- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.840
Canımmm hayırlı olsun içime doğmuştu zaten :) allah sağlıklakucagına almayı nasip etsin.Geciktim biraz eve geç getirdiler. Allah a şükür 300 çıktı. Bakalım düzgüncene artacak mı, sonu gelecek mi, darısı tüm tedaviye başlayanlarla, donmuşlarını bekleyenlere olsun.
Canım nasılsın bi daha test yaptırdın mı?Maşallah canım Allah tamamına erdirsin çok sevindim.
Çok güzel maşallah hadi gelsin bebislerimizbenimde değerim artmış 8. gün 42, bugün 11. gün 302 olmuş emek hoca 2 gün sonra tekrarla dedi
Yok ben daha başlamadım iğneleri aldim içlerinde lucrin yok ocakta insallah baslayacagimpco görünümü var bende bu yüzden donduruldu embriyolarımız ve bu döneme gelene kadar zorlu bir süreç atlattım. nedenine gelince inanın bende tam olarak bilmiyorum ne denirse uygulamaya çalışıyorum. adetin 3.günü de kontrole gidicem. sizde mi Lucrin kullandınız?
Canım bende lucrin kullandım tüp tedavimde ama kekelenme olmamıştı.sadece adetim gecikmişti bir hafta kadar. Diğer ilaç bunu yapmış olabilir mi? Bence doktora yazıp sor.
Normalde kac gunde bır adet oluyorsun? Lucrin 10 güne kadar gecıkme yapabilir. Endişe etme. Hayırlısıyla olur inşallahDiğer ilaç doğum kontrol hapı bu tarz akıntıya sebep olabiliyormuş hatta nazan hemşire olabilir normal kanaman başlayınca gel dedi ama bu akıntı 8 gün sürdü diye şüpheye kapıldım normal adet gelecekmi bunun ardından onu merak ediyorum.
Sağol canım desteğini hissettim Allah razı olsun. Düşük amh ortaklığımızda var seninle, o yüzden senden de iyi haberler almak nasip olsun inşallah. Arzm61 ile de 2 günü bulmayan azıcık bir kanamayla biten adet döngüsü benzerliğimiz vardı. Hepinizin haberini buradan okumayı çok isterim.Canımmm hayırlı olsun içime doğmuştu zaten :) allah sağlıklakucagına almayı nasip etsin.
Yaptım canım, düştü deger maalesef. Bu adetten sonra dondurulmuslarla yola devam.Canım nasılsın bi daha test yaptırdın mı?
sakın üzülmeyesın canım benım. sakın. donmusların var bu kez kolay olacak. sen bu sürecte kendını ruhen rahatlat ayy belkı bu ay ıkımızın bırden olurrr ay ne guzel olurrrYaptım canım, düştü deger maalesef. Bu adetten sonra dondurulmuslarla yola devam.
inşallah canım. aynen ya burda bırının gebelık haberını duyunca kendım gıbı sevınıyorum.inşallah hepımız peşin sıra gelırız :)Sağol canım desteğini hissettim Allah razı olsun. Düşük amh ortaklığımızda var seninle, o yüzden senden de iyi haberler almak nasip olsun inşallah. Arzm61 ile de 2 günü bulmayan azıcık bir kanamayla biten adet döngüsü benzerliğimiz vardı. Hepinizin haberini buradan okumayı çok isterim.
Keşke çok istiyorum seninle aynı dönem olmayı. Inşallah aminnnnnsakın üzülmeyesın canım benım. sakın. donmusların var bu kez kolay olacak. sen bu sürecte kendını ruhen rahatlat ayy belkı bu ay ıkımızın bırden olurrr ay ne guzel olurrr
Mehlikara canım benim daha iyi olman ne güzel. Duana dileğine amin diyorum ve ben de seni duama dahil ediyorum. Amh inat güzel haberlerini okumayı nasip etsin Allah. Vallahi ben seni okuduğumda burda umut dolmuştum. Ben sana, sen bana, burada hepimiz birbirimize umut olalım. Dua edelim.Kızlarr nasılsınzlimoncicegi41 bn iyiyim hamd olaun kanamamda yok 15 gün oldu nerdeyse kürtaj olalı tedaviye ara verdim bi iki ay falan inşllh kendiliğinden olur bu sürecte nasip tabi, pozitif olan arkadaşlar kalp atışlarını inş duyarsınız sağlıkla kucagınıza alırsınız
iyi olmana cokk sevındım canım . ilacın etkısı devam ettıgı ıcın kendılıgınden olma sansıda yüksek.kürtajdan sonraki 15 . gündeysen muhtemelen yumurtlama dönemindesin. degerlendır canım. inşallah hayırlısıyla olur.Kızlarr nasılsınzlimoncicegi41 bn iyiyim hamd olaun kanamamda yok 15 gün oldu nerdeyse kürtaj olalı tedaviye ara verdim bi iki ay falan inşllh kendiliğinden olur bu sürecte nasip tabi, pozitif olan arkadaşlar kalp atışlarını inş duyarsınız sağlıkla kucagınıza alırsınız
Başladık zaten çalışmalara kürtajdan sonra korunun diyolar ama burdaki doktorunda korunma boşver dedi bugünde hacemat yaptordım bele ve kasıklarıma inş faydası olur yumurtalarımakızlar biz 2. denemeye baslıycaz. doktor 21. gün estrofeme baslattı . size hiç böyle bir uygulama yaptı mı?
İnşallah canm ben bşdaha tüp bebek yaparmıyım bilmiyorum alternatif tıbba yönelmek istiyorum inş şifa olurMehlikara canım benim daha iyi olman ne güzel. Duana dileğine amin diyorum ve ben de seni duama dahil ediyorum. Amh inat güzel haberlerini okumayı nasip etsin Allah. Vallahi ben seni okuduğumda burda umut dolmuştum. Ben sana, sen bana, burada hepimiz birbirimize umut olalım. Dua edelim.
aa hacamat çok iyi geliyormuss.Başladık zaten çalışmalara kürtajdan sonra korunun diyolar ama burdaki doktorunda korunma boşver dedi bugünde hacemat yaptordım bele ve kasıklarıma inş faydası olur yumurtalarıma
Alternatif tıp en temizi umarım dileğine cevap verir. Bende 3 kere devlet hakkımı kullanayım olmazsa kabullenişe geçerim belki diyordum. Zaman iyi şeyler getirsin inş.İnşallah canm ben bşdaha tüp bebek yaparmıyım bilmiyorum alternatif tıbba yönelmek istiyorum inş şifa olur