- 17 Eylül 2018
- 71
- 58
- 37
Soğan suyu rahim duvarını daha da inceltiyor. Aslında temizleyici özelliğinden bende faydalanmak istiyordum ama bizlerin optimum boyut olan 10 mm 11 mm ye ulaşmamız daha zor olduğu için mecbur vazgeçiyordum soğan suyundan. Akıntı için örnek alıp bakıyorlar ama umuttepe yapmazsa yakın bir devlet hastanesinde baktır. Bende iğnelere başlamadan önce akıntıda enfeksiyon&mantar var mı diye örnek aldırmıştım. Kaşıntı var diyede beyaz bir yalanTedavi de hiç denemedim hep 8 ve üstü oluyordu son denemem de 7 di benim nar dan olabilir ilaçlar dan da....benim suan akintim cok fazla hafif kızarıklık var alt tarafta niye oldu ki tedavi sırasın da bişey çıkarmasa bana soğan suyu mu içsem ne dersiniz
Iyiymis bilmiyorum ya gidecem yine fitil antibiyotik verecekler bakalimSoğan suyu rahim duvarını daha da inceltiyor. Aslında temizleyici özelliğinden bende faydalanmak istiyordum ama bizlerin optimum boyut olan 10 mm 11 mm ye ulaşmamız daha zor olduğu için mecbur vazgeçiyordum soğan suyundan. Akıntı için örnek alıp bakıyorlar ama umuttepe yapmazsa yakın bir devlet hastanesinde baktır. Bende iğnelere başlamadan önce akıntıda enfeksiyon&mantar var mı diye örnek aldırmıştım. Kaşıntı var diyede beyaz bir yalansöylemiştim.
Antibiyotiğe uyuz oluyorum, antibiyotik de mantarı tetikliyor iyice, kadın olmak zor yahu :)Iyiymis bilmiyorum ya gidecem yine fitil antibiyotik verecekler bakalim
İyiyim canım sen nasılsın, hazırlık döneminde neler yapıyorsun benim adet olacakmışım gibi ağrım oluyor bilmiyorum hayırlısı..
Çok mutluluk verici bir haber, umarım devamıda gelir sağlıkla *bana 4. gün embriyosu orta kalite dediler 2 tane transfer ettiler dün 8. günümdü dayanamadım kan tahlili yaptırdım 42,22 çıktı sonuç cuma günü ünv. gidip 11 gün tekrar ettirecem bakalım ne çıkacak
Çok güzel maşallah çok çok artsın insallahbana 4. gün embriyosu orta kalite dediler 2 tane transfer ettiler dün 8. günümdü dayanamadım kan tahlili yaptırdım 42,22 çıktı sonuç cuma günü ünv. gidip 11 gün tekrar ettirecem bakalım ne çıkacak
Hiç bişey yapmıyorum kilo almışım onuİyiyim canım sen nasılsın, hazırlık döneminde neler yapıyorsun benim adet olacakmışım gibi ağrım oluyor bilmiyorum hayırlısı..
Vitaminlerin öyle bir dezavantajı var malesef, ben de tecrübe ettimHiç bişey yapmıyorum kilo almışım onu
vermek için ac kalıyorum...vitaminler kilo aldırdı...evde test yapsana kuz ben şimdiye çoktan yapmıştım
Cuma demişti doktor, sen dedikleri günden önce mi yaptın. İnş kimyasal olmaz da yükselir yaduam-umudum canım ne zaman test günün. Ben bugün yaptım 5.50 çıktı iki gun sonra tekrarla dedi ama kimyasal olacak belli ki
Cuma demişti doktor, sen dedikleri günden önce mi yaptın. İnş kimyasal olmaz da yükselir ya
Amin canım sağol güzel dileğin için. İki gün sonra arttı diye yazarsın umarım.A az kalmış hadi bakalim.hayirli sonuçların olsun inşallah. 7. gün yaptım 1.42 çıkmıştı 12. Gun yaptım 5.50 işte hayırlısı .
Umutsuz olma canım dua et insallah yukselirduam-umudum canım ne zaman test günün. Ben bugün yaptım 5.50 çıktı iki gun sonra tekrarla dedi ama kimyasal olacak belli ki
Insallah canım sağolUmutsuz olma canım dua et insallah yukselir
sana watsaptan yazacaktım gec oldu dıye vazgecıp sıteye gırdım.nasılsın. şimdi okudum hcg 5 i geçmiş. inşallah hayırlısıyla katlanarak artar canım. ben daha adet olmadım. pazartesı doktora gıttım. daha yumurtam duruyordu bugun catlar dedı. yanı en erken 10 gun sonra adet olurum.limoncicegi41 adet oldun mu canım