• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocakarılar bebek icin nasil muayene ediyorlar ?

Gitti onun tüm testleri gayet iyi cıktı çok şükür. Acaba ben kısır miyim diye düşünüyorum ama ben 4 doktor degistirdim hiçbiri böyle demedi . Hatta kendiliğinden kalırsın dediler ama kalamadım 1 yıldır yumurta takip ediyorum ebru diye biri var önerdiler testlerini aldım bakalım bu ay onu kullanacam
Adet döngünüz belirsizse ovülasyon testi en iyisi. Psikolojide çok etkiliyor insanı maalesef. Yumurta kaliteniz düşük olabilir pkostan dolayı onun içinde aslan pençesi çayı çok tavsiye ediliyor.

Adet döngünüz belirsizse ovülasyon testi en iyisi. Psikolojide çok etkiliyor insanı maalesef. Yumurta kaliteniz düşük olabilir pkostan dolayı onun içinde aslan pençesi çayı çok tavsiye ediliyor.
Evet düzensiz ilaçsız olamıyorum. Deneyeceğim aldım zaten aktarsan bu kadın da aslan pençesi bal falan macun veriyor sanırım

Evet gordum. Rahim filmi çekildi tüpler açık ama rahim tersmis. O da engel değil dediler ama 🤷‍♀️
Canim bir gebenin gunlugu sayfasini takip etsene ters rahim icin uygun pozisyinda hamile kalma gibi bilgiler paylasiyor. Olumlu sonuc alanlarda var Boyle seyler bence cok riskli seyler hic ugrasma ❤

Doktor varken neden öyle birşeye gerek görüyorsunuz ne oldugu belli değil.

Evet düzensiz ilaçsız olamıyorum. Deneyeceğim aldım zaten aktarsan bu kadın da aslan pençesi bal falan macun veriyor sanırım
Ozaman size tavsiyem c-life macun var hormonlari duzenliyor instada sayfasi var alin kullanin demiyorum. Inceleyin sayfayi takip edin akliniza yatarsa kullanirsiniz bende kullandim suan ablamda ve gelinimizde kullaniyor

Sizin fsh mı yüksek çıkıyor.. Fsh yüksekse düşürüyor diyorlar. Yumurta geliştirici iğnelerden sayısını bilmediğim kadar kullandım. 2 aşılama tecrübem sonrası duydum aslan pençesi çayını. Aşılama mantığı ile kullandım. Yumurta adet döngüsü başladığında gelişmeye başladığı için adetin 2. günü çaya başladım, hergün aynı saatte içtim. Ovülasyon testleriyle kontrol ettim baktım cidden etkisi oluyor. Akıntımıda takip ettim tabiki ve gerçekten iğnelerde aldığım etkinin aynısını aldığımı tahmin ediyorum kullandığım aylardaki akıntımdan.
fsh 11.75 aslinda cok yuksek degil ama olmasi gereken kadar degil.. iki ay ictim..

Arkadaşlar merhaba. Merak eden olur mu bilmiyorum ama yazmak istedim. Bugün sabah gittik kadın iyi biri aklı olan doktor dışında kimseye alttan elletmesin dedi rahim çok hassas şekli bozulur falan dedi. Üstten yani kasik tarafından dokundu hafif bastirarak dedi ki kilodan yağ tutmuş yumurtalıklar kilo ver olur dedi bi de iltihap var çok dedi bende evet doğru dedim afedersiniz cok akıntım var dedim ondan olmuyor dedi. Tarcın karabiber zerdeçal ve petek bal hepsidövülmemiş olacak bunları karıştırıp sabah akşam bir kaşık 'ye dedi ve sıcak su da sabunla ov masaj yap kendine kasıklarına bacaklarına dedi. RABBIM dileyen isteyen herkese nasip etsin bizlere de İNŞEALLAH

Arkadaşlar merhaba. Merak eden olur mu bilmiyorum ama yazmak istedim. Bugün sabah gittik kadın iyi biri aklı olan doktor dışında kimseye alttan elletmesin dedi rahim çok hassas şekli bozulur falan dedi. Üstten yani kasik tarafından dokundu hafif bastirarak dedi ki kilodan yağ tutmuş yumurtalıklar kilo ver olur dedi bi de iltihap var çok dedi bende evet doğru dedim afedersiniz cok akıntım var dedim ondan olmuyor dedi. Tarcın karabiber zerdeçal ve petek bal hepsidövülmemiş olacak bunları karıştırıp sabah akşam bir kaşık 'ye dedi ve sıcak su da sabunla ov masaj yap kendine kasıklarına bacaklarına dedi. RABBIM dileyen isteyen herkese nasip etsin bizlere de İNŞEALLAH
Ha bir de dövülmemiş dedim ya onları ona götürecem yarın o çamurdan yapılmış havanda kendi macun edene kadar dövecek

Back