- 23 Mayıs 2009
- 14.299
- 15.596
- 823
- Konu Sahibi persephone__
kocana çok aşıksın ya, yapılan acımasız yorumlarda terbiyesiz, öküz, karaktersiz.. gibi, ne hissediyosun. bunu diyen hiç kimseye ters tepkide vermedin merak ettim
persephone__
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende dedim hani aşkınız ilk günkü gibiydikocana çok aşıksın ya, yapılan acımasız yorumlarda terbiyesiz, öküz, karaktersiz.. gibi, ne hissediyosun. bunu diyen hiç kimseye ters tepkide vermedin merak ettim persephone__
Adamın kızmadığı bişey yok zaten, bu paragrafta nerde geçecek kilit nokta diye baktım ha dedim tamam yine kızmışArkadaşlar annemlere geldim yolda kavga ettik ama benim daşga geçme dememin üzerinde hiç durmadı sadece niye gidiyosun şimdi gündüZler torbaya mı girdi yarın gelip alcam seni vs diye kızdı ama hiç umrumda değil valla annemlere geldim huzurluyum 4-5 gün kalırım en az <3 kapıdan beni burakırken de anneme laf sokmadı hayret ettim
hiç olumsuz yapmak istemedim forumda ama ne değişik bir insanmış Allah yardımcın olsun bence tavır koy yani bu böyle gitmezKusura bakmayın ama eşiniz terbiyesizin teki...
Siz de onun anasına aynısını yapın bakalım hoşuna gidecek mi.
hiç olumsuz yapmak istemedim forumda ama ne değişik bir insanmış Allah yardımcın olsun bence tavır koy yani bu böyle gitmez
Evet yaa beğenim derken napmışım ben :) kusura bakma canımYanlış alıntı yaptınız sanırım konu sahibi ben değilim :)
Evet yaa beğenim derken napmışım ben :) kusura bakma canım
Prensip olarak kadınları dövmez
Valla ben burda bi kere "eşim bana bağırır falan ama hakaret etmez" dedim diye "muştalı kocanı melek gibi anlatmışsın" diye üstüme geldiler baya. O yüzden takmıyorum konu dağılmasın diye.kocana çok aşıksın ya, yapılan acımasız yorumlarda terbiyesiz, öküz, karaktersiz.. gibi, ne hissediyosun. bunu diyen hiç kimseye ters tepkide vermedin merak ettim persephone__
Ne alakası var ? Kv'siyle saygısız bi şekilde şakalaşan biri yanında ek olarak kadınları dövmek zorunda mı ?Çok prensipliymiş.
Şaka gibisiniz ya...
Malesef o da geçimsiz ben de yapı itübariyle çok kaprisliyim önceki kknularımdan biliyorsunuzBende dedim hani aşkınız ilk günkü gibiydi
Eşin hiç öyle demiyo sana yazdığı mesaj 'aman bende persephone__ ne zaman mesajla kavga çıkaracak beni yine işyerinde alıkoyacak diyordum, yazdın sonunda sağ ol ' yazmıştı. Yani adam hep didişiyoruz demiş
Bu adamı çekiyosan sende bence pek kaprisli değilsindirMalesef o da geçimsiz ben de yapı itübariyle çok kaprisliyim önceki kknularımdan biliyorsunuz
Yılbaşındaki konuda kocama hak vermiştinizBu adamı çekiyosan sende bence pek kaprisli değilsindir
Bozuk saat bile günde 2 kez doğruyu gösteriyor, eşininki o misalYılbaşındaki konuda kocama hak vermiştiniz