorsunuz.
Yazik gerçekten. insallah bir gün olur siz de kendinizi sever ve layik oldugunuz hayati yasarsiniz.
ha son olarak
en kötü kocanin en iyi baba evinden iyi olduğunu soylemissiniz. iste kocanizdan uremeye devam ederseniz sizin yuvaniz da çocuğunuzun kacmak icin erken yasta ilk buldugu serefsize "babamdan iyidir" diye kanıp dayak yiye yiye ömrünü tüketecegi o kötü yuvalardan biri olacak
Onlar der ki:
Kadın kadın olsun. Kadın, kadın gibi davranırsa erkek delikanlı olur.
Erkeğin kadından gelecek paraya ihtiyacı yok derler.
Roller değişildi şu son 100 yıl. Olan yuvalara oldu.
Roller değişmemeliydi.
Kadınlar artık kocaları esip gürlediğinde
Bunu ben aldım şunu ben aldım diyip altta kalmıyorlar.
Ya sen altta bir kal. Adama güçlü ve haklı olduğunu hissettir. Adama o desteği hep ver.
Hee doğru diyorsun bey, bak yine haklı çıktın. Diyerek ona şu güveni de ver.
" Benim karım eş dostun içinde de beni över yaaa. Orada beni haksız çıkarmaz.

Kadının eve getireceği para erkeğin umrunda değil.
Çünkü zaten eve bakmak erkeğin yükü
Ama kadın da çalışabildiği kadar çalışırsa güzel olur.
Ayrıntılı yazıyorum anlayın diye.