durubulut Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Mart 2011 1.157 2 12 Eylül 2012 Konu Sahibi durubulut #1 arkadaşlar kocaelinde fitneslife gidip memnun kalan var mı aranızda. oraya gitmek istiyorum ama önce bilgilenmek istedim. nasıl bi yer, şartları güzel mi? gerçekten verimli olaunuyor mu spor konusunda.[
arkadaşlar kocaelinde fitneslife gidip memnun kalan var mı aranızda. oraya gitmek istiyorum ama önce bilgilenmek istedim. nasıl bi yer, şartları güzel mi? gerçekten verimli olaunuyor mu spor konusunda.[
durubulut Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Mart 2011 1.157 2 12 Eylül 2012 Konu Sahibi durubulut #2 kazen. yardımana ihtiyacım var. bu kocaelinde kimse yaşamıyor mu o kadar konu açıyorum cevap veren yok.
kazen. yardımana ihtiyacım var. bu kocaelinde kimse yaşamıyor mu o kadar konu açıyorum cevap veren yok.
K Kazen Yönetim Administrator 14 Kasım 2001 21.330 69.489 12 Eylül 2012 Konu Sahibi durubulut #3 Ben Sporium'a gidiyorum şu anda rakipsiz gibi görünüyor. Lakin cihazlar çok eskidi bu sene değiştirmezler ise ciddi olarak sıkıntı olacaktır.
Ben Sporium'a gidiyorum şu anda rakipsiz gibi görünüyor. Lakin cihazlar çok eskidi bu sene değiştirmezler ise ciddi olarak sıkıntı olacaktır.