Öyle mi dersinizYakın olsa 2 ayda bir 2 3 gün gidip gelinebilirdi. İşin maddi boyutu da var. 4-5 ayda 15 gün olabilir. Ama yakın tarihte sürekli 15 gün evde olmamak bence normal değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle mi dersinizYakın olsa 2 ayda bir 2 3 gün gidip gelinebilirdi. İşin maddi boyutu da var. 4-5 ayda 15 gün olabilir. Ama yakın tarihte sürekli 15 gün evde olmamak bence normal değil
15 gün çok fazla. 1 hafta yeterli.Evet haklısın burada da bir ailem olduğunun bilincinde olmam gerekiyor. Sadece bu konuya çok kafayı taktım. Evlendiğimden beri kafamda hesaplar yaptım şu zaman memlekete giderim falan diye. Sence çok mu kafaya taktım gerçekten iki ayda bir 15 gün çok mu fazla? Evet biletler falan çok pahalı. E gidince harcamada yapıyorum elbet o da var. maddi olarakta biraz fazla tutuyor memlekete gitmem. Yanlış mı düşünüyorum eşimle mutluyum keyifliyim. Yaşadığım şehiri de seviyorum ama memleket ve aile özlemi fazla bastırıyor
Kabul ettim ama bir yandan üzüldüm düşündüm falan. Ama eşimi bırakmak istemedim çünkü gerçekten ilişkimiz de çok emek vardı öyle keyfi bir ilişki sürmedik gerçekten emek verdik. Evet belki 15 gün yerine bir hafta olabilir ama eşimin iki ayda bir bir haftayı da çok göreceğini düşünüyorum o 4 ayda bir falan makul buluyorBence makul bu durumun birde maddi yönü var ve eşimden 15 gün uzak kalmak ilişki için kötü ben en fazla 1 hafta kalırdım sonra evime dönerdim hem eşimi fazla ihmal etmem hemde ailemi. Birde şunu merak ettim ailenize bu kadar düşkünseniz neden farklı bir ilde yaşamayı kabul ettiniz?
Yani bu benim fikrim. Eşin yerine kendimi koyuyorum kabul etmezdim maalesef. Süreyi uzatın ki alışın bu duruma.Öyle mi dersiniz
Ailem zaten gelecek gelebildiği kadar ama işte babamın işi var annemde yolculukts zorluk yaşıyor o yüzden sürekli gelemezler. Dediğiniz gibi belkide 15 gün gerçekten çoktur..15 gün çok fazla. 1 hafta yeterli.
Bence bi ailen gelsin, bi sen git, o zaman iki üç ayda bir görüşmüş olursunuz.
Peki söylediğinizi ciddiye alıcam teşekkür ederimYani bu benim fikrim. Eşin yerine kendimi koyuyorum kabul etmezdim maalesef. Süreyi uzatın ki alışın bu duruma.
Ailen sürekli gelmeyecek işte, mümkün mertebe sırayla olacak. 2-3 ayda bir 1 hafta 10 gün gider kalırsın sen de.Ailem zaten gelecek gelebildiği kadar ama işte babamın işi var annemde yolculukts zorluk yaşıyor o yüzden sürekli gelemezler. Dediğiniz gibi belkide 15 gün gerçekten çoktur..
2 ayda 15 gün biraz fazla bence deBaşta diyorum keşke şart sunsaydım. Başta bu konularda net konuşmadık sadece istediğin zaman gidip gelirsin demişti. Ailemi çok sever aslında bu konuyla bir derdi yok. Sadece diyor ki beni sık sık yalnız bırakacaksın sensiz kalıcam e böyle evli olupta bu kadar ayrı kalmak normal değil 2 ayda bir 15 gün yanımda olmayacaksın bu çok fazla diyor. Ne düşüneceğimi şaşırdım
Evlendiğimde de yalnızlardı ama sürekli giderim dedim ama yalan yok evet çok zorlandım. Çok zormuş aileden uzak olmak. Şu an yaşadığım şehri seviyorum evi de seviyorum aslında sorun bu değil ki. Aile apartmanında değilim aradığımız ev bu çevredeydi ve buradaki ev denk geldi öyle yerleştik. Ailesinin bu apartmanda olması beni kötü anlamda etkilemiyor şu an kayınvalidemi seviyorum tatlı iyi niyetli bir kadın inanın sorun bunların hiçbiri değil. Sorun ailemi çok özlemem ve onların yalnızlığıns üzülmem. Ama bu kadar duygusal ve hassas olma konusunda kendime kızıyorum evetDaha yeni evlenmişsin 15 gün kalman olmamış adam haklı. Bu ekonomide sürekli annenlere gidemeyeceğini kestirmen lazımdı. Adam he demiş geçmiş senin sık sık gitmek isteyip uzun kalacağını düşünmemiştir.
Bu durumu tahmin edemedim diyorsun annenler yalnızmış, evlendiğinde de yalnızlardı büyük ihtimalle. Sen evine alışamamışsın ondan özlem içindesin. Sanırım aile apartmanına gelin gittin orada da hata yapmışsın, pek plansız programsız seviyorum diyerek olaya dalmışsın sanırım.
Biraz evine alış, daha kısa süreli kalmaya adamı ikna edersin sonra. Şimdiden anam da anam dersen adam istemez normal olarak...
Belki süreyi kısa tutmak daha iyidir dediğiniz gibi2 ayda 15 gün biraz fazla bence de
Yılda 3 ay ayrı kalırsınız bu hesapla
Yeni evlisin, eşinin evinin ve yni düzeninin keyfini sür. İki ayda bir gidip 4/5 gün kalabilirsin sanki
Yok bıraksa daha kalmam bir kere memlekete gittim onda da sonlara doğru özlem çok bastırdı eşime karşı. Onu çok özlüyorum zaten ama ailemle olmaktan da çok mutluluk duyuyorum. Bilmiyorum inanın kafam çok karışık15 gün kalma durumunu okudugumda tum yazdıgımı sildim :) 2 ayda bir 15 gun cok abartı. aıle sevmekle ana babaya duskunlukle alakası yok 3 4 gun kal. bız de o kadar uzak yoldan memlekete gıderız . ama eşimde olur ya da ben onden gıderım o gelır benı alır az bi gezerek donerız. ama 6 ayda 1... 3 4 gun bıze ıdealdi. hadi sana 7 gun olsun :)kocana hak verdim malesef. gideceksen de 6 ayda git arada annen gelsın gitsin bı kac gunlugune:) ben istemem eşimin 2 ayda bır 15 gun benı bırakıp gıtmesını :)) benim eşim de ıstemezdı ozlemıyorum dıyende de sıkıntı var bence :))) annenı 2 ayda ozluyorsun da o 15 gun kocansız duruyorsun hatta bıraksa kalırsın daha gıbıme geldı :))
Peki söylediğinizi ciddiye alıcam haklısınızAilen sürekli gelmeyecek işte, mümkün mertebe sırayla olacak. 2-3 ayda bir 1 hafta 10 gün gider kalırsın sen de.
Sorun ailemi çok özlemem ve onların yalnızlığıns üzülmem.
Evet dediğiniz gibi biraz fazla olabilir. Size göre normali nedir peki?2 ayda 15 gün dedigin 10 haftanin 2 haftasi ailenle olmak istiyorsun demek
cidden bu size basil normal gelebiliyor hiç anlamadım.
uzak mesafe iliskisi surdururken sevgilin senin icin iki ayda bir gelip 15 gün kalir miydi?
Evliliğe hazır olmadan evlenmissiniz şimdide pişman gibisiniz ama evliliğin sorumluluğu var..ailenizi yaşadığı yere bağlayan bisey yokmuş gelsinler senin şehrine yerlessinler..Evlendiğimde de yalnızlardı ama sürekli giderim dedim ama yalan yok evet çok zorlandım. Çok zormuş aileden uzak olmak. Şu an yaşadığım şehri seviyorum evi de seviyorum aslında sorun bu değil ki. Aile apartmanında değilim aradığımız ev bu çevredeydi ve buradaki ev denk geldi öyle yerleştik. Ailesinin bu apartmanda olması beni kötü anlamda etkilemiyor şu an kayınvalidemi seviyorum tatlı iyi niyetli bir kadın inanın sorun bunların hiçbiri değil. Sorun ailemi çok özlemem ve onların yalnızlığıns üzülmem. Ama bu kadar duygusal ve hassas olma konusunda kendime kızıyorum evet
İkimizde 28 yaşındayız yıllarca bekledik aslında hiç acele etmedik. Ama işte bazı şeyleri kestiremedim. Şu an aşırı duygusal yaklaşıyorum. Belki de bu yüzden mantıklı düşünemiyorum biliyorum. Kayınpederim vefat etti. Kayınvalidem zırt pırt görüşmek isteyen biri değil öyle darlamaz ancak uzun vadede dediğiniz gibi sıkıntı olabilir bilmiyorum. Bir ev ihtimali var onu halledersek taşınıcaz zaten bakalım nasipYaşınız kaç eşinle? Yazdıysan göremedim kusura bakma
Evlenmek için acele mi ettin acaba, bu kadar özlem çok valla kusura bakma. Kocaman insanlar onlar da alışacak bu duruma.
Kp KV iyidir hoştur ama dip dibe zamanla zorluk çıkar o da ayrı konu.