- 25 Ağustos 2018
- 6.225
- 11.723
- 178
- Konu Sahibi AyTerapisii
Kuzum yapma etme boşver doktora git ya Enfeksiyon vs kaparsın daha fena olur ..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende önyargı ile gittim hatta korktum ama korktuğum gibi olmadi.Pandemi var ya ondan zaar![]()
Yok kesinlikle alta ne baktı ne de dokundu sadece göbeğe baktı düşmemiş yerinde mi diye o kadar. Bilgili bir kadındı. Bende karşıyım elbette doktor boşuna okumuyor onca sene. Neyse şükür kurtuldum bundan daKuzum yapma etme boşver doktora git ya Enfeksiyon vs kaparsın daha fena olur ..
Evet. Bir koymuydu mahallemiydi ufurukcu hoca pandemiden koruyan muska yazip okuyup ufledogi herkese covid bulastirmisti. O geliyor aklima..Pandemi var ya ondan zaar![]()
İyi canım sevindimYok kesinlikle alta ne baktı ne de dokundu sadece göbeğe baktı düşmemiş yerinde mi diye o kadar. Bilgili bir kadındı. Bende karşıyım elbette doktor boşuna okumuyor onca sene. Neyse şükür kurtuldum bundan da
Amin İNSEALLAH RABBIM kimsenin kucağını boş bırakmasınCanım ilişkiden sonra yüz üstü uzan bende duyup denedim tabi allah veriyor ama belki sebep oldu hamile kaldım bir dene bence
Kadına gitmek riskli olabilir elinden gelen herseyi dene namaz sonrası karnına 7 defa ayetel kursi oku ve sivazla karnını inşallah Rabbim isteyen herkese hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
O neydi gıı ?Arkadaşlar merhaba ben 3 yıldır evliyim pkos var. Eşimde sorun yok. Kocakarıya (kocakarı dediğime bakmayın kadının gelini bakıyor.) Gideceğim. Nasıl muayene ediyor ? Yanı alttan mi bakıyor? Alttan bakınca nasıl yapıyor? Kolunu mu elini mi ? Yanı biraz korkuyorum..
O neydi gıı ?![]()
Ya zaten yazdığım gibi kadin aklı olan doktor dışında kimseye alttan elletmesin dedi korktuğum gibi çıkmadı çok şükür.Beğenmeyen de neyi beğenmiyor anlamadım doğrusu fikrimizi sormuşlar yazmışız katılmıyorsan latılma takıl kendi halindekimse git kendini alttan kurcalattır ehil olmayan kişiye demiyor.Kimse de kimseyi kurcalamaya meraklı değil zaten alttan muayeneyi temizliğinden emin olunmayan hastanede bile olmamak gerekiyor tıbbın bilgilerine güvenirim zaten her zaman.Hayatımda ot çöp içmemişimdir.Bu sadece karından bakılan bir şey karnın üzerine baskı uygulanmıyor çiğnenmiyor ha istemeyen yine yaptırmasın ben de yaptırmadım ama Allah o duruma düşürmesin insan evlat sahibi olayım diye uğraşıyor.Tıbbın bir noktaya kadar yapabildiği oluyor demek ki onca insanın olmuş şifa onda illa demiyorum ama sebep olmuş herkes kendine neyin zararlı neyin yararlı olacağını bilir güvenmeyen gitmez.Sebebe ihtiyaç vardır belki sadece..
Doktorlar boşuna okumuyor tabi ki bende söyledim ama gitmediğim doktor kalmadı şimdiye kadar hiçbiri bana iltihabın çok demedi. Ama ben akıntım çok dedim doktorlara. Bende önyargı ile gittim ama çok şükür düşündüğüm gibi hijyensiz kötü para için bebek adı altında zarar verenlerden çıkmadı. Aksine kadın asla doktor dışında kimseye alttan baktirma dedi. Bir de 6 yıl okumuş doktor çıkık dan anlamıyorYa bu doktorlar 6 yil bosuna okuyor bosuna alaninda uzmanlasiyorlar dogustan yetenekli kocakarilarimiz dururken halt etmisler. Diplomalarini ellerinden alsinlar bence daha da okutmasinlar. La havle...
cahilsiniz munakasaya giremem cahil insanlarla. İyi gunler dilerim.Doktorlar boşuna okumuyor tabi ki bende söyledim ama gitmediğim doktor kalmadı şimdiye kadar hiçbiri bana iltihabın çok demedi. Ama ben akıntım çok dedim doktorlara. Bende önyargı ile gittim ama çok şükür düşündüğüm gibi hijyensiz kötü para için bebek adı altında zarar verenlerden çıkmadı. Aksine kadın asla doktor dışında kimseye alttan baktirma dedi. Bir de 6 yıl okumuş doktor çıkık dan anlamıyor![]()