Ben emek hoca randevu alamiyorum rapor çıktığında SMS geldi randevu almaniza gerek yok diye ben hastane gittiğimde hoca ile gorusebilirmiyim acaba 6 gün var adetime anca Pazartesi gidebilirim hastaneyesana watsaptan yazacaktım gec oldu dıye vazgecıp sıteye gırdım.nasılsın. şimdi okudum hcg 5 i geçmiş. inşallah hayırlısıyla katlanarak artar canım. ben daha adet olmadım. pazartesı doktora gıttım. daha yumurtam duruyordu bugun catlar dedı. yanı en erken 10 gun sonra adet olurum.
Ben beklemedeyim esimin ignelerinin bitmesini bekliyoruz test yapilir bakilcak degerlere hayirlisi saclarim bembeyaz oldu sabirsiz insandim onceden simdi ise dervis oldum sabirdan:)
Heheh devamıda ... muradına ermiş... olarak bitsin inşallah. Emeklerin zayi olmasın.Ben beklemedeyim esimin ignelerinin bitmesini bekliyoruz test yapilir bakilcak degerlere hayirlisi saclarim bembeyaz oldu sabirsiz insandim onceden simdi ise dervis oldum sabirdan:)
Sabah erken gidip sıra alıp gorusebilirsinBen emek hoca randevu alamiyorum rapor çıktığında SMS geldi randevu almaniza gerek yok diye ben hastane gittiğimde hoca ile gorusebilirmiyim acaba 6 gün var adetime anca Pazartesi gidebilirim hastaneye
Amin canim cumlemiz insallah muradimiza erelimHeheh devamıda ... muradına ermiş... olarak bitsin inşallah. Emeklerin zayi olmasın.
sana ne zaman gel dedi? adetten bır hafta once mı adetın 3. güü mü? aynı zamanda baslıycaz sanırımBen emek hoca randevu alamiyorum rapor çıktığında SMS geldi randevu almaniza gerek yok diye ben hastane gittiğimde hoca ile gorusebilirmiyim acaba 6 gün var adetime anca Pazartesi gidebilirim hastaneye
Ben hiç hoca görüşmedim SMS geldi randevu almadan gelin diye bugün randevu alabildim Pazartesi gideceğim insallahsana ne zaman gel dedi? adetten bır hafta once mı adetın 3. güü mü? aynı zamanda baslıycaz sanırım
canım randevu alma demıs neden aldın ki anlayamadım . bence randevunu ıptap et pazartesı dırek gıt sıra al görüş.Ben hiç hoca görüşmedim SMS geldi randevu almadan gelin diye bugün randevu alabildim Pazartesi gideceğim insallah
Biraz erken gidip görüşme yapacam randevu gerek yok derse ödeme yapmam suan ne yapacaklarını bilmediğim için her ihtimale karşı randevu aldım şehir dışından geliyorum git gel olmasincanım randevu alma demıs neden aldın ki anlayamadım . bence randevunu ıptap et pazartesı dırek gıt sıra al görüş.
Geciktim biraz eve geç getirdiler. Allah a şükür 300 çıktı. Bakalım düzgüncene artacak mı, sonu gelecek mi, darısı tüm tedaviye başlayanlarla, donmuşlarını bekleyenlere olsun.duam-umudum naptin canım hayırlı haberi ver hadi.
Bu konuyu ben bilemedim ama sanıyorum ki sevgiliMerhaba, hepimizin tedavisi hayırlı olsun inşallah. benim kafama takılan bir soru var ben dondurulmuş emriyo transferi için tedavi sürecindeyim, adetin 3. günü Drosetil e başladım 21. günü Lucrin vurulmaya başladım ve bugün adetin 27. günü ve 10 gündür sürekli kahverengi akıntım var sonraki adetin 3. günüde Özge hoca kontrole çağırdı bu akıntıların sebebi nedir ne zaman adet olucam bilmiyorum hatta bu durum beni endişelendiriyor adet dönemini kaçırıcam diye.
aynı tedavi sürecinden geçen oldumu aranızda beni aydınlatabilir misiniz...
Maşallah çok güzel bir değer Rabbim sağlıklı sıhhatli kucagina da almayı nasip etsin canim cik sevindimGeciktim biraz eve geç getirdiler. Allah a şükür 300 çıktı. Bakalım düzgüncene artacak mı, sonu gelecek mi, darısı tüm tedaviye başlayanlarla, donmuşlarını bekleyenlere olsun.
Neden size 21.Gün başlattılar ki sizde sorun neydi bana adetin 2.günü gel dediMerhaba, hepimizin tedavisi hayırlı olsun inşallah. benim kafama takılan bir soru var ben dondurulmuş emriyo transferi için tedavi sürecindeyim, adetin 3. günü Drosetil e başladım 21. günü Lucrin vurulmaya başladım ve bugün adetin 27. günü ve 10 gündür sürekli kahverengi akıntım var sonraki adetin 3. günüde Özge hoca kontrole çağırdı bu akıntıların sebebi nedir ne zaman adet olucam bilmiyorum hatta bu durum beni endişelendiriyor adet dönemini kaçırıcam diye.
Maşallah canım Allah tamamına erdirsin çok sevindim.Geciktim biraz eve geç getirdiler. Allah a şükür 300 çıktı. Bakalım düzgüncene artacak mı, sonu gelecek mi, darısı tüm tedaviye başlayanlarla, donmuşlarını bekleyenlere olsun.
Neden size 21.Gün başlattılar ki sizde sorun neydi bana adetin 2.günü gel dedi
Canım bende lucrin kullandım tüp tedavimde ama kekelenme olmamıştı.sadece adetim gecikmişti bir hafta kadar. Diğer ilaç bunu yapmış olabilir mi? Bence doktora yazıp sor.Merhaba, hepimizin tedavisi hayırlı olsun inşallah. benim kafama takılan bir soru var ben dondurulmuş emriyo transferi için tedavi sürecindeyim, adetin 3. günü Drosetil e başladım 21. günü Lucrin vurulmaya başladım ve bugün adetin 27. günü ve 10 gündür sürekli kahverengi akıntım var sonraki adetin 3. günüde Özge hoca kontrole çağırdı bu akıntıların sebebi nedir ne zaman adet olucam bilmiyorum hatta bu durum beni endişelendiriyor adet dönemini kaçırıcam diye.