- 14 Aralık 2018
- 684
- 728
- 53
- 27
- Konu Sahibi AyTerapisii
-
Düşünce benim düşüncem değil. Ben 3 yıldır hayır diyorum ama dediğim gibi yakamdan düşmüyorlarHanımefendi napiyosunuz? doktora gidin bu anlattığınız nasıl bir düşünce ve davranış biçimi. Kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz. Elinizi oraya sokacak vs. Rahim ne kadar hassas bir yapı bunun bilincinde olmanız lazım. Bu aklı veren kimse gitsin o soktursun o zaman
2 yıl tedavi gördüm.. 2 aşılama 2 tüp bebek yaptırdım. Bilimden, ilimden şaşmayın derim. Aslan pençesi çayının cidden faydasını gördüm, bitkilerin gücü olduğuna inanıyorum ama diğer hiç bişeye inanmam. Evet insan bi umut herşeyi denemek istiyor, ama yarardan çok zarar verebilir..Bilmiyorum kibende bilen var mı diye sormak istedim
Onun tedavisi yok mu? Pkos gibi miAnladım inşallah olur ya bizde bayadır deniyoruz olmadı Çikolata kisti var dedi
Yani bu kendi bedeniniz ve kararı da sizindir. Aman diyeyim bu şekilde batıl yöntemlerden uzak durmaya çalışın. Her kimse kendisi buyursun soktursunDüşünce benim düşüncem değil. Ben 3 yıldır hayır diyorum ama dediğim gibi yakamdan düşmüyorlar
Doğru söylüyorsunuz. Inanın insan çaresiz hissediyor. Biliyorum bütün çareler RABBIM de. Ama yoruldum çok yoruldum 3 yıldır yemedigim zılgıt kalmadı. O yüzden tamam dedim.2 yıl tedavi gördüm.. 2 aşılama 2 tüp bebek yaptırdım. Bilimden, ilimden şaşmayın derim. Aslan pençesi çayının cidden faydasını gördüm, bitkilerin gücü olduğuna inanıyorum ama diğer hiç bişeye inanmam. Evet insan bi umut herşeyi denemek istiyor, ama yarardan çok zarar verebilir..
Eşimin ailesi.. tabi ki. Eşim istemiyor aslında ama o da yoruldu.Yani bu kendi bedeniniz ve kararı da sizindir. Aman diyeyim bu şekilde batıl yöntemlerden uzak durmaya çalışın. Her kimse kendisi buyursun soktursun
fsh iniz mi yuksekti?2 yıl tedavi gördüm.. 2 aşılama 2 tüp bebek yaptırdım. Bilimden, ilimden şaşmayın derim. Aslan pençesi çayının cidden faydasını gördüm, bitkilerin gücü olduğuna inanıyorum ama diğer hiç bişeye inanmam. Evet insan bi umut herşeyi denemek istiyor, ama yarardan çok zarar verebilir..
Bana da ...
Kadında demiş ben bakarım elimden bir şey gelirse yaparım ama doktorların işi bu. Korkuyorum da birazmuhtemelen gobek dusuklugu vs var mi diye bakacaktir. gobeginiz yerinden kaymissa oturtacaktir. alttan muayene etmeyebilir bile. sadece bir masajla gobek yerine oturebiliyor ve gebe kalan cook insan var buradaki konulari okuyun. degil 2020, 2200 yili da olsa basit bir masajla sifa bulunabilirse, sifa sifadir.. abartmaya gerek yok. okuyup ufleyecek hamile kalacagim deseniz yil 2020 diye kinayalim tamam da..
Değildi aslında normal denildi hep. Fsh ve lh olması gerektiği gibiydi, amh yüksekti. Amh sonucu kesin pkos dedirtiyordu, ama yumurta kalitem iyiydi, ultrasonda belirgin bi pkos görünümü yoktu. Aslan pençesi çayıyla 2. ayda kimyasal gebelik yaşadım, denesem belki normal bi hamilelikte olurdu.fsh iniz mi yuksekti?
yok canim korkacak ne var.. gobek deligine masaj vs yapiyorlar. ben de gebe kalamiyorum. yurtdisindayim. oyle imkanim da yok. olsa gidecegim. bazen cozum cok basit olabiliyor.Kadında demiş ben bakarım elimden bir şey gelirse yaparım ama doktorların işi bu. Korkuyorum da biraz
Sakın gitmeyin derim bırakın o insanlar söylenip dursunlar gittim dersiniz gidip gitmediğinizi kontrol etcek değiller yaKarından bakıyor dediler ama ne yapayım yakamdan düşmüyorlar
iki ay ictim ben hala sonuc alamadim.. bu ay icmiyorum yeni bir dr a gidecegim. icmeyeyeyim ki durumum gorulsun hormon testlerinde dedim. yoksa icmeli miyim bilemedim?Değildi aslında normal denildi hep. Fsh ve lh olması gerektiği gibiydi, amh yüksekti. Amh sonucu kesin pkos dedirtiyordu, ama yumurta kalitem iyiydi, ultrasonda belirgin bi pkos görünümü yoktu. Aslan pençesi çayıyla 2. ayda kimyasal gebelik yaşadım, denesem belki normal bi hamilelikte olurdu.
1 yıl bekleyerek 2 yıl tedavilerle geçti benimde.. Kimseye taviz vermeyin derim. Doktorların üstünde nasıl bi bilgiye sahip olabilir ama götürülmek istendiğiniz kadın.. Pkos çözümsüz bi dert değil sonuçta. Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah.Doğru söylüyorsunuz. Inanın insan çaresiz hissediyor. Biliyorum bütün çareler RABBIM de. Ama yoruldum çok yoruldum 3 yıldır yemedigim zılgıt kalmadı. O yüzden tamam dedim.
Gittim tabi ki 2 yıldır gidiyorum. Ama pek bi şey olmadi . Bulunduğum yerde doğrusu pek doğru düzgün doktor da yokDoktora neden gitmiyorsunuz
Acaba alttan bakar mi diye korkuyorumyok canim korkacak ne var.. gobek deligine masaj vs yapiyorlar. ben de gebe kalamiyorum. yurtdisindayim. oyle imkanim da yok. olsa gidecegim. bazen cozum cok basit olabiliyor.
Amin ne olur dua edin bana bize tüm isteyenlere. Ne kadar yorucu bir durum.1 yıl bekleyerek 2 yıl tedavilerle geçti benimde.. Kimseye taviz vermeyin derim. Doktorların üstünde nasıl bi bilgiye sahip olabilir ama götürülmek istendiğiniz kadın.. Pkos çözümsüz bi dert değil sonuçta. Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah.
Ters rahim için önerilen bi pozisyon var haberiniz var mı bilmiyorum ama belki faydası olurGittim tabi ki 2 yıldır gidiyorum. Ama pek bi şey olmadi . Bulunduğum yerde doğrusu pek doğru düzgün doktor da yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?