Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Gonalf 450 6 kutu luveris cetridide gonapeptyl bunları verdi bunları bilmiyorum daha almadım...bunların bir süresi varmi seninkiler ne kadar durdu sen de aradaki adet zamanın ne kadar surdu

Gonalf 450 6 kutu luveris cetridide gonapeptyl bunları verdi bunları bilmiyorum daha almadım...bunların bir süresi varmi seninkiler ne kadar durdu sen de aradaki adet zamanın ne kadar surdu
Rapor süresi 3 gün canim 3 gün içinde ilaçlarını Alman gerekiyor

Rapor süresi 3 gün canim 3 gün içinde ilaçlarını Alman gerekiyor
Eczaneye bıraktım receteyi ellerinde yoktu yarın getiririz dediler insallah unutmazlar hatta hesaplattim 900 tl tutuyorlarmis..ilaçları bende 40 gün falan bekleyecek bir sorun olmaz herhalde

canım receteyı 3 gun ıcınde almalısın. valla benım ıkı ay dolapta bekledı. acılmadıktan sonra son kullnım tarıhlerı 2020 flandı. ilaclarımız aynı bana da gonal f 6 kutu - cetrodıde 5 luverıs 10 kutu gonapeptyl ve ovıtrelle verdı

Çok değil mi ilaçlar artımı geriye ve sen ne kadar vermistin

canım bennım ilkinde 10 kutu luverıs 6 kutu gonal f,1 kutu lucrın vardı 1 kutu gonal f arttı 5 kutu luverıs arttı. ikincide bilmiyorum ne olacak.
Gonalflarin içinde tek şırınganı var..raporlu ilaçları alirken indirim oluyormu ..biz raporsuz alirken ilaçları indirim yaptiriyorduk

Gonalflarin içinde tek şırınganı var..raporlu ilaçları alirken indirim oluyormu ..biz raporsuz alirken ilaçları indirim yaptiriyorduk
Gonal f de 6 surınga var ama hepsini kullanmıyorsun ilacı iki dozda alırsan 2sırınga kullanırsın. Yani bir kutu iki gün gider. İndirim olayını hiç sormadım tanıdık eczane yok

Gonal f de 6 surınga var ama hepsini kullanmıyorsun ilacı iki dozda alırsan 2sırınga kullanırsın. Yani bir kutu iki gün gider. İndirim olayını hiç sormadım tanıdık eczane yok
Saol canim merak ediyorum..ben gonalf kullanırken toz vardı sulandiriyordum sonra siringayla verilen dozu çekip vuruyordum 1 ayim daha var nasil beklicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…