• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam annemle dalga geçiyor

Kocan tek kelimeyle saygisiz!
Istedigi kadar guzel yonleri olsun benim icin bir insan saygisizsa bitmistir diğer hersey sıfırlanir gozumde
Icimden söylemek istediğim cok sey var aslinda ama uzatmaya gerek yok

Canım o annenle dalga geçtiğinde sende gülüp onun annesiyle dalga geç senin annende böyle böyle de kahkaha at. Ve esin ileri gitmedikce zoruna gittiğini belli etme. Aslında ben ve eşim birbirimizin anne ve babası hakkında tatlı tatlı atışır guleriz o kel onun göbeği var gibisinden ama tatlı ya yakışıyor falan gibisinden kahkahalara boguluruz ama asla saygisiz ve çirkin şeyler soylemeyiz ve en onemlisi onların yüzüne karşı asla soylemeyiz kendi aramızda guleriz buda samimiyetten :)

Çok üzgünüm sizin adınıza böyle bir adama adam demek bile gelmiyor içimden .....adamlık pazardan çarşıdan satın alınmıyor işiniz zor hayat böyle bir yaratıkla dahada zor...

Arkadaşlar annemlere geldim yolda kavga ettik ama benim daşga geçme dememin üzerinde hiç durmadı sadece niye gidiyosun şimdi gündüZler torbaya mı girdi yarın gelip alcam seni vs diye kızdı ama hiç umrumda değil valla annemlere geldim huzurluyum 4-5 gün kalırım en az <3 kapıdan beni burakırken de anneme laf sokmadı hayret ettim :D

Çogu kişi öküz demiş eşiniz için ama bu öküzlük değil. Resmen kendini bilmezlik ve çok büyük bir saygısızlık. Anası yaşındaki kadın hakkında nasıl böyle konuşabiliyor çok çirkin gerçekten

Ilk 2 sayfayi okumam yetti sinir oldum gercekten esiniz cok saygisiz biri buyuk ihtimallede assagilik kompleksli bu tarz insanlarin genel yapisi budur baskalari ile dalga gecerler ki kimse onlara bulasmasin
Siz sevebilirsiniz ama lutfen annenizi bu adamin elinde oyuncak etmeyin ciddi bir uslupla uyarin bunun uzerine yine yapiyorsa sizede hic saygisi yok demektir boyle huy olmaz

Arkadaşlar belki bu bir dert değil diye düşünebilirsiniz ama cidden sinirlerimi çok bozuyor. Şimdi kocamla konuşmam ve yaptığının yanlış olduğunu söylemem gerekiyor evet ama kocam konuşarak anlaşılabilecek biri değil.
Kendisinin anneme karşı çok alaycı tavırları var. Annemle çok az görüşüyoruz çünkü uzakta oturuyorlar. Annem kocamın sohbetinden falan pek hazetmediği için bize yatıya gelmez gelirse sabah gelir akşam gider. Kocam da genelde işte yani kadını kırk yılda bir görüyor buna ramen idare edemiyor. Annemin de bişeye karıştığı yok ama sürekli şaka aı altında annemle dalga geçip kadını rahatsız ediyor. Mesela sürekli siyasi konu açıyor, annemin ne işi olur siyasetle ama oy verdiği parti üzerinden bile annemle dalga geçiyor. Sürekli "sosyetenin renkli simalarından ... hanım siz bizim fakirhanenize uğrar mıydınız" , kadın ciddi bişey söylüypr yok efendim ".... hanım biz sizin gibi entel değiliz ne bilelim", yok "persephone çay koydum ama .... hanıma espresso yapıyorum ne de olsa kendisi fransız" vs deyip duruyor annem de sinir oluyor ama bişey demiyor gözlerini deviriyor kadın sinirlenince öküz kocam da karşısında kahkaha atıyor. Daha da kötüsü annem yokken annemden bahsederken hep "senin sosyete anan" diye bahsediyor. Annemin de tek suçu bana nazaran biraz daha nezih ve kendini geliştirmiş bir kadın olması sosyete olduğu veya kendini büyük gösterdiği falan yok çok alçak gönüllüdür annem diye söylemiyorum.
Neyse geçen kocam işle ilgili bişey için annemlerin oturduğu yere gitmiş gitmişken de annemlere uğramış babamla falan oturmuşlar. Akşamında kv'lerdeyiz. Ne konuştular falan anlatıyor. "Ne güzel babanla bira içiyordum akşam üstü sosyete anan geldi takma tırnaklarıyla puhahaha kalktım geldim ben de " dedi. Bişey demicektim baktım kv tv'ye kitlenmiş gülmemek için kendini zor tutuyor ben de birden bağırdım "sen bu kadından ne istiyorsun sana ne kendi evi değil mi izin mi alcaktı gelmeden önce" dedim. Kv de şaşırdı. Kocam "gözüm kötü bişey mi dedim takılıom ne bağrıyosun" dedi ama bunu söylerken bile gülüyor düşünebiliyor musunuz. Kv de sonra yannıma geldibaşbaşayken "kız niye öyle sinirlendin onun her zamanki hali bilmiyo musun" dedi aslında küçük bi şakaya gereksiz tepki ermiş gibi oldum ama burama geldi annemi evime çağıramıyorum resmen. Ay kocam da sinirlendiğimi görünce daha çok yapar hoiuna gider keşke sanki ymrumda değilmiş hatta komik buluyomuş gibi yapsaydım yapar yapar sıkılırdı ama artık çok geç :KK43:
Yo hiçte gereksiz tepki değil. Hatta ben olsam terbiyesiz olduktan sonra bende annende gırgır geçecek konu bulurum ama o beğenmediğin annem beni senden Terbiyeli yetiştirmiş derdim

• Beğen
Reactions: anu
Arkadaşlar annemlere geldim yolda kavga ettik ama benim daşga geçme dememin üzerinde hiç durmadı sadece niye gidiyosun şimdi gündüZler torbaya mı girdi yarın gelip alcam seni vs diye kızdı ama hiç umrumda değil valla annemlere geldim huzurluyum 4-5 gün kalırım en az <3 kapıdan beni burakırken de anneme laf sokmadı hayret ettim :KK70:
sen benim yazdıklarımı okumamışsın :(

Yok o öyle düşünse direk söyler mesaj vermeye çalışmaz :/ ayrıca kendi yaşam tarzının (tabi ailesinin de) en ideali olduğuna dair hiçbir şüphesi yok. Sadece annemle dalga geçmesini ve annemin kibarlığından ötürü bişey dememesini ve benim de sinirlenmemi komik buluyor. Garip geliyor ama malesef böyle şeyleri komik bulan biri.

E neden yapmasın kocanız? Komik buluyor ve yaptığında canını sıkacak veya onu kendine getirecek hiçbir şey olmuyor. Neden yapmasın?

Kocam genel olarak böyle arkadaşlar. Geçen mahalledeki markete gittik orda kasiyer kız var. Çok seviyorum çok saf çok iyi bi kız. Allah günah yazmasın dış görünüşü güzel değil ama kalbi çok güzel. Neyse kız bütün iyi niyetiyle kocama "samet abi bana burda delikanlı kız diyorlar erkeklerin yapamadığı işleri apoyorum kasa kaldırıyorum diye" dedi. Saçma ama bından mutlu olmuş demek ki. Ben de "aa ne güzel" falan dedim. Kocam öküzü ne dedi ? "Bence tipin yüzüden öyle diyolardır arzu puhahhaha" diye kahkaha attı. Kız nasıl üzüldü çıkana kadar beş yüz kere kocam adına özür dilemek zorunda kaldım :KK43:

Eşinize ne dediniz bu konuda? Bunu benim yanımda bir yabancı yapsa bile bir laf söylerim.

kocan tam olarak dangalak kelimesinin karşılığı.acaip de kompleksli bir tip ayrıca, berbat bir çocukluk geçirdiğini düşünüyorum.insanları aşağılamaktan bu kadar zevk almasının açıklaması çocukluğunda aynı şeyleri yaşamış olması.
ama suç sende, yeterince haddini bildirmemişsin.

Eşimin hiçbir davranışını sevmiyor ve takdir etmiyorum ama liseden beri ona aşığım ve bu hiç azalmıyor gün geçtikçe artıyor nesini seviyorsun derseniz bi cevap veremem ama sanırım hiç geçmeyecek bir zaafım var :KK43: o da bunun farkında

Gayet de basit bir açıklaması var. Rol model olarak anne-babanızı almışsınız. Babanız gibi biriyle evlenmişsiniz. Anneniz de muhtemelen babanıza katlanıyordu, şimdi de siz eşinize katlanıyorsunuz. Hepsi çocukluğunuzdan beri oluşmuş şemalara uyuyor. Anlattıklarınızdan böyle anladım.

Arkadaşlar annemlere geldim yolda kavga ettik ama benim daşga geçme dememin üzerinde hiç durmadı sadece niye gidiyosun şimdi gündüZler torbaya mı girdi yarın gelip alcam seni vs diye kızdı ama hiç umrumda değil valla annemlere geldim huzurluyum 4-5 gün kalırım en az <3 kapıdan beni burakırken de anneme laf sokmadı hayret ettim :KK70:

Sizi çok rahatsız eden konu hakkında tek satır konuşmamışsanız. Konuşmadan nasıl çözeceksiniz? Cevap vermediği halde mesajda yazdığınız şeyin etkisi olmuş sanırım. Bir de sakince ama kararlı bir biçimde konuşsanız çözülecek demek ki.

Baştan çok taviz vermissin gibime geliyor. Kv ve kp pederinizle bu durumu paylaşın. Yardım isteyin. Ben olsam daha farklı şeyler yapardım ama sizi bu konuda yönlendirmem. Ama iğrenç bi durum haberiniz olsun.

Back