Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Yaa çok üzüldüm, yükselme ihtimali yok mu gerçekten, erken yapmışsın çünkü. Bende cuma akşamı çok üzücü bir haber aldım. Dün hıçkıra hıçkıra ağladım, kendime engel olmak mümkün değildi. Bi de hapşırıp duruyorum üç gündür, hani sanki olumsuz olması gerekiyormuş gibi her şey el birliği yaptı.

Bilmem ki yükselir mi carsamba son umudum. Uzme kendini stres yapma o cok önemliymiş ben cok stres yaptim

kuzum erken yapmıs olabilirsin belli olmaz. çünkü 3. gün embriyosuydu senın. diyelim ki negatif üzülme kuzum hep hayırlısını ıstedık . oyle dusun. vaktı gelmemıstır dıye dusun. dur bakalım bı carsamba olsunda. normalde.hcg 0.2 falan cıkıyor. senın ki 1 in üzernde belkide yükselıyordur. belli olmaz kuzum

Ne güzel yazmışsın evet nasip napalim ilk önce 1.34 çıkmıştı ertesi gun 1.42 negatif yani belli. Evet 3. Gun embriyosuydu

Ne güzel yazmışsın evet nasip napalim ilk önce 1.34 çıkmıştı ertesi gun 1.42 negatif yani belli. Evet 3. Gun embriyosuydu
evet kuzum büyük ihtimal negatif ama sakın ola üzülme.bir arkadasım tüp denedi negatif oldu ertesi ay kendılıgınden gebe kaldı. ilacın etkısı sonrakı ayda devam edıyor. bakarsın dogal yolla gelır. işallahhh kendılıgınden olurda ıkıncı tüpü denemessınız.

İlacın etkisinin devam ettiğini emek bey de söyledi bir konuşmamızda.

Kbdemirel canim çok üzüldüm nasip ama yılmak yok arkadaşların da dediği gibi bakarsın kendiliğinden kalırsın olmadi tekrar denersin kendini hazır hissedince
duam-umudum canim sen de stres yapma moralini yüksek tut bana dr sen hamilesin başka birşey düşünme hamile gibi günlerini geçir demişti öyle dusun öyle davran insallah senden mutlu bir haber alacagiz

Sağol canım Allah razı olsun, burda birbirimize destek olmamız ne kıymetli. Aklıma gelmişken rahim inceliğinde nar suyu kullanımı hakkında ne düşünüyorsun, hiç deneyimledin mi, ben tedavi opu öncesi 20 gün kadar dimesin cam şişe katkısız nar suyunu kullandım. Ama ilaçlardan mı nardan mı bilmem 10 mmye ulaşmıştı. Rekor bu benim için. Sen hiç denemişmiydin.

Tedavi de hiç denemedim hep 8 ve üstü oluyordu son denemem de 7 di benim nar dan olabilir ilaçlar dan da....benim suan akintim cok fazla hafif kızarıklık var alt tarafta niye oldu ki tedavi sırasın da bişey çıkarmasa bana soğan suyu mu içsem ne dersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…