- 21 Mart 2017
- 3.932
- 9.391
- 158
- Konu Sahibi AyTerapisii
-
Seni kandırıyorlar bence üstten bakan duymadım hiç. Alttan eliyle muayene ediyor malesef. Yerinizde olsam gitmem, canım doktorlarımız varken.. allah korusun Mikrop kaparsınızKarından bakıyor dediler ama ne yapayım yakamdan düşmüyorlar
Doktor gebeliği engeller dedi ama cuma rahim filmi çekineceğim asıl önemli olan oymuşOnun tedavisi yok mu? Pkos gibi mi
Yok canım o kadar da değil kadın sadece göbekten bakıyor dediler. Zaten hızlık değil doktorun işi bunlar ama kaynanam ısrar edince tamam bakarım demişBanada ne tekliflerle gelen oldu. Biri benimde olmuyordu bilmem kime gittik bi elma getirdi yarısını kendi yedi yarısını bana yedirdi hamile kaldım dedi, biri hocaya gittim bilmem ne yazdı bu ay kesin hamile kalacaksın dedi doktorda 2 3 yumurtan gelişmiş dedi ben bu ay hamile kalıcam senide götüreyim mi dedi.. Herkes herşeyi der, istemediğinizi belirtin konuyu kapatın bence..
Eliyle derken ,Seni kandırıyorlar bence üstten bakan duymadım hiç. Alttan eliyle muayene ediyor malesef. Yerinizde olsam gitmem, canım doktorlarımız varken.. allah korusun Mikrop kaparsınız
Sizin fsh mı yüksek çıkıyor.. Fsh yüksekse düşürüyor diyorlar. Yumurta geliştirici iğnelerden sayısını bilmediğim kadar kullandım. 2 aşılama tecrübem sonrası duydum aslan pençesi çayını. Aşılama mantığı ile kullandım. Yumurta adet döngüsü başladığında gelişmeye başladığı için adetin 2. günü çaya başladım, hergün aynı saatte içtim. Ovülasyon testleriyle kontrol ettim baktım cidden etkisi oluyor. Akıntımıda takip ettim tabiki ve gerçekten iğnelerde aldığım etkinin aynısını aldığımı tahmin ediyorum kullandığım aylardaki akıntımdan.iki ay ictim ben hala sonuc alamadim.. bu ay icmiyorum yeni bir dr a gidecegim. icmeyeyeyim ki durumum gorulsun hormon testlerinde dedim. yoksa icmeli miyim bilemedim?
Bana da söyledi çok şükür tüplerim açık cıktı. hatta kendiliğinden kalırsın dedi 1 yıldır yumurta takibi yapıyorum. Ama olmadiDoktor gebeliği engeller dedi ama cuma rahim filmi çekineceğim asıl önemli olan oymuş
Afedersin parmakla bakıyor elleme yöntemi yaniEliyle derken ,
Kaynanan kendi işleriyle meşgul olsun bi zahmet. Bayılıyorlar herşeye burun sokmaya.Yok canım o kadar da değil kadın sadece göbekten bakıyor dediler. Zaten hızlık değil doktorun işi bunlar ama kaynanam ısrar edince tamam bakarım demiş
Hı yani kolunu elini değil parmağınıAfedersin parmakla bakıyor elleme yöntemi yani
Doktor değiştir bence tek doktorla kalmaBana da söyledi çok şükür tüplerim açık cıktı. hatta kendiliğinden kalırsın dedi 1 yıldır yumurta takibi yapıyorum. Ama olmadi
Sorma bana üzerine kuma getiririm dediKaynanan kendi işleriyle meşgul olsun bi zahmet. Bayılıyorlar herşeye burun sokmaya.
Çok iyi biliyorum bu durumu, hergün her duamda isteyen herkesi anıyorum inanın..Amin ne olur dua edin bana bize tüm isteyenlere. Ne kadar yorucu bir durum.
O kadar bilmiyorum tabiki sadece eliyle bakıyor diye biliyorum. Hiç gitmedim. Beni De götürmek istemişlerdi zamanında ama karşı çıktımHı yani kolunu elini değil parmağını
Pkos başlı başına gebeliğe engel değil. Eşinde gittimi doktora? Ne kadar densiz patavatsız insanlar var..Sorma bana üzerine kuma getiririm dedisözde şakaymış. Böyle şaka mı olur ..
Bu gideceğimiz hanım göbekten dinliyormuş eltimi de götürmüşlerdi o anlattı iltihap var demiş o zaman bilmiyorum bi ot demiş kullanmış.Eşimin yengesinin 6 yıl bebeği olmamış tedaviler doktorlar ne denediyseler yok yani olmamış.Sonra ebe bir kadına gidiyor kasığına sadece masaj yapmış alttan falan bakmamış kadın o ay hamile kalıyor rahmi ters imiş o zamanki teknolojiyle tersliği görmemişler sanırım.Ve peşpeşe 3 çocuğu olmuş maşallah en büyüğü 17 yaşında en küçüğü 13 bazen alternatif yöntemler de işe yarayabiliyor.Ancak alttan muyanene etmek isterlerse elletmeyin sakın kendinize enfeksiyon kaparsanız hamile kalma süreciniz uzayabilir
Nereli kvniz acaba.? Ve eşiniz bu durumdaki görüşü ne merak ettimSorma bana üzerine kuma getiririm dedisözde şakaymış. Böyle şaka mı olur ..
Ot falan da sıkıntı ya inşallah basit bir şey önerir Rabbim tez zamanda kucağını doldursun inşallahBu gideceğimiz hanım göbekten dinliyormuş eltimi de götürmüşlerdi o anlattı iltihap var demiş o zaman bilmiyorum bi ot demiş kullanmış.
Gitti onun tüm testleri gayet iyi cıktı çok şükür. Acaba ben kısır miyim diye düşünüyorum ama ben 4 doktor degistirdim hiçbiri böyle demedi . Hatta kendiliğinden kalırsın dediler ama kalamadım 1 yıldır yumurta takip ediyorum ebru diye biri var önerdiler testlerini aldım bakalım bu ay onu kullanacamPkos başlı başına gebeliğe engel değil. Eşinde gittimi doktora? Ne kadar densiz patavatsız insanlar var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?