- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.840
ayyy cok az kaldı hayırlısıyla ınsallahSağol canım, bende duama ekliyorum sizleri, test gününe bugünü saymazsak 5 gün kaldı. :) :)
bugun kan tahlili yaptım ben 1.42 çıktı negatif. Test günüm carsamba aslında ama daha yükselmez olmadı yani. Ve su an ne hissediyorum bilemiyorum çektiğim acilara mi üzüleyim maddi manevi cok yıprandik cok üzgünüm
Yaa çok üzüldüm, yükselme ihtimali yok mu gerçekten, erken yapmışsın çünkü. Bende cuma akşamı çok üzücü bir haber aldım. Dün hıçkıra hıçkıra ağladım, kendime engel olmak mümkün değildi. Bi de hapşırıp duruyorum üç gündür, hani sanki olumsuz olması gerekiyormuş gibi her şey el birliği yaptı.bugun kan tahlili yaptım ben 1.42 çıktı negatif. Test günüm carsamba aslında ama daha yükselmez olmadı yani. Ve su an ne hissediyorum bilemiyorum çektiğim acilara mi üzüleyim maddi manevi cok yıprandik cok üzgünüm
Bilmem ki yükselir mi carsamba son umudum. Uzme kendini stres yapma o cok önemliymiş ben cok stres yaptimYaa çok üzüldüm, yükselme ihtimali yok mu gerçekten, erken yapmışsın çünkü. Bende cuma akşamı çok üzücü bir haber aldım. Dün hıçkıra hıçkıra ağladım, kendime engel olmak mümkün değildi. Bi de hapşırıp duruyorum üç gündür, hani sanki olumsuz olması gerekiyormuş gibi her şey el birliği yaptı.
Yükselir inş. Elimde değildi iki gün mahvoldum. Hem ağlama hem stres, anca sustum ama napiyim nasip. Olumsuz olursa şaşırmam sadece.Bilmem ki yükselir mi carsamba son umudum. Uzme kendini stres yapma o cok önemliymiş ben cok stres yaptim
kuzum erken yapmıs olabilirsin belli olmaz. çünkü 3. gün embriyosuydu senın. diyelim ki negatif üzülme kuzum hep hayırlısını ıstedık . oyle dusun. vaktı gelmemıstır dıye dusun. dur bakalım bı carsamba olsunda. normalde.hcg 0.2 falan cıkıyor. senın ki 1 in üzernde belkide yükselıyordur. belli olmaz kuzumbugun kan tahlili yaptım ben 1.42 çıktı negatif. Test günüm carsamba aslında ama daha yükselmez olmadı yani. Ve su an ne hissediyorum bilemiyorum çektiğim acilara mi üzüleyim maddi manevi cok yıprandik cok üzgünüm
canım allah ısterse her turlu olur. üzülsende olur sevın sende olur. ama tabi sen yıne cok aglama.Yükselir inş. Elimde değildi iki gün mahvoldum. Hem ağlama hem stres, anca sustum ama napiyim nasip. Olumsuz olursa şaşırmam sadece.
Ne güzel yazmışsın evet nasip napalimkuzum erken yapmıs olabilirsin belli olmaz. çünkü 3. gün embriyosuydu senın. diyelim ki negatif üzülme kuzum hep hayırlısını ıstedık . oyle dusun. vaktı gelmemıstır dıye dusun. dur bakalım bı carsamba olsunda. normalde.hcg 0.2 falan cıkıyor. senın ki 1 in üzernde belkide yükselıyordur. belli olmaz kuzum
Orası öyle haklısın, Allah her şeyin hayırlısını nasip etsin.canım allah ısterse her turlu olur. üzülsende olur sevın sende olur. ama tabi sen yıne cok aglama.
İlaçlar da aglatiyo ben de senin gibi bi akşam cok ağladımYükselir inş. Elimde değildi iki gün mahvoldum. Hem ağlama hem stres, anca sustum ama napiyim nasip. Olumsuz olursa şaşırmam sadece.
evet kuzum büyük ihtimal negatif ama sakın ola üzülme.bir arkadasım tüp denedi negatif oldu ertesi ay kendılıgınden gebe kaldı. ilacın etkısı sonrakı ayda devam edıyor. bakarsın dogal yolla gelır. işallahhh kendılıgınden olurda ıkıncı tüpü denemessınız.Ne güzel yazmışsın evet nasip napalimilk önce 1.34 çıkmıştı ertesi gun 1.42 negatif yani belli. Evet 3. Gun embriyosuydu
Yok canım ya beni ilaç ağlatmadı, ama dediğim gibi Şimdi iyiyim. İki gün bilmem kaç ayı mahveder mi bilmiyorum.İlaçlar da aglatiyo ben de senin gibi bi akşam cok ağladımağlama cik gez kafa dağıt
İlacın etkisinin devam ettiğini emek bey de söyledi bir konuşmamızda.evet kuzum büyük ihtimal negatif ama sakın ola üzülme.bir arkadasım tüp denedi negatif oldu ertesi ay kendılıgınden gebe kaldı. ilacın etkısı sonrakı ayda devam edıyor. bakarsın dogal yolla gelır. işallahhh kendılıgınden olurda ıkıncı tüpü denemessınız.
senı bu kadar üzen ne kuzum. bazı seyleri engelleyemıyoruz hastalık gibi ama hepsi allahı takdiri. üzülsekte çözüm olmuyor.İlacın etkisinin devam ettiğini emek bey de söyledi bir konuşmamızda.
Aileden büyüklerden birinden sebep diyelim. Hastalık bir nevi. Ama geçti.senı bu kadar üzen ne kuzum. bazı seyleri engelleyemıyoruz hastalık gibi ama hepsi allahı takdiri. üzülsekte çözüm olmuyor.
gecmiş neysekı . işte hersey gecıyor. yaşarke agır gelıyro ama..Aileden büyüklerden birinden sebep diyelim. Hastalık bir nevi. Ama geçti.
Sağol canım Allah razı olsun, burda birbirimize destek olmamız ne kıymetli. Aklıma gelmişken rahim inceliğinde nar suyu kullanımı hakkında ne düşünüyorsun, hiç deneyimledin mi, ben tedavi opu öncesi 20 gün kadar dimesin cam şişe katkısız nar suyunu kullandım. Ama ilaçlardan mı nardan mı bilmem 10 mmye ulaşmıştı. Rekor bu benim için. Sen hiç denemişmiydin.Kbdemirel canim çok üzüldüm nasip ama yılmak yok arkadaşların da dediği gibi bakarsın kendiliğinden kalırsın olmadi tekrar denersin kendini hazır hissedince
duam-umudum canim sen de stres yapma moralini yüksek tut bana dr sen hamilesin başka birşey düşünme hamile gibi günlerini geçir demişti öyle dusun öyle davran insallah senden mutlu bir haber alacagiz
Tedavi de hiç denemedim hep 8 ve üstü oluyordu son denemem de 7 di benim nar dan olabilir ilaçlar dan da....benim suan akintim cok fazla hafif kızarıklık var alt tarafta niye oldu ki tedavi sırasın da bişey çıkarmasa bana soğan suyu mu içsem ne dersinizSağol canım Allah razı olsun, burda birbirimize destek olmamız ne kıymetli. Aklıma gelmişken rahim inceliğinde nar suyu kullanımı hakkında ne düşünüyorsun, hiç deneyimledin mi, ben tedavi opu öncesi 20 gün kadar dimesin cam şişe katkısız nar suyunu kullandım. Ama ilaçlardan mı nardan mı bilmem 10 mmye ulaşmıştı. Rekor bu benim için. Sen hiç denemişmiydin.