Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Aa çatlarsa degerlendir tüpe gerek kalmaz ınsallah. napim ben de böyle muallakta kaldım yükselmez gibi ama bakalim allahtan ümit kesilmez.

sana watsaptan yazacaktım gec oldu dıye vazgecıp sıteye gırdım.nasılsın. şimdi okudum hcg 5 i geçmiş. inşallah hayırlısıyla katlanarak artar canım. ben daha adet olmadım. pazartesı doktora gıttım. daha yumurtam duruyordu bugun catlar dedı. yanı en erken 10 gun sonra adet olurum.
Ben emek hoca randevu alamiyorum rapor çıktığında SMS geldi randevu almaniza gerek yok diye ben hastane gittiğimde hoca ile gorusebilirmiyim acaba 6 gün var adetime anca Pazartesi gidebilirim hastaneye

Ben emek hoca randevu alamiyorum rapor çıktığında SMS geldi randevu almaniza gerek yok diye ben hastane gittiğimde hoca ile gorusebilirmiyim acaba 6 gün var adetime anca Pazartesi gidebilirim hastaneye
sana ne zaman gel dedi? adetten bır hafta once mı adetın 3. güü mü? aynı zamanda baslıycaz sanırım

canım randevu alma demıs neden aldın ki anlayamadım . bence randevunu ıptap et pazartesı dırek gıt sıra al görüş.
Biraz erken gidip görüşme yapacam randevu gerek yok derse ödeme yapmam suan ne yapacaklarını bilmediğim için her ihtimale karşı randevu aldım şehir dışından geliyorum git gel olmasin

Merhaba, hepimizin tedavisi hayırlı olsun inşallah. benim kafama takılan bir soru var ben dondurulmuş emriyo transferi için tedavi sürecindeyim, adetin 3. günü Drosetil e başladım 21. günü Lucrin vurulmaya başladım ve bugün adetin 27. günü ve 10 gündür sürekli kahverengi akıntım var sonraki adetin 3. günüde Özge hoca kontrole çağırdı bu akıntıların sebebi nedir ne zaman adet olucam bilmiyorum hatta bu durum beni endişelendiriyor adet dönemini kaçırıcam diye.

aynı tedavi sürecinden geçen oldumu aranızda beni aydınlatabilir misiniz...

Merhaba, hepimizin tedavisi hayırlı olsun inşallah. benim kafama takılan bir soru var ben dondurulmuş emriyo transferi için tedavi sürecindeyim, adetin 3. günü Drosetil e başladım 21. günü Lucrin vurulmaya başladım ve bugün adetin 27. günü ve 10 gündür sürekli kahverengi akıntım var sonraki adetin 3. günüde Özge hoca kontrole çağırdı bu akıntıların sebebi nedir ne zaman adet olucam bilmiyorum hatta bu durum beni endişelendiriyor adet dönemini kaçırıcam diye.

Bu konuyu ben bilemedim ama sanıyorum ki sevgili limoncicegi41 limoncicegi41 arkadaşımıız görünce yazacaktır. Kolay bir süreç dilerim.

Neden size 21.Gün başlattılar ki sizde sorun neydi bana adetin 2.günü gel dedi

Neden size 21.Gün başlattılar ki sizde sorun neydi bana adetin 2.günü gel dedi

pco görünümü var bende bu yüzden donduruldu embriyolarımız ve bu döneme gelene kadar zorlu bir süreç atlattım. nedenine gelince inanın bende tam olarak bilmiyorum ne denirse uygulamaya çalışıyorum. adetin 3.günü de kontrole gidicem. sizde mi Lucrin kullandınız?

Canım bende lucrin kullandım tüp tedavimde ama kekelenme olmamıştı.sadece adetim gecikmişti bir hafta kadar. Diğer ilaç bunu yapmış olabilir mi? Bence doktora yazıp sor.

X