Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Arkadasim senin sorunun neydi neden bu kadar geç cıktı raporun..benim hemen aldim raporuu
1 ay oldu anca çıktı sorun yok canim sebepsiz infertilite ben dış merkezde yaptırmayı düşünüyordum o yüzden hiç dr görüşmeden evrakları topladım ondan uzun sürdüğünü düşünüyorum

Anladim canim ben umuttepe de yaptıracağım için olabilir sen disarda nerde yaptiracaksin

Anladim canim ben umuttepe de yaptıracağım için olabilir sen disarda nerde yaptiracaksin
Eray Çalışkan yaptırmayı düşünüyordum ama medicalpark İzmit’te henüz laboratuarlari yokmu Sakarya adatip gönderiyorlarmış Eray hoca genelde konferanslari oluyormus Sakarya’da adatip Bülent duran yapıyormuş işlemleri bende bunu duyunca vazgeçtim şimdi umuttepede yaptiracagim emek hocaya nasipse

Ben donmuslarimi eray bey koymuştu konak 'ta bir kere de bülent beye muayene olmuştum.bende artik ozel de değil bise burda şansımı denemek istiyorum insallah bura bize hayirli gelir ne zaman baslayacaksin

Merhaba, salı günü yumurta toplamam olacak. İşlem ne kadar sürüyor? O gün çalışabilir miyim? Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Merhaba, salı günü yumurta toplamam olacak. İşlem ne kadar sürüyor? O gün çalışabilir miyim? Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Sabah 8.30 gibi sürgülü kapıdan içeri çağırıyorlar. O gün kaç kişi yumurta toplatıcağına bağlı olarak süre değişebiliyor. Genelde öğle arasına girmeden bitmiş oluyor. Anestezi de alacaksın ve yumartanın çokluğuna doğru orantılı ağrı da artıyor. O günü feda etmen gerekebilir. Geçmiş olsun şimdiden.

Teşekkür ederim. Yumurta toplama işleminden sonra iğne kullanmaya devam ediyor muyuz? İşlemin ertesi günü telefon edip bilgilendiriyorlar anladığım kadarıyla. Sonra asıl işlem oluyor ve sonucu beklemek mi kalıyor geriye?

Yumurta toplamadan sonra iğne değilde jel ve hap başlıyorlar. Kan sulandırıcı iğne başlayanlar da var ama az. Toplamadan 3-5 gün sonra (gün veriyorlar) sabah 9 da bir numara veriyorlar arıyoruz öğreniyoruz kaç yum çıkmış, kaçı döllenmeye başlamış. Transfer günü zaten işlem çok kısa ve kolay oluyor. Sonrada şu tarihte test yapıp sonucu bize bildirin diyorlar.

Yumurta toplamadan sonra iğne değilde jel ve hap başlıyorlar. Kan sulandırıcı iğne başlayanlar da var ama az. Toplamanın ertesi sabahı saat 9 da bir numara veriyorlar arıyoruz öğreniyoruz kaç yum çıkmış, kaçı döllenmeye başlamış, transferimiz ne gün olacak hepsini o telefon konuşmasında öğreniyoruz. Transfer günü (toplamadan 3-5 gün sonra) zaten işlem çok kısa ve kolay oluyor. Sonrada şu tarihte test yapıp sonucu bize bildirin diyorlar.

İlk mesaj tam doğru olmadı, onu dikkate alma.

Ben donmuslarimi eray bey koymuştu konak 'ta bir kere de bülent beye muayene olmuştum.bende artik ozel de değil bise burda şansımı denemek istiyorum insallah bura bize hayirli gelir ne zaman baslayacaksin
Ben Bülent hocaya daha önce gittim ve memnun kalmadım raporlarımı götürdum sorun yok dedi sorun olmadığını bir çok dr duymuştum zaten fahis fiyatlar anlamsiz bir muayene etti neler yapmam gerektiğini bile söylemedi çok ilgisizdi Eray hocada onunla çalıştığını duyunca vazgeçtim Umuttepe gitmeye karar verdim

Ocak adetimde baslayacagim insallah Pazartesi hastane gidip görüşeceğim nasıl bir yol izlicez bakalım

Ocak adetimde baslayacagim insallah Pazartesi hastane gidip görüşeceğim nasıl bir yol izlicez bakalım
Hayırlısı canim eray bey için bir-çok kişiden iyi şeyler duydum..bana donmus emriyolarimi transfer etti kafana takilan Ben den hic kan tahlili almayıp hormonlar nasil diye bakmadı estrofem verdi rahim kalınlasinca transfer etti ben çok memnun kalmadım.belki en baştan onun hastası olmadigim için miydi bilmiyirum

Kizlar rapor konusunda sıkıntı yaşayanlar ben hiç beklemedim evrakları teslim ettim hemen aldm siz nasıl bu kadar beklediniz anlamadm bu arada ucretlere zam gelmis diye duydum toplama dondurma falan 2 katına çıkmış diye duydm bilgnz var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…