- 14 Aralık 2018
- 684
- 728
- 53
- 27
- Konu Sahibi AyTerapisii
-
Teşekkür ederim yine deHiç gitmedim yardımcı olamayacağım
Evet gordum. Rahim filmi çekildi tüpler açık ama rahim tersmis. O da engel değil dediler amaHastanede tedavi gördünüz mü
Karından bakıyor dediler ama ne yapayım yakamdan düşmüyorlarSteril olmayan bir ortam ve enfeksiyon kapma riski en fazla olan bölgeniz. Bence gitmeyin. Bu işi gerçekten tıp okumuş kişilerin eline bırakın.
Doktorlar ellerinde ultrason aletleri olduğu halde daha net olsun diye vajinal muayene yapıyor, karından nasıl bakacakmış hiç bir cihaz olmadan..Karından bakıyor dediler ama ne yapayım yakamdan düşmüyorlar
Zaten bu hanımda bu tarz bitkisel karışım yapıyormuş. Bilmiyorum gitsem bir dert gitmesem bir dert. Klomen kullandım ise yaramadı maalesefPkosa koca karı yöntemi ne yapsın.. Doktora gidin yumurtlamanız varsa ilişki günü verilir, yumurtlama yoksa yumurtlama için ilaç verilir. Aslan pençesi çayı alıp içebilirsiniz çok işe yarar. Öyle saçma işlere hiç kalkışmayın derim.
Bilmiyorum kiDoktorlar ellerinde ultrason aletleri olduğu halde daha net olsun diye vajinal muayene yapıyor, karından nasıl bakacakmış hiç bir cihaz olmadan..
Rahmi ters olanlar için uygun pozisyonlar var biraz onlarida araştırın belki işe yarar ve yumurtlama testi yaparsanız hangi gün yumurtladıgınızı da görmüş olursunuz. Pcos olanlarda yumurtlama durumu standart değil çünkü. Ve eğer kilonuz varsa kilo vermeyi deneyin. Arkadasımda aynı şekilde pcos ve rahmi ters olmuyordu 1 buçuk senedir diyetisyene gidip 5 kilo verdi o ay olmadı ama ertesi ay hamile kalmış ama adet tarihimiz aynı olduğu halde onun döllenme günü benden 2 hafta sonra olmuşEvet gordum. Rahim filmi çekildi tüpler açık ama rahim tersmis. O da engel değil dediler ama
Doktor pkos var dedi klomen kullandım ovitrella kullandım maalesef olmadiDoktor ne diyor
Hiç gidip kendinizi elletmeyin, bi şekilde müdehale edecek zarar verecek belki, belki enfeksiyon kapacaksınız.. Aktara gidip aslan pençesi alın, adetin 2. günü başlayıp yumurtlamayı yakalayana kadar hergün için, yumurtlama sonrası bırakın.. Gerekirse tekrar klomen tedavisi yada aşılama deneyin derim.. Ama bu kocakarı işleri hiç mantıklı gelmiyor bana.Zaten bu hanımda bu tarz bitkisel karışım yapıyormuş. Bilmiyorum gitsem bir dert gitmesem bir dert. Klomen kullandım ise yaramadı maalesef
Bana da ...Hiç gidip kendinizi elletmeyin, bi şekilde müdehale edecek zarar verecek belki, belki enfeksiyon kapacaksınız.. Aktara gidip aslan pençesi alın, adetin 2. günü başlayıp yumurtlamayı yakalayana kadar hergün için, yumurtlama sonrası bırakın.. Gerekirse tekrar klomen tedavisi yada aşılama deneyin derim.. Ama bu kocakarı işleri hiç mantıklı gelmiyor bana.
Anladım inşallah olur ya bizde bayadır deniyoruz olmadı Çikolata kisti var dediDoktor pkos var dedi klomen kullandım ovitrella kullandım maalesef olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?