- Konu Sahibi pelinay123
-
Bencede eşine bir şans vermen iyi olmuş ama aynı zamanda seninde bunu tamamen kendi içinde affetmeye çalışman lazım. Eşinizin arkadaşı halen eşinizi kışkırtmaya devam ederse, eşinizi rahat bırakmazsa karısına söylemekle tehdit edin. Aslında söylemeniz en doğrusu ama ya kadın inanmazsa, sonra birde yuva yıkan olursunuz gözlerinde gerçi elinizde delil varmış ama bırakın kadın kendi bulsun nasıl olsa ortaya çıkacak.
canım benim ya okuyunca kendi yaşadığım aklıma geldi..ben evli değilim nişanlıyım ve benimki sanalda olmuştu....önce yakaladım,sustun sonrasında içimdeki zehiri akıttım...o şoku atlatıp kendimi güçlü hissedince....ve o an yüzüğü çıkarmakda,suratına tokat atmakda çok kolay oldu....çünkü o ilkgünkü şok yoktu içimde önünde ağlamaktansa,en ummadığı anda suratına çarpmak en doğrusu dedim...en mutlu gününde bayramda yaptım bunu.....sonrası defalarca aradı,annesini babasını gönderdi...annesi fenalık geçirmiş.....kendi intihar edicem diye durmadan mesajlar attı....böyle sürdü gitti,sonra affetim kendisini...ama ona seni affettiğimi sanama dedi sadece şans veriyorum dedim,bu son sansın dedim...eğer bunu iyi değerlendirirsen seni affederim dedim...ve o günden beri herşey çok değişti....adımlarını daha dikkatli atmaya ve beni el üstünde tutmaya başladı....ve o beni mutlu ettikçe içimdeki öfke yavaş yavaş söndü.....hala aklıma gelmiyor mu geliyor ama ilk günkü gibi değil...ve o çok gururlu dediğim adamın ayaklarımda yalvarması benim acımı hafifletti ama ben hala süründürmeye devam ettim....gerçek sevgisini görme için belkide bunu yaşamamız lazımmış...beni kaybetme korkusu yaşadı o yüzden şimdi daha dikkatli....şimdi çok iyiyiz Allah bozmasın..daha çok bağlandık birbirimize,daha çok sevdik....şimdi sana bunu niye anlattım bilmiyorum içimden geldi,paylaşmak istedim belki yararı olur diye....
içindeki zehir zamanla iyileşir canım,ilk zamanlar aklından çıkmaz nereye baksan onu görürsün ama sanmaki geçmiycek geçecek elbet...ama bu senden çok kocanın elinde...sana bunu unutturması lazım...konuş onunla,iyi olmadığını söyle..bu olayı bana unuttur de....yoksa ilişkimiz bitecek de....uzun uzun konuş onunla....birlikte sarın yaralarınızı....şuan oda pişman demek ki.....ve bunu iyi değerlendirin...hemen yüz verme ona ama uzakda durma...ve bu olayı ilk ve son kez oturup konuşun bir kez daha açılmamak üzere kapatın....yoksa o seni iyi yapmaya çalıştıkça sen onu iğnelersen daha çok yara alırsın...verim almazsınız....gerçekten iyi olmak istiyorsan canım unutmaya çalışacaksın ve eşini çok fazla serbest bırakmayacaksın....kurallar koy önüne....Yani canım aslında çözüm oturup konuşmak ve bir yol çizmek.....biz öyle yaptık ve o bunu iyi değerlendirdi....senin eşinde seni kaybetmemek için en iyisini yapacaktır merak etme...
çok uzun ve karmaşık yazdım kusura bakma...inşallah çok mutlu olursun ve birdaha böyle birşeyi asla yaşamazsın.....Allah yar ve yardımcın olsun
Canım ben öğreneli tam 15 ay oldu hala ölüyorum acidan.Keske affetmeseydim .En azından şu an unutur hayatima bakardım.elımden geldıgı kadar yapıyorum yapmadıgım seylerı yapıyorum kendıme guvenıyorum dıye ama sadece onun yanında esım gıttgınde ben gene aynı ben 2ay gecmesıne ragmen hala aglıyorum bıtırıyorum kendımı cunku hayatım onun etrafında donuyor agzından bır laf cıksa hemen tm derım o derece sevıyorum dedıgınız gıbı dımdık durmak enıysı yada saglıklı dusunemıyorum
yorumlarınız ıcın cok tesekur ederım
Pelinay da öğreneli 8 sene olmuş unutmuştur sanırımCanım ben öğreneli tam 15 ay oldu hala ölüyorum acidan.Keske affetmeseydim .En azından şu an unutur hayatima bakardım.
Aaaa tarihe bakmadan okudum ya ben niye portledi konuuuPelinay da öğreneli 8 sene olmuş unutmuştur sanırım
Bu antidepresan rezene çayı mı arkadaşım rahatlatır diye insanlara tavsiye ediyorsun. Yapma gözünü seveyim. Gerekli gereksiz milletce antidepresan müptelası olmuşuz. Bu konuda hassasım size kırmak ya da eleştirmek istemiyorum ama millet olarak şu antidepresan olayını çok yanlış anlıyoruz gibi geliyor bana.canım Allah yardımcın olsun öncelikle...şunu unutma aldatılmayan kadın yookkk.. biri çıkıp deseki benim kocam asla yapmaz...kendini kandırmaktan başka bişey değil asla bu söz...hepimiz çoğu zaman tükürdüğümüzü yalarız... asla asla demeyin herkes için diyorum...aldatılan kadınlar bişey eksik olduğu için aldatılmıyor...istersen çok güzel ol, istersen çok kariyerli, mükemmel kültürlü ve bunların hepsi sende olsunerkek için farketmez...o yüzden neden diye sorma..önceden bende çok takardım psikoloklar şöylre diyor...kadınların bir erkekle beraber olabilmesi için ona güvenmesi inanması gerekir...kolay kolay bir kadın erkeğin fiziksel görünüşünden etkilenip onunla beraber olmaz...ama bu erkek için geçerli değil..erkek için cinsellik yemek yemek ,uyumak v.s gibi güncel bir ihtiyaç onlar bizden farklılar...kabullenmesi zor ama inan böyle...zamanla acın geçer..etrafında bunu yaşayan kadınları gördükçe acın hafifler...bunu her kadın kabullensin demiyorum ama bunu yapmıyacak bir erkek yoksa ya kimseyle beraber olmayacan yada görmemezlikten gelecen...bide sana tavsiyem bunu kocanın kafasına kalkma bu zor bir iş lakin sen konuşup onu suçladıkça o senin bunu hakettiğini düşünür ve işte bu yüzden der..ama susarsan o vicdan azabı çeker...güçlü ol ...aileni arkana al...kendine bak...her dediğine evet deme..o dünyanın merkezi değil..vazgeçilmeyecek kimse yokur hayatta..kiminin acısı bir ay sürer kiminin 10 sene ama geçer ...bence psikoloğa git anlat bir antidepresan versin...en azından seni rahatlatır...şunu unutma benim kocam aldatmaz benim kocam dövmez diyen çoğu kadın bunu yaşıyor..sadece anlatacak kadar cesaretli değil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?