• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocakarılar bebek icin nasil muayene ediyorlar ?

Karından bakıyor dediler ama ne yapayım yakamdan düşmüyorlar 😒
Seni kandırıyorlar bence üstten bakan duymadım hiç. Alttan eliyle muayene ediyor malesef. Yerinizde olsam gitmem, canım doktorlarımız varken.. allah korusun Mikrop kaparsınız

Banada ne tekliflerle gelen oldu. Biri benimde olmuyordu bilmem kime gittik bi elma getirdi yarısını kendi yedi yarısını bana yedirdi hamile kaldım dedi, biri hocaya gittim bilmem ne yazdı bu ay kesin hamile kalacaksın dedi doktorda 2 3 yumurtan gelişmiş dedi ben bu ay hamile kalıcam senide götüreyim mi dedi.. Herkes herşeyi der, istemediğinizi belirtin konuyu kapatın bence..
Yok canım o kadar da değil kadın sadece göbekten bakıyor dediler. Zaten hızlık değil doktorun işi bunlar ama kaynanam ısrar edince tamam bakarım demiş

iki ay ictim ben hala sonuc alamadim.. bu ay icmiyorum yeni bir dr a gidecegim. icmeyeyeyim ki durumum gorulsun hormon testlerinde dedim. yoksa icmeli miyim bilemedim?
Sizin fsh mı yüksek çıkıyor.. Fsh yüksekse düşürüyor diyorlar. Yumurta geliştirici iğnelerden sayısını bilmediğim kadar kullandım. 2 aşılama tecrübem sonrası duydum aslan pençesi çayını. Aşılama mantığı ile kullandım. Yumurta adet döngüsü başladığında gelişmeye başladığı için adetin 2. günü çaya başladım, hergün aynı saatte içtim. Ovülasyon testleriyle kontrol ettim baktım cidden etkisi oluyor. Akıntımıda takip ettim tabiki ve gerçekten iğnelerde aldığım etkinin aynısını aldığımı tahmin ediyorum kullandığım aylardaki akıntımdan.

Eşimin yengesinin 6 yıl bebeği olmamış tedaviler doktorlar ne denediyseler yok yani olmamış.Sonra ebe bir kadına gidiyor kasığına sadece masaj yapmış alttan falan bakmamış kadın o ay hamile kalıyor rahmi ters imiş o zamanki teknolojiyle tersliği görmemişler sanırım.Ve peşpeşe 3 çocuğu olmuş maşallah en büyüğü 17 yaşında en küçüğü 13 bazen alternatif yöntemler de işe yarayabiliyor.Ancak alttan muyanene etmek isterlerse elletmeyin sakın kendinize enfeksiyon kaparsanız hamile kalma süreciniz uzayabilir

Eşimin yengesinin 6 yıl bebeği olmamış tedaviler doktorlar ne denediyseler yok yani olmamış.Sonra ebe bir kadına gidiyor kasığına sadece masaj yapmış alttan falan bakmamış kadın o ay hamile kalıyor rahmi ters imiş o zamanki teknolojiyle tersliği görmemişler sanırım.Ve peşpeşe 3 çocuğu olmuş maşallah en büyüğü 17 yaşında en küçüğü 13 bazen alternatif yöntemler de işe yarayabiliyor.Ancak alttan muyanene etmek isterlerse elletmeyin sakın kendinize enfeksiyon kaparsanız hamile kalma süreciniz uzayabilir
Bu gideceğimiz hanım göbekten dinliyormuş eltimi de götürmüşlerdi o anlattı iltihap var demiş o zaman bilmiyorum bi ot demiş kullanmış.

Pkos başlı başına gebeliğe engel değil. Eşinde gittimi doktora? Ne kadar densiz patavatsız insanlar var..
Gitti onun tüm testleri gayet iyi cıktı çok şükür. Acaba ben kısır miyim diye düşünüyorum ama ben 4 doktor degistirdim hiçbiri böyle demedi . Hatta kendiliğinden kalırsın dediler ama kalamadım 1 yıldır yumurta takip ediyorum ebru diye biri var önerdiler testlerini aldım bakalım bu ay onu kullanacam

Back