• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam aldattı ama affetmekde hatamı yaptım?

Bencede eşine bir şans vermen iyi olmuş ama aynı zamanda seninde bunu tamamen kendi içinde affetmeye çalışman lazım. Eşinizin arkadaşı halen eşinizi kışkırtmaya devam ederse, eşinizi rahat bırakmazsa karısına söylemekle tehdit edin. Aslında söylemeniz en doğrusu ama ya kadın inanmazsa, sonra birde yuva yıkan olursunuz gözlerinde gerçi elinizde delil varmış ama bırakın kadın kendi bulsun nasıl olsa ortaya çıkacak.

madem eşini affettin 2. bir şans verdin bu kötü olayı düşünmemeye çalış.hatta psikiyata gidip destek al.belli ki tek başına bu durumu atlatamayacaksın en iyisi bir uzman desteği almak.yoksa bu şekilde evliliğini sürdüremezsin ruh sağlığın bozulur.

öncelıkle yorumlarınız için tesekur ederım....
soyledıklerınızın hepsınde haklısınız..
belkı affetmemem gerekıyordu affettım affetıysemde sevdıgım ıcın ona tekrar guvendıgım ıcın ama ben sanırım kendıme guvenemıyorum acaba demeden gecıremıyorum ve bunun nedemek oldugunu suan daha ıyı anlıyorum boşanmaya gelınce dusunmedım degıl aynı yastıga bas koydugumda neden boyle yapıorum da dedım ama vazgecemedım gecemıyorum belkı bu saplantı halıne gelmıstır ama gozlerımın ıcıne baktıgında hersey bıtıyor bosanmaya karar verdım ama onuda beceremedım....
evet kacarak evlendım gerı donusu varmıdır annem herzaman ne olursa olsun evladım der kabullenır ama yaptıgım hatalarda buyuk..
benım kendıme sındıremedıgım olaysa ben okadar katlandım dugunumu yaptırmadım oysa her genc kızın hayalıdır beyaz gelınlık ama o gelınlıgı bıle hakketmedım dıye dusunuyorum ınanırmısınız ıntıharı dahı dusundum ama allahada yalvardım burda cılem uzuntum bıtıcek ama ya diger dunya dedıgımız yerde hıc bıtmıyecek allahım bana guc ver dıye hergun yalvarıyorum gozumun onunden gıtsın dıye esıme enbuyuk tersı verdıgımı ıyı bılıyorum aynı o resımdekı kızıın sacını boyattım ogun sarı ve dalgalı yaptım yanıma gelıp neolmus bole dedıgınde hosuna gıdıyormus bole dedım belkı sacma ama ıste kendıme guvenım yok ama su saatten sonra kendıme guvenım var sızlere tesekur ederım....

o aldatılan kadına gelınce soyleyemem yuzune bakıpda dıyemem yasadıgım acıları ben bılırım eger evladı ve cocugu olmasaydı hemen ogun solerdım ama daha bebegı var kucuk ona uzuluyorum soylemek ıstedım kayınvalıdem yuvası yıkanın yuvası olmas kızım bızden bulmasın dedı bende saygı gosterdım ama ınanın her dk soyleyesım var cunku uzuluyorum ama nasılsa kendı muhakak ogrenır nereye kadr surdurucek..

sizlere cok tesekur ederımm.../I]

Bencede eşine bir şans vermen iyi olmuş ama aynı zamanda seninde bunu tamamen kendi içinde affetmeye çalışman lazım. Eşinizin arkadaşı halen eşinizi kışkırtmaya devam ederse, eşinizi rahat bırakmazsa karısına söylemekle tehdit edin. Aslında söylemeniz en doğrusu ama ya kadın inanmazsa, sonra birde yuva yıkan olursunuz gözlerinde gerçi elinizde delil varmış ama bırakın kadın kendi bulsun nasıl olsa ortaya çıkacak.

evet dedıgınızı dusunmedım degıl tehtıt yolunu esımın kulagı gıder dıye yapamadım ama esımın annesı o kısıyı gorur gormez oglumdan uzk dur dıyecegını soledı karşisına cıkamıyor elımde resmı var kızla cekıldıgı onu gosterıp tehtıt etmeyı dusunuyorum eger esımı rahatsız etmeyı devam ederse kararlıyım cunku esımın benı sevdıgını bılıyorum :(

canım benim ya okuyunca kendi yaşadığım aklıma geldi..ben evli değilim nişanlıyım ve benimki sanalda olmuştu....önce yakaladım,sustun sonrasında içimdeki zehiri akıttım...o şoku atlatıp kendimi güçlü hissedince....ve o an yüzüğü çıkarmakda,suratına tokat atmakda çok kolay oldu....çünkü o ilkgünkü şok yoktu içimde önünde ağlamaktansa,en ummadığı anda suratına çarpmak en doğrusu dedim...en mutlu gününde bayramda yaptım bunu.....sonrası defalarca aradı,annesini babasını gönderdi...annesi fenalık geçirmiş.....kendi intihar edicem diye durmadan mesajlar attı....böyle sürdü gitti,sonra affetim kendisini...ama ona seni affettiğimi sanama dedi sadece şans veriyorum dedim,bu son sansın dedim...eğer bunu iyi değerlendirirsen seni affederim dedim...ve o günden beri herşey çok değişti....adımlarını daha dikkatli atmaya ve beni el üstünde tutmaya başladı....ve o beni mutlu ettikçe içimdeki öfke yavaş yavaş söndü.....hala aklıma gelmiyor mu geliyor ama ilk günkü gibi değil...ve o çok gururlu dediğim adamın ayaklarımda yalvarması benim acımı hafifletti ama ben hala süründürmeye devam ettim....gerçek sevgisini görme için belkide bunu yaşamamız lazımmış...beni kaybetme korkusu yaşadı o yüzden şimdi daha dikkatli....şimdi çok iyiyiz Allah bozmasın..daha çok bağlandık birbirimize,daha çok sevdik....şimdi sana bunu niye anlattım bilmiyorum içimden geldi,paylaşmak istedim belki yararı olur diye....

içindeki zehir zamanla iyileşir canım,ilk zamanlar aklından çıkmaz nereye baksan onu görürsün ama sanmaki geçmiycek geçecek elbet...ama bu senden çok kocanın elinde...sana bunu unutturması lazım...konuş onunla,iyi olmadığını söyle..bu olayı bana unuttur de....yoksa ilişkimiz bitecek de....uzun uzun konuş onunla....birlikte sarın yaralarınızı....şuan oda pişman demek ki.....ve bunu iyi değerlendirin...hemen yüz verme ona ama uzakda durma...ve bu olayı ilk ve son kez oturup konuşun bir kez daha açılmamak üzere kapatın....yoksa o seni iyi yapmaya çalıştıkça sen onu iğnelersen daha çok yara alırsın...verim almazsınız....gerçekten iyi olmak istiyorsan canım unutmaya çalışacaksın ve eşini çok fazla serbest bırakmayacaksın....kurallar koy önüne....Yani canım aslında çözüm oturup konuşmak ve bir yol çizmek.....biz öyle yaptık ve o bunu iyi değerlendirdi....senin eşinde seni kaybetmemek için en iyisini yapacaktır merak etme...

çok uzun ve karmaşık yazdım kusura bakma...inşallah çok mutlu olursun ve birdaha böyle birşeyi asla yaşamazsın.....Allah yar ve yardımcın olsun

canım benim ya okuyunca kendi yaşadığım aklıma geldi..ben evli değilim nişanlıyım ve benimki sanalda olmuştu....önce yakaladım,sustun sonrasında içimdeki zehiri akıttım...o şoku atlatıp kendimi güçlü hissedince....ve o an yüzüğü çıkarmakda,suratına tokat atmakda çok kolay oldu....çünkü o ilkgünkü şok yoktu içimde önünde ağlamaktansa,en ummadığı anda suratına çarpmak en doğrusu dedim...en mutlu gününde bayramda yaptım bunu.....sonrası defalarca aradı,annesini babasını gönderdi...annesi fenalık geçirmiş.....kendi intihar edicem diye durmadan mesajlar attı....böyle sürdü gitti,sonra affetim kendisini...ama ona seni affettiğimi sanama dedi sadece şans veriyorum dedim,bu son sansın dedim...eğer bunu iyi değerlendirirsen seni affederim dedim...ve o günden beri herşey çok değişti....adımlarını daha dikkatli atmaya ve beni el üstünde tutmaya başladı....ve o beni mutlu ettikçe içimdeki öfke yavaş yavaş söndü.....hala aklıma gelmiyor mu geliyor ama ilk günkü gibi değil...ve o çok gururlu dediğim adamın ayaklarımda yalvarması benim acımı hafifletti ama ben hala süründürmeye devam ettim....gerçek sevgisini görme için belkide bunu yaşamamız lazımmış...beni kaybetme korkusu yaşadı o yüzden şimdi daha dikkatli....şimdi çok iyiyiz Allah bozmasın..daha çok bağlandık birbirimize,daha çok sevdik....şimdi sana bunu niye anlattım bilmiyorum içimden geldi,paylaşmak istedim belki yararı olur diye....

içindeki zehir zamanla iyileşir canım,ilk zamanlar aklından çıkmaz nereye baksan onu görürsün ama sanmaki geçmiycek geçecek elbet...ama bu senden çok kocanın elinde...sana bunu unutturması lazım...konuş onunla,iyi olmadığını söyle..bu olayı bana unuttur de....yoksa ilişkimiz bitecek de....uzun uzun konuş onunla....birlikte sarın yaralarınızı....şuan oda pişman demek ki.....ve bunu iyi değerlendirin...hemen yüz verme ona ama uzakda durma...ve bu olayı ilk ve son kez oturup konuşun bir kez daha açılmamak üzere kapatın....yoksa o seni iyi yapmaya çalıştıkça sen onu iğnelersen daha çok yara alırsın...verim almazsınız....gerçekten iyi olmak istiyorsan canım unutmaya çalışacaksın ve eşini çok fazla serbest bırakmayacaksın....kurallar koy önüne....Yani canım aslında çözüm oturup konuşmak ve bir yol çizmek.....biz öyle yaptık ve o bunu iyi değerlendirdi....senin eşinde seni kaybetmemek için en iyisini yapacaktır merak etme...

çok uzun ve karmaşık yazdım kusura bakma...inşallah çok mutlu olursun ve birdaha böyle birşeyi asla yaşamazsın.....Allah yar ve yardımcın olsun

cok tesekur ederım esım benı artık uzmemek ıcın elınden gelenı yapıor ve bızım yasadıgımız sey cok buyuk bır ask sevgı emek var ac oldugumuzda oldu tok oldugumuzda ve benı suan ıyı anlıyor tabı kuralları koydum ıgenelemıyorum ılk zamanlardakkı kadr ama sadece benım aklımda kalıyor ve bu sorunu cozucegımden emın olun sızlere cok tesekur ederım hayatın aslında gerceklerı oldugunu anladım :) allah razı olsun

eşinizi affetmişsiniz evliliğinize bir şans vermişsiniz yazdığınız kadarıyla eşinizde sizin verdiğiniz şansı iyi değerlendirmek için elinden geleni yapıyor pişman olmuş...kimse 4/4lük değildir herkes hata yapabilir eşinizin hatasını görmüş ve büyüklük yapıp affetmişsiniz bundan sonra aklınıza getirmemeye çalışın frizbiyle eşinizin fotosunu ..eşin seni sevmese seni tekrar kazanmak için çabalamazdı Allahım bir daha bu zor durumla karşılaştırmasın sizleri...ailenizle tekrar barışmaya bakın aile çok önemli ailenizle barışsanız bu durum sizin için daha çabuk geçer..kimse evladının kötü olmasını istemez bir cahillik yapmışsınız kaçarak evlenmişsiniz ailenizle barışın mutsuzluluğunuzda değil mutluluğunuzda arayın onları..

allah kimseyi bu duruma düşürmesin gerçekten çok zor.Ama şuna inanıyorum aldatmak hiçbir nedenle kabul edilemez

okurken "yazıklar olsun" cümlesi döküldü dudaklarımdan... yazıklar olsun ya. bu erkekler b.k kafalı resmen. onu affetmekle iyi yapmışsınız çünkü çok seviyorsunuz. ama onu süründürün. gerçekten. öyle pişman edin ki onu. bir daha cesaret edemesin. çok üzüldüm. insan nasıl kırılır ya. sen kırılmasın üzülmesin zorda kalmasın incinmesin deyip fedakarlık yaparken açmı susuz mu üşürmü diye düşünürken o gitsin elalemin kızıyla sarılıp resim çektirsin allahın gücüne gider ya!!! ama bu işler böyle olmuş kardeşim yaramıyor namuslu kadın erkeklere. her fırsatta laf çarpın. çarpın ve utandırın. bu şekilde de siz hiç unutmamış olacaksınız biliyorum ama bu adamda " yaptım noldu affetti gitti" demesin içinden. kolay bulmasın hiç birşeyi... allah yardımcınız olsun

esinin seni aldatdigini hemen yakaladigin icin bence cok sanslisin, hic olmazsa yolun basindayken hatasini anlayip dönmüs pisman olmus,ya yillarca fark etmeseydiniz sizi aldatdigini ,kim bilir neler yasiyacaklardi ,belki bu durum cok erken oldugu icin hicbirsey yasamamislardir, birde burdan bakin.cogu kadin yillarca aldatiliyor ruhu dahi duymuyor ,hatasiz insan yok önemli olan hatasini anlamasi tövbe etmesi ona bir sans daha vermeniz iyi olmus,cok zor bir durum insan hazmedemez.olan olmus kendini üzme canim affetdiyseniz unutmaya calisin.....:43:

Erkekleri anlamak çok zor, hadi bir halt yedin, ama o resimleri neden saklıyorsun cep telefonunda, nedne silmiyorsun??
Buradaki ihanet vakaları hep aynı.
Kadın ya telefon faturası dökümündne yakalıyor, ya telefondaki resimlerden, ya msn yazışmalarından..
Yani "aman yakalanmayayım" diye dert eden, önlem alan bir erkek yok..

Bazı uzmanlar bunu şuna bağlıyor.
Kadın daha ergenlikte öğreniyor yalanı dolanı.
Ayşegüllerde kalıcam diyor, sevgisiline gidiyor. Bu tür yalanlara idare etmek zorunda kalıyor durumu.
Ama erkek öyle mi.. "Aslan oğlum, kaç kızı aynı anda idare ediyor" diyen anne gördüm ben mesela.

Konu sahibi arkadaşım, sana sa sabır diliyorum, elimden gelen bu.
Bu olayın bir tesellisi ne yazık ki yok..
Eşin o gün güzel bir adrenalin yaşadı, ergenliğine döndü, hoş anlar yaşadı.
Şimdi affedildi, hiç bir sorun kalmadı.
Birkaç zaman sana olayı affettirmek için ekstra hoşluklar yapsa da, zamanla "eeh yeter uzatma, bıktım aynı konuyu açıp durmandan" nidalarını duyacaksın.
Yani olaydan tek zararlı çıkan sen olacaksın arkadaşım, ömrünce çıkmayacak içinden.
Boşan demiyorum, bir şans vermişsin. Belki de doğrusu bu.
Sürekli bu konuyu düşünmemenin yollarını bulman lazım.
Sen düşündükçe beynin yeni sinir bağlantıları yaratıyor bu konu hakkında. Kısır döngü şeklinde sen ne zaman boş kalsan sana "al bunu düşün, en çok bu konuda bağlantı var beyninde" diyor..
Başka şeyler düşün, bir süre zorla kendini, hobi falan edin. Zamanla rahatkayacaksın.
Psikologa gitmek bu konuyu sürekli deşmek anlamına geldiğinden, konuştukça rahatlanacak bir konu olmadığından, bu yaranın tedavisi için bir ilaç vesairede olmadığından açıkçası benim tercihim olmazdı.

elımden geldıgı kadar yapıyorum yapmadıgım seylerı yapıyorum kendıme guvenıyorum dıye ama sadece onun yanında esım gıttgınde ben gene aynı ben 2ay gecmesıne ragmen hala aglıyorum bıtırıyorum kendımı cunku hayatım onun etrafında donuyor agzından bır laf cıksa hemen tm derım o derece sevıyorum dedıgınız gıbı dımdık durmak enıysı yada saglıklı dusunemıyorum

yorumlarınız ıcın cok tesekur ederım
Canım ben öğreneli tam 15 ay oldu hala ölüyorum acidan.Keske affetmeseydim .En azından şu an unutur hayatima bakardım.

Kaçarak evlenmeyin güzel kardeşlerim. Kimse ailenize sırtınıza dönmeye değmez... Gidecek yeriniz olmadığını bilen adamlar sizi kırmamak için ikinci kez düşünmez...

Esim arkadas kurbani demissiniz de istemese yapmazdi sonucta kafasina silah dayanmadi degil mi ona ters gelmemis ki gitmis ters gelmemis ki o hala arkadasi madem seytana uydu diyorsunuz affetsiyseniz icinize atmayacaksiniz sizi calistirmamasindan kiskanmasindan belli kişi kendinden bilir isi demisler madem oyle bende calisacagim diin paranizi kazanin dimdik ayakta durun insallah tekrari olmaz ola ki oldu o zaman en azindan kendinize yetebilirsiniz.
Diger kadina gelince akdatilmayi bilmek hakki belki o da affeder ama en azindan aptal yerine konmamis olur ayrica bilip de susmak sizi daha kotu yapar yapan adam dusunseydi. Bak eşi bilmiyor o hala devam ediyor sen gormsen sen de bilmeyecektin ki belki hala devam edecekti yuvasinin dagilmasindan korkan adam uckuruna nefsine hakim olsun kadina da soyleyin derim

canım Allah yardımcın olsun öncelikle...şunu unutma aldatılmayan kadın yookkk.. biri çıkıp deseki benim kocam asla yapmaz...kendini kandırmaktan başka bişey değil asla bu söz...hepimiz çoğu zaman tükürdüğümüzü yalarız... asla asla demeyin herkes için diyorum...aldatılan kadınlar bişey eksik olduğu için aldatılmıyor...istersen çok güzel ol, istersen çok kariyerli, mükemmel kültürlü ve bunların hepsi sende olsunerkek için farketmez...o yüzden neden diye sorma..önceden bende çok takardım psikoloklar şöylre diyor...kadınların bir erkekle beraber olabilmesi için ona güvenmesi inanması gerekir...kolay kolay bir kadın erkeğin fiziksel görünüşünden etkilenip onunla beraber olmaz...ama bu erkek için geçerli değil..erkek için cinsellik yemek yemek ,uyumak v.s gibi güncel bir ihtiyaç onlar bizden farklılar...kabullenmesi zor ama inan böyle...zamanla acın geçer..etrafında bunu yaşayan kadınları gördükçe acın hafifler...bunu her kadın kabullensin demiyorum ama bunu yapmıyacak bir erkek yoksa ya kimseyle beraber olmayacan yada görmemezlikten gelecen...bide sana tavsiyem bunu kocanın kafasına kalkma bu zor bir iş lakin sen konuşup onu suçladıkça o senin bunu hakettiğini düşünür ve işte bu yüzden der..ama susarsan o vicdan azabı çeker...güçlü ol ...aileni arkana al...kendine bak...her dediğine evet deme..o dünyanın merkezi değil..vazgeçilmeyecek kimse yokur hayatta..kiminin acısı bir ay sürer kiminin 10 sene ama geçer ...bence psikoloğa git anlat bir antidepresan versin...en azından seni rahatlatır...şunu unutma benim kocam aldatmaz benim kocam dövmez diyen çoğu kadın bunu yaşıyor..sadece anlatacak kadar cesaretli değil...
Bu antidepresan rezene çayı mı arkadaşım rahatlatır diye insanlara tavsiye ediyorsun. Yapma gözünü seveyim. Gerekli gereksiz milletce antidepresan müptelası olmuşuz. Bu konuda hassasım size kırmak ya da eleştirmek istemiyorum ama millet olarak şu antidepresan olayını çok yanlış anlıyoruz gibi geliyor bana.

Kendi değerinizi bilmemişsiniz. Siz kendinize değer vermezseniz karşınızdaki niye versin? O da keyfine bakmış. Aldatmak insanın karakter ve şeref kavramını ilgilendirir. Yakalanmadığım sürece sorun yok diye bir şey yoktur. Karaktersizlik, her zaman karaktersizliktir. Bu arada hep karşınızdakini düşünmüşsünüz. Düğün yapmamak, eşya almamak... Bunları istemeyebilirsiniz belki ama siz karşınızdakine yük olmak istememek olarak görüyorsunuz. Eşya da ikinizin, düğün de. Niye yük olasınız? Umarım bundan sonra artık hep sen değil biraz da ben diyebilirsiniz. Bu arada sevgi bu değil. Bu egonuzun sarsılması yüzünden saplantı yaşamaktır. Sevgi bu durumu kabullenemez. Bir kadın kabulleniyorsa ekonomik özgürlüğü yoktur, cesareti yoktur ya da bir şekilde mecbur kalmıştır ama sevgi böyle bir ortamda yaşamaz, ölür.

Ya arkadaş, sekiz yıl öncesinin konusunu nasıl hortlattınız ya😂hadi yorum yazıyorsunuz, hiç mi gözünüz tarih görmüyor 😂😂😂 Pelinay abla bile bunları okusa büyük ihtimalle neyden bahsettiğinizi anlamaz

Back