canım benim ya okuyunca kendi yaşadığım aklıma geldi..ben evli değilim nişanlıyım ve benimki sanalda olmuştu....önce yakaladım,sustun sonrasında içimdeki zehiri akıttım...o şoku atlatıp kendimi güçlü hissedince....ve o an yüzüğü çıkarmakda,suratına tokat atmakda çok kolay oldu....çünkü o ilkgünkü şok yoktu içimde önünde ağlamaktansa,en ummadığı anda suratına çarpmak en doğrusu dedim...en mutlu gününde bayramda yaptım bunu.....sonrası defalarca aradı,annesini babasını gönderdi...annesi fenalık geçirmiş.....kendi intihar edicem diye durmadan mesajlar attı....böyle sürdü gitti,sonra affetim kendisini...ama ona seni affettiğimi sanama dedi sadece şans veriyorum dedim,bu son sansın dedim...eğer bunu iyi değerlendirirsen seni affederim dedim...ve o günden beri herşey çok değişti....adımlarını daha dikkatli atmaya ve beni el üstünde tutmaya başladı....ve o beni mutlu ettikçe içimdeki öfke yavaş yavaş söndü.....hala aklıma gelmiyor mu geliyor ama ilk günkü gibi değil...ve o çok gururlu dediğim adamın ayaklarımda yalvarması benim acımı hafifletti ama ben hala süründürmeye devam ettim....gerçek sevgisini görme için belkide bunu yaşamamız lazımmış...beni kaybetme korkusu yaşadı o yüzden şimdi daha dikkatli....şimdi çok iyiyiz Allah bozmasın..daha çok bağlandık birbirimize,daha çok sevdik....şimdi sana bunu niye anlattım bilmiyorum içimden geldi,paylaşmak istedim belki yararı olur diye....
içindeki zehir zamanla iyileşir canım,ilk zamanlar aklından çıkmaz nereye baksan onu görürsün ama sanmaki geçmiycek geçecek elbet...ama bu senden çok kocanın elinde...sana bunu unutturması lazım...konuş onunla,iyi olmadığını söyle..bu olayı bana unuttur de....yoksa ilişkimiz bitecek de....uzun uzun konuş onunla....birlikte sarın yaralarınızı....şuan oda pişman demek ki.....ve bunu iyi değerlendirin...hemen yüz verme ona ama uzakda durma...ve bu olayı ilk ve son kez oturup konuşun bir kez daha açılmamak üzere kapatın....yoksa o seni iyi yapmaya çalıştıkça sen onu iğnelersen daha çok yara alırsın...verim almazsınız....gerçekten iyi olmak istiyorsan canım unutmaya çalışacaksın ve eşini çok fazla serbest bırakmayacaksın....kurallar koy önüne....Yani canım aslında çözüm oturup konuşmak ve bir yol çizmek.....biz öyle yaptık ve o bunu iyi değerlendirdi....senin eşinde seni kaybetmemek için en iyisini yapacaktır merak etme...
çok uzun ve karmaşık yazdım kusura bakma...inşallah çok mutlu olursun ve birdaha böyle birşeyi asla yaşamazsın.....Allah yar ve yardımcın olsun