• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam aldattı ama affetmekde hatamı yaptım?

ne biçim arkadaşlar var .
kendi hayatı yolunda değil, doğru düzgün bir ilişkisi beraberliği yok diye eşininde kafasını çelmeye çalışıyo. görüştürme onunla sinir oldum terbiyesiz :57:

arkadası okdar yuzsuz bır ınsankı evımızın onune gelıyor benım yemegımı yedı ramazan mubarek gunu karısı eve almamıs problemlerı vardı oruc agızlıyım soframa oturdu cayımı ictı onunda bunu bana yapmaması lasım degılmı :(

ama sızlere danısırım
o kızla cekılmıs fotosu elımde duruyor esımın arkadasının esımden gızlı arayıp esımle konusmaya devam edersen elımdekı fotografını karına gosterırım desem mı dıye aklımdan gecmıyorda degıl saten esıme demıs karıma solerse ben naparım dıye ozamanlarda yapasımda gelıyor ama ortada 1 cocuk var 2 yasında ona acıyorum :(

cnmm peski sen hiç çalışabilir misin ne biliyim onsuz da olabileceğini dozunda göstersen ne biliyim...ayrıca kendini kahretmeyi bırak aksine toparlanmaya bak bence sen kendini saldıkça herşey daha kötüye gidebilir:26:sanki

çalısmama ızın vermıyor benı herkesden kıskanır bıryere gıttıgmızde oturmana dıkkat et der..
iste buyuzden kotuyum ya benım bırakamayacagımı bılıyor bıldıgı ıcın ettıgını dusunmustum ama sonra arkadas kurbanı dedım suan esımle aramız duzgun hep o arkadası maf edıyor bızı
esım benı aglarken yakalamıstı ve bana dedıkı yemın ederım annemın uzerıne yemın ederım asla bırdaha etmıcem saten sana soyledıklerımın hıcbırını ona soylemedım demıstı ve ben gene ınandım belkıde dogruyu soyledı :( annesıne cok baglı bır ınsan

canım Allah yardımcın olsun öncelikle...şunu unutma aldatılmayan kadın yookkk.. biri çıkıp deseki benim kocam asla yapmaz...kendini kandırmaktan başka bişey değil asla bu söz...hepimiz çoğu zaman tükürdüğümüzü yalarız... asla asla demeyin herkes için diyorum...aldatılan kadınlar bişey eksik olduğu için aldatılmıyor...istersen çok güzel ol, istersen çok kariyerli, mükemmel kültürlü ve bunların hepsi sende olsunerkek için farketmez...o yüzden neden diye sorma..önceden bende çok takardım psikoloklar şöylre diyor...kadınların bir erkekle beraber olabilmesi için ona güvenmesi inanması gerekir...kolay kolay bir kadın erkeğin fiziksel görünüşünden etkilenip onunla beraber olmaz...ama bu erkek için geçerli değil..erkek için cinsellik yemek yemek ,uyumak v.s gibi güncel bir ihtiyaç onlar bizden farklılar...kabullenmesi zor ama inan böyle...zamanla acın geçer..etrafında bunu yaşayan kadınları gördükçe acın hafifler...bunu her kadın kabullensin demiyorum ama bunu yapmıyacak bir erkek yoksa ya kimseyle beraber olmayacan yada görmemezlikten gelecen...bide sana tavsiyem bunu kocanın kafasına kalkma bu zor bir iş lakin sen konuşup onu suçladıkça o senin bunu hakettiğini düşünür ve işte bu yüzden der..ama susarsan o vicdan azabı çeker...güçlü ol ...aileni arkana al...kendine bak...her dediğine evet deme..o dünyanın merkezi değil..vazgeçilmeyecek kimse yokur hayatta..kiminin acısı bir ay sürer kiminin 10 sene ama geçer ...bence psikoloğa git anlat bir antidepresan versin...en azından seni rahatlatır...şunu unutma benim kocam aldatmaz benim kocam dövmez diyen çoğu kadın bunu yaşıyor..sadece anlatacak kadar cesaretli değil...

çalısmama ızın vermıyor benı herkesden kıskanır bıryere gıttıgmızde oturmana dıkkat et der..
iste buyuzden kotuyum ya benım bırakamayacagımı bılıyor bıldıgı ıcın ettıgını dusunmustum ama sonra arkadas kurbanı dedım suan esımle aramız duzgun hep o arkadası maf edıyor bızı
esım benı aglarken yakalamıstı ve bana dedıkı yemın ederım annemın uzerıne yemın ederım asla bırdaha etmıcem saten sana soyledıklerımın hıcbırını ona soylemedım demıstı ve ben gene ınandım belkıde dogruyu soyledı :( annesıne cok baglı bır ınsan

sana söylediklerini ona söylememesi geçerli bir sebepmiymiş:26:eğer gerçekten çalışmayı istiyorsan bu olayı kullanarak bir işe gir:34:

[/COLOR]
sana söylediklerini ona söylememesi geçerli bir sebepmiymiş:26:eğer gerçekten çalışmayı istiyorsan bu olayı kullanarak bir işe gir:34:

ben onları dınlememkı ortada cocugu olmasa ben sımdıye solerdım benım canımı yaktı dıye ama ıste yapamıyorum bu işe gırmeyı denıyecem

canım Allah yardımcın olsun öncelikle...şunu unutma aldatılmayan kadın yookkk.. biri çıkıp deseki benim kocam asla yapmaz...kendini kandırmaktan başka bişey değil asla bu söz...hepimiz çoğu zaman tükürdüğümüzü yalarız... asla asla demeyin herkes için diyorum...aldatılan kadınlar bişey eksik olduğu için aldatılmıyor...istersen çok güzel ol, istersen çok kariyerli, mükemmel kültürlü ve bunların hepsi sende olsunerkek için farketmez...o yüzden neden diye sorma..önceden bende çok takardım psikoloklar şöylre diyor...kadınların bir erkekle beraber olabilmesi için ona güvenmesi inanması gerekir...kolay kolay bir kadın erkeğin fiziksel görünüşünden etkilenip onunla beraber olmaz...ama bu erkek için geçerli değil..erkek için cinsellik yemek yemek ,uyumak v.s gibi güncel bir ihtiyaç onlar bizden farklılar...kabullenmesi zor ama inan böyle...zamanla acın geçer..etrafında bunu yaşayan kadınları gördükçe acın hafifler...bunu her kadın kabullensin demiyorum ama bunu yapmıyacak bir erkek yoksa ya kimseyle beraber olmayacan yada görmemezlikten gelecen...bide sana tavsiyem bunu kocanın kafasına kalkma bu zor bir iş lakin sen konuşup onu suçladıkça o senin bunu hakettiğini düşünür ve işte bu yüzden der..ama susarsan o vicdan azabı çeker...güçlü ol ...aileni arkana al...kendine bak...her dediğine evet deme..o dünyanın merkezi değil..vazgeçilmeyecek kimse yokur hayatta..kiminin acısı bir ay sürer kiminin 10 sene ama geçer ...bence psikoloğa git anlat bir antidepresan versin...en azından seni rahatlatır...şunu unutma benim kocam aldatmaz benim kocam dövmez diyen çoğu kadın bunu yaşıyor..sadece anlatacak kadar cesaretli değil...

yapma canım her koca döver ve aldatır durumuna getirmişsin sen bunu...ya bazıları 24 saat bırlıkteyse...mesela ben gıbı ıs ortamımız aynı ve ıc ayrı kalmayız bırlıkte hareket ederız aılelerden uzaktayız arkadaslarımız ortamımız ortak..esımın arkadaslarıyla takılma gıbı durumu yok hep aılelerce gorususuruz...ne ara aldatsın ...:1::1::1:ama yınede buyuk konusmayım ..aldatmayan değil de..aldatma potansiyeli olmayan erkek yoktur diyelim bu işe biz..yada fırsatını bulan ve bulmayan da dıyebılırız....ama dayak konusuna gelınce asla ve asla böle bır sey yapmaz dıyorum...sadece aciz ve vijdansız bır erkek karısını döver...allah evlerden ırak etsın

yapma canım her koca döver ve aldatır durumuna getirmişsin sen bunu...ya bazıları 24 saat bırlıkteyse...mesela ben gıbı ıs ortamımız aynı ve ıc ayrı kalmayız bırlıkte hareket ederız aılelerden uzaktayız arkadaslarımız ortamımız ortak..esımın arkadaslarıyla takılma gıbı durumu yok hep aılelerce gorususuruz...ne ara aldatsın ...:1::1::1:ama yınede buyuk konusmayım ..aldatmayan değil de..aldatma potansiyeli olmayan erkek yoktur diyelim bu işe biz..yada fırsatını bulan ve bulmayan da dıyebılırız....ama dayak konusuna gelınce asla ve asla böle bır sey yapmaz dıyorum...sadece aciz ve vijdansız bır erkek karısını döver...allah evlerden ırak etsın

okadar çok çeşitli insan gördümki çevremde onlara dayanaraktan yazdım ama inanınki öyle...ama inşallah böyle bir şey yaşamazsınız...inşallah

Ne zaman "aldatilmak" ile bir yazi okusam,sunu görüyorum.
Aldatilan kadinlar,ayni zamanda cok fazla fedakar/ vericiler , eslerini/sevgililerini kendilerinden fazla seviyor ve koruyorlar.
Keske bunun karsiligini sevgi ve saygi olarak görseler ama öyle olmuyor maalesef.
Kendisini az seveni,kimse cok sevmiyor...

Ailenizin izni olmadan evlenmis olabilirsiniz,ama bu sizi aldatilarak madur edildiginiz bir evliligi sürdürmeye motive etmemeli.
Kendinizi aileme karsi mahcup olmamaliyim bu evliligi devam etmeliyim seklinde sartlamayin.
Siz eger esinizi aldatsaydiniz,sizi affeder miydi? Size duydugu büyük sevgi bunu görmezden gelmesine sebep olur muydu? Hic sanmiyorum!
O halde neden hep affeden,ici deli gibi yanarken birseyleri yoluna koymaya calisan, psikolojisi tabir-i caiz parca pincik edilen kisi kadin oluyor.
Madem evlilik kutsal,madem sevgi ve saygi esas, o halde bunlari korumak sadece kadinin görevi olmamali.Sizin yaptiginiz seyi "yuva kurtamak"
olarakta görmüyorum.Evlilik tek tarafli kurulan ve yalniz kadin tarafindan yürütülen bireysel bir yasam bicimi degil, ki cefasini siz tek basiniza,
sefasini ise esiniz ile birlikte süresiniz. Eger bir evlilik saglikli bir bicimde yürüyecekse karsilikli saygi esas olmali,dürüstlük olmali.
Ortada bir yuva yok ,elinizde evlilik cüzdani olmasi bunu degistirmez,dolayisiyla size aciyi reva gören,sizi vicdani sizlamadan aldatan bir insani affetmekle dogru yaptiginizi düsünmüyorum. Bunun adi yuva kurtarmakta degil!
Böyle bir durumla karsi karsiya gelen bir cok kadinin düstügü hataya düsüp,yuvami kurtarayim,eve daha cok baglansin vs. türündeki bir düsünce ile
( en azindan yakin zamanda ) cocuk sahibi olmaya da kalkmayin lütfen.
Hergün esinize bakip acaba bugün beni aldatti mi diye düsünecekseniz,kalbiniz agriyacaksa ne anlami kaldi evliligin?
Evli olmanin bize ögütledigi ve milletcek hep bir agizdan koro seklinde kadina layik görülen sey, sineye cekmek,görmezden gelmek,affetmek midir?
Madem bir yuva bozulsun istenmiyor o halde her iki tarafta ayni özveriyi gösterecek.
Eger bu toplumda kadin erkegin elinin kiri olmussa, bunun sebebi kadina ögütlenen,esin seni aldatti mi, affet, görmezden gel, esin seni dövdü mü,
sinirlerine hakim olamamistir,sen üstüne gelmissindir,yeterince politik davranamamissindir, erkektir yapar mantigidir.
Üstelik iki el bir bas icin degil mi? Calismanizi engelleyen bir özrünüz olmadigi müddetce calisabilirsiniz. Aileniz sahip cikmazsa,siz kendinize,duygulariniza sahip cikabilir, ekonomik özgürlügünüzü elde edebilirsiniz.
“Yok bosluguma gelmisti, sana söyledigim güzel sözleri ona söylemedim,yok seytana duygum vs....gecin efendim bu ikna yalanlarini. Madem seytani gördü o halde besmele cekecek. Cekemiyorsa, ödülü olanlari sineye ceken,sevgi dolu bir es olmamali.

Ama ben kocami cok seviyorum,beni aldatti ama affetmeyi ve devam etmeyi sectim diyorsaniz,elbetteki sizin hayatiniz sizin karariniz.
O halde sikayet etmemeyi,ikinci ücüncü aldatma olasiliklarini ve bu yükün getirecekleri ile yasamayida ögreneceksiniz.

Bazı insanlar sevdiklerini saplantı halinde seviyorlar o olmadan nefes alamam yaşayamam moduna giriyorlar. Hayatlarının merkezine o insanı oturtuyorlar. Oysa ki evladını bile haddinden fazla sevmeyeceksin bağlanmayacaksın, çok acı çekersin.

Konuyu açan artık eşini affettiğine göre geriye bakmayacaksın, temcit pilavı gibi sürekli önüne getirmemen lazım, unutamayacaksan affetme, affettiysen de unut. Zaman her şeyin ilacı...

ben olsam boyle bırseyı kendı adıma soyluyorum kesınlıkle affedemezdım .cunku kendımı bılıyorum affetsem de unutmam o ılıskıyı cehenneme cevırırım .paronoyak olurum nerede kımle ne yapıyor dıye hep kontrol durumunda olup kendıme de o'na da zarar verırım .aslında tum kadınlar aynıdır .yapılanı affetse bıle asla unutmaz .ve su anda sızın de yaptıgınız gıbı paronoyakca yıne mı yapacak dıye hep sorgularsınız kendınızı .affetmıssınız ve su saatten sonra sorgulamamaya calısın .bılıyorum cok zor bır durum ama,affettıkten sonra eskı huzurunuza kavusmak ıcın sorgulamamak en saglıklısı olucaktır .

ya ben her zaman bır erkegın evlendıkten sonra sıkı fıkı olacagı bır erkek arkadası olmasını dogru hıc bulmuyorum .bılıyorum dıyeceksınız ne sacma ,sızın nasıl samımı arkadaslarınız var ıse esınızın de olması cok normal dıyeceksınız ama o oyle olmuyor ıste.erkek mılletı kac yasında olursa olsun cocuk gıbıdır .her zaman baskaları tarafından yonetılmeye musaıtlerdır .erkeklerde bır de soyle bır durum vardır,ne kadar evlıde olsam ben capkınlıgımı alemımı yaparım dıye erkek arkadasa hava yapma durumuda vardır .capkınlık yapacagı yoksa bıle,sırf erkek arkadasına hava yapacak ya capkınlık yapmaya ozenırler .onların terımıyle capkınlık yapmak erkeklıktır.ben erkek adamım yaparım ederım.yapmazsan eger erkek arkadaslr dalga gecer,esınden mı korkuyorsun hanımkoylu mu oldun dıye gırgır gecerler. erkek arkadaslar ne yazık kı yoldan cıkarıyorlar.

gecenlerde o arkadası msj atmıstı ve okudu sıldı dedım kımden geldı dedı b.. (o arkadasından) msjda sunlar yazıomus kılıbıgın tekısın karının sozunden afferım bole cıkma benım yanımda suan hatun var dıye msj atmıs ve esım gerı donmedı bana sozu vardı yanı arkadas kurbanı gıbı bırsey o aılesıyle mutsuzsa ben neyapayım benım huzurumu mutlulugumu bozmasına gerek yok :(

anlıyorum seni arkadaşım sen başkasının mutluluğu bozulmasın diye eşinin arkadaşının karısına birşey dememişsin de böyle adamın eşine de yazık,bence haberi olmalı.Allahım ne ş....sizler var ya,tamam senin kocan hatalı ama bu nasıl arkadaştır?

gecenlerde o arkadası msj atmıstı ve okudu sıldı dedım kımden geldı dedı b.. (o arkadasından) msjda sunlar yazıomus kılıbıgın tekısın karının sozunden afferım bole cıkma benım yanımda suan hatun var dıye msj atmıs ve esım gerı donmedı bana sozu vardı yanı arkadas kurbanı gıbı bırsey o aılesıyle mutsuzsa ben neyapayım benım huzurumu mutlulugumu bozmasına gerek yok :(

Bu arkadasin esinin gercekleri bilmeye hakki var.
Yaptiklari ile övündügüne göre, sonuclarina katlanabilecek gücte demektir.:57:
Eger ortada bir cocuk varsa, babasi esinizin arkadasi,yuvasini düsünmesi gereken,
esini aldatmamasi gereken kendisi.

Bir de esiniz arkadasinin degil, nefsinin kurbani.
Arkadas kurbani bahaneside sizi aldatmasini mesrulastiramaz.
Bir suclu ariyorsaniz o suclu esinizin ta kendisi.

Son düzenleme:
Bu arkadasin esinin gercekleri bilmeye hakki var.
Yaptiklari ile övündügüne göre, sonuclarina katlanabilecek gücte demektir.:57:
Eger ortada bir cocuk varsa, babasi esinizin arkadasi,yuvasini düsünmesi gereken,
esini aldatmamasi gereken kendisi.

Bir de esiniz arkadasinin degil, nefsinin kurbani.
Arkadas kurbani bahaneside sizi aldatmasini mesrulastiramaz.
Bir suclu ariyorsaniz o suclu esinizin ta kendisi.

:46::46::46::46::46:

slm....kısaca özet gecmek istıyorum okursanız sevınırım
öncelıkle konuyu nerden baslıcam nasıl yazıcam bılmıyorum cunku cok acı cekıyorum..
Esımle 2yıl tanısmıslıgımız ve 2 yıllık bır evlılıgımız var ve mutlu herkes ımrenır negusel gecnıyorlar kavgaları hıc olmaz dıye ve oylede..ama suan cıkmazlar ıçerisindeyım 2 ay öncesınde hersey yolundayken pürüzler cıkmaya basladı cep tel.fturasu 200 tl gelmıstı ve süphelendım ama yok senle anemle fln konustum dedı bende ınandım sonra bır aıle dostumuz var oda 3 yıllık evlı ve 2 yasında ogulları var ve esımın cocukluk arkadası onunla devamlı aksamları hep cıkmaya basladı bır hafta sonu balıga gıttıler benıde annesıne bırakmıstı ben o üşürse ne yer acmı dıye dusunurken oysa neler olmus balıga dıye esımın arkadasının bır tane kız arkadası varmıs ve onuda yoldan arabaya alıyorlar ve tavsanlı dıye bır yere gıdıolar ordanda esıme bır kız ayarlıyorlar canı sıkılmasın dıye yarım gunlerını orda gecırıyolar ve fotografda cekınmısler neyse eve geldı esım ustu parfum kokuyor yanına uzandım dedım cokmu yoruldun cayı yapayım falan dedım yok dedı ustun parfum kokuyor dedım oda arkadasın polarını gıydım dedı ben gene ınandım ve 1 hafta gectı sabah saat 7 de kalktım esım işe gıdıcektı sabah cay yapıcaktım cayı yaptım esımın cep telınde fotograf albumune gırdım hıc yapmadıgım seydı oysa kendı fotolarımızı kendı cep telefonuma atıcaktım bır baktım esımın yanında sarısın bır kızla elını omzuna atmıs bır foto ve ben şoklar ıçersındeyım neoldugumu anlamadım ve o cocukluk arkadasıda baska kızla cekınmıs esımı uyandırdım ve bunlar ne dıye sordum dedım sen nasıl bırıne sarıl foto. çektırırsın nasıl yaparsın nasıl bakarsın sormaya basladım ve bısı demıyor ben delırıyorum caydanlıktakı cayı halıya bıle doktum o sınırle esımı evden kovdum işe gıt gormek ıstemıyorum dıye ve oda gıttı ben neyapcamı bılemez haldeyım aglıyorum paralıyorum kendımı sonra aradı actım dedı kendıne sakın zarar verme bende dedımkı senın ıcınmı? Degermı sence dedım kapattım telefonu annesını aramıs kayınvalıdemı yanı geldı neoldu falan dedım oglun bole bole ve aglıyorum bu bana yapılırmı dıye ama ben bıtmıstım...... Cunku ne annem ne babam arkamdaydı aılemle gorusmuyordum .. Kacarak evlendım ve severek... Gıdıcek yerım yoktu aılemın yuzunede bakamazdım ben esımı kımseye ezdırmemıstım hatta dugunum bıle olmadı ondan hıcbır masrafsız evlendım esya yatak odası hıcbırsey aldırmamıstım ılk zamanlarda 1 bucuk yıl sonra aldırmıstım herseyı sırf sıkıntıya gırmesın bunalmasın dıye ama sonucu boyle olucakmıs bana dıyorkı bır kere ogun gordum okızı falan ben onada ınandım carem yokdu seytan durttu benı ben facesıne gırdım msjlarına baktıgımda o kızla msjlasmıs 1 aylık tam ve aradım yalan soyluyon bole bole gordum dıye ben dıor eve gelınce anlatıcaktım herseyı ama ben mavoldum dedımkı senı unutmak ıcın her doktorun pıskolokların kapısını çalıcam senı unutucam cunku esımı cok sevıyorum onsuz nefes alamıcak kadar cok sevıyorum ve ben affettım :(
suan her yanıma yatısında o uyurken bazen sabahlıyorum ona bakıyorum o kızla fotografı aklıma gelıyor ben ne yapcam bılmıyorum nasıl unutcam bılmıyorum cok kotu durumdayım..su sıralar esım bensız bıryere gıtmıyor telını bakıyorum kımle konusmus dıye ve fatura ayrıntılarına msn facesı herseysını kontral edıyorum o arkadasıyla gorusmeyıde kestı soz verdı annesının uzerıne... Saten arkadası bıze geldıgınde demıstım sen kendı yuvanı dagıtırsın ama bızımkını dagıtmana asla ızın vermem dıye karısı hala bırsey bılmıyor ve ben soylememek ıcın kendımı zor tutuyorum benden bulmasınlar dıye 1 tane evladı var cunku ve hala o kızla konusuolar...ben artık bu süpheyı ıcımden sılmek ıstıyorum artık yaptımı yapıyormu demek ıstemıyorum cunku dusunmekten bıktım kendımde degılım pıskolojım cok bozuldu durup durup aglıyorum sızce neyapmalıyım?? Hatamı attım afetmekde sevıyorumda ıste napıcam bılmıyorum :((:50: Yorumlarınız ıcın sımdıden tesekur ederım yardım edın fıkırlerınıze ıhtıyacım var lutfen....

nasıl söylemezsin arkadaşına hala görüşüyolar diyosun bide nasıl rahat ediyo vicdanın :45::50::20:

Aldatmayı haklı kılacak hiçbir sebep yoktur bence. Biz gözümüz kapalı güveniyoruz erkeklere, dünya dolu erkek olsa hepsi de peşimizden koşsa, dönüp birine bile bakmıyoruz çünkü bir tek sevdiğimiz insana adıyoruz kendimizi. Ben öyle yapmıştım en azından.. Çok sevmiştim, arada ailemin karşı çıkmasına sebep olacak bir sürü de neden vardı, hepsine göğüs germeye hazırlamıştım kendimi. Dile kolay 2,5 yıl.. Ama canım dediğimiz insanlar bizi sırtımızdan vuruyor işte, herkes yapsa o yapmaz diyordum kendime. Aldatıldım. Bunu hakedecek ne yaptım ben sana diye sorduğumda sadece ağlıyor, açıklama yapamıyor.

Siz affetmişsiniz, artık ya tekrar yaparsa sorusunu kafanızdan çıkarmanız lazım. Olan oldu, bir şans daha verdiniz madem, o zaman bundan sonra ileriye dönük hareket edin mutlu olmaya çalışın, geçmişi düşünmeyin. İnşallah yapmaz da, eşiniz aynı şeyi bir kez daha yaparsa boşanırsınız bu sefer.

Bir de aldatılan ve çocuğu olan arkadaşınıza gerçekleri söyleyin bence. Ben olsam bilmek isterdim. Her gün aynı yastığa baş koyduğu adamın yaptığı adiliği bilmek hakkıdır. Ben aldatıldığımda durumdan haberdar olan, normal zamanlarda yüzüme gülen ortak arkadaşlarımızdan hiçbiri bana haber vermedi. Bir kişi bile dememiş ki yazıktır günahtır bu kıza diye..
Bence söyleyin bilsin, kararını kendisi versin.

Son düzenleme:
Aldatmayı haklı kılacak hiçbir sebep yoktur bence. Biz gözümüz kapalı güveniyoruz erkeklere, dünya dolu erkek olsa hepsi de peşimizden koşsa, dönüp birine bile bakmıyoruz çünkü bir tek sevdiğimiz insana adıyoruz kendimizi. Ben öyle yapmıştım en azından.. Çok sevmiştim, arada ailemin karşı çıkmasına sebep olacak bir sürü de neden vardı, hepsine göğüs germeye hazırlamıştım kendimi. Dile kolay 2,5 yıl.. Ama canım dediğimiz insanlar bizi sırtımızdan vuruyor işte, herkes yapsa o yapmaz diyordum kendime. Aldatıldım. Bunu hakedecek ne yaptım ben sana diye sorduğumda sadece ağlıyor, açıklama yapamıyor.

Siz affetmişsiniz, artık ya tekrar yaparsa sorusunu kafanızdan çıkarmanız lazım. Olan oldu, bir şans daha verdiniz madem, o zaman bundan sonra ileriye dönük hareket edin mutlu olmaya çalışın, geçmişi düşünmeyin. İnşallah yapmaz da, eşiniz aynı şeyi bir kez daha yaparsa boşanırsınız bu sefer.

Bir de aldatılan ve çocuğu olan arkadaşınıza gerçekleri söyleyin bence. Ben olsam bilmek isterdim. Her gün aynı yastığa baş koyduğu adamın yaptığı adiliği bilmek hakkıdır. Ben aldatıldığımda durumdan haberdar olan, normal zamanlarda yüzüme gülen ortak arkadaşlarımızdan hiçbiri bana haber vermedi. Bir kişi bile dememiş ki yazıktır günahtır bu kıza diye..
Bence söyleyin bilsin, kararını kendisi versin.

:46::46::46::46:

Back