- Konu Sahibi persephone__
-
haklısın ben de fazla yakınıyorumYa gerçekten sizin konularınızı merakla takip ediyorumYanlış anlamayın sakın dalga geçmiyorum
Eşini her şeye rağmen bu kadar seven bir kadınsınız. Herkes "bu ayı, nasıl dayanıyorsun, aşkın gözünü kör etmiş" demiş ama her şey bu kadar basit değil. Aşık olduğun insan ne olursa olsun şak diye vazgeçemezsin.
Annene bu tarz konuşması tabiki yanlış ama bence eşiniz de sizi seviyor.
Sadece bir üye bunu romantik bir şekilde çözmeyi tavsiye etmiş ben de öyle düşünüyorum. "Aşkım böyle yapma beni sevmiyor musun kalbim kırılıyor anneme veya dışa karşı bu tarz konuştuğunda, ben seni çok seviyorum" vs diyerek bence ilerleme katedebilirsin
Ve sen onu böyle sevip böyle kabullenmişsin ancak burdaki konuların gittikçe onla alakalı olmaya başladı.Yapmamalısın.
genelde gözüm kelimesini kullanıyor bana karşıÇok boş kocanız var. Oturup iki çift laf edebiliyor musunuz? Annenize laf söylediğinde annenizde yanınızdayken tersleyeceksiniz. Sizde onun annesiyle dalga geçin. Kavgadan korkmayın bazen çok gerekli oluyor. Cidden böyle bir adamla nasıl evlendiniz. Şuan karşımda Tv'ye uzanmış atletli, bir elinde birası diğer eliyle göbeğini kaşıyan tip belirdi. Şaka yapıyorum gözüm demiş. Gözüm ne ya.
googl'a yazdım enerji vampiriymiş diğer ismiŞu yeni moda tabir " ilişki vampiri" senin kocan düpedüz..
Bir araştır istersen hak verirsin bana..
bira konusunda bir şey yok bize göre bu yüz vermek değildir en azından bizde böyleEşinin konuşmaları ,hareketleri çok lavbali ve cıvık ,ben böyle bırısıyle asla anlasamazdım ve bana karsı boyle tavırları olsa cıddı anlamda bozardım,annenız sızın ıcın katlanıyor ama esınız de katlanılacak cınsten degıl bana gore.
Ayrıca aılenızde fazla yuz vermıs benım esım oturup babamla bıra ıcecek ha daha o kadar yuz bulamadı bulamaz da malesef.
Normalde gözüm der ama o an romantik olmak istediyse gülüm ya da çiçeğim der onlar daha fenaEsin sana gözüm mu diyorkarrrdessss falan demese bari
Arkadaşlar belki bu bir dert değil diye düşünebilirsiniz ama cidden sinirlerimi çok bozuyor. Şimdi kocamla konuşmam ve yaptığının yanlış olduğunu söylemem gerekiyor evet ama kocam konuşarak anlaşılabilecek biri değil.
Kendisinin anneme karşı çok alaycı tavırları var. Annemle çok az görüşüyoruz çünkü uzakta oturuyorlar. Annem kocamın sohbetinden falan pek hazetmediği için bize yatıya gelmez gelirse sabah gelir akşam gider. Kocam da genelde işte yani kadını kırk yılda bir görüyor buna ramen idare edemiyor. Annemin de bişeye karıştığı yok ama sürekli şaka aı altında annemle dalga geçip kadını rahatsız ediyor. Mesela sürekli siyasi konu açıyor, annemin ne işi olur siyasetle ama oy verdiği parti üzerinden bile annemle dalga geçiyor. Sürekli "sosyetenin renkli simalarından ... hanım siz bizim fakirhanenize uğrar mıydınız" , kadın ciddi bişey söylüypr yok efendim ".... hanım biz sizin gibi entel değiliz ne bilelim", yok "persephone çay koydum ama .... hanıma espresso yapıyorum ne de olsa kendisi fransız" vs deyip duruyor annem de sinir oluyor ama bişey demiyor gözlerini deviriyor kadın sinirlenince öküz kocam da karşısında kahkaha atıyor. Daha da kötüsü annem yokken annemden bahsederken hep "senin sosyete anan" diye bahsediyor. Annemin de tek suçu bana nazaran biraz daha nezih ve kendini geliştirmiş bir kadın olması sosyete olduğu veya kendini büyük gösterdiği falan yok çok alçak gönüllüdür annem diye söylemiyorum.
Neyse geçen kocam işle ilgili bişey için annemlerin oturduğu yere gitmiş gitmişken de annemlere uğramış babamla falan oturmuşlar. Akşamında kv'lerdeyiz. Ne konuştular falan anlatıyor. "Ne güzel babanla bira içiyordum akşam üstü sosyete anan geldi takma tırnaklarıyla puhahaha kalktım geldim ben de " dedi. Bişey demicektim baktım kv tv'ye kitlenmiş gülmemek için kendini zor tutuyor ben de birden bağırdım "sen bu kadından ne istiyorsun sana ne kendi evi değil mi izin mi alcaktı gelmeden önce" dedim. Kv de şaşırdı. Kocam "gözüm kötü bişey mi dedim takılıom ne bağrıyosun" dedi ama bunu söylerken bile gülüyor düşünebiliyor musunuz. Kv de sonra yannıma geldibaşbaşayken "kız niye öyle sinirlendin onun her zamanki hali bilmiyo musun" dedi aslında küçük bi şakaya gereksiz tepki ermiş gibi oldum ama burama geldi annemi evime çağıramıyorum resmen. Ay kocam da sinirlendiğimi görünce daha çok yapar hoiuna gider keşke sanki ymrumda değilmiş hatta komik buluyomuş gibi yapsaydım yapar yapar sıkılırdı ama artık çok geç
Bunu söyleyim de yarın aile mahkemesinde kapatalım mevzuyu. Ayrıca it köpek demeniz de çok çirkin öküz vs diyolar da bu ayrı bişey.Sen de durdun durdun kv nin yaninda mi patladin yani aferin sana. Hakliyken haksiz olursun öyle valla. Kocana de ki seni bi s..... bi de yer s.... bilmemnenin evladı ulan sen kimsin benim annemle dalga geçiyorsun bi daha duyarsam dilini koparirim. Ana ulan o ana senniye itin kköpeğin agzina sakız yapiyosun
Evet it kopek agir olmus ama anne konusunda cogu kisi hassas ondan bu hakaretler yani cogunun tepkisi agir olur boyle baz al yorumlari anneni asla ezdirme bence de.Bunu söyleyim de yarın aile mahkemesinde kapatalım mevzuyu. Ayrıca it köpek demeniz de çok çirkin öküz vs diyolar da bu ayrı bişey.
Biz Beyoğlu'luyuz dağbaşından farksız tabi :/Anladigim kadariyla esiniz tam tasradan cikma.
Bunu söyleyim de yarın aile mahkemesinde kapatalım mevzuyu. Ayrıca it köpek demeniz de çok çirkin öküz vs diyolar da bu ayrı bişey.
Kocamın yaptığını doğru bulsam bu konuyu açmazdım ben sadece kocam hakkında it ve köpek demenizi doğru bulmadımKusura bakma ama sen annenin ne kadar değerli bir varlik olduğunu bilmiyosan ve esine bu fırsatı veriyosan esin her seyi hakediyo. Sen de evlatlarinin esi seninle dalga geçince anlarsin artık
Kocamın yaptığını doğru bulsam bu konuyu açmazdım ben sadece kocam hakkında it ve köpek demenizi doğru bulmadımKusura bakma ama sen annenin ne kadar değerli bir varlik olduğunu bilmiyosan ve esine bu fırsatı veriyosan esin her seyi hakediyo. Sen de evlatlarinin esi seninle dalga geçince anlarsin artık
Anladigim kadariyla esiniz tam tasradan cikma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?