Emek hocaya ozelden randvu alip gidebilirsn ben ozel olarak gittimYarın ve sonraki gün sınavım var gidemem öğleden sonrada kabul etmiyolarya perşembe allah izin verirse düşünüyougitmeyi inşallahh duyarım rabbim nasip eder inşallah bu aciz kuluna
Bn tekli odaya gecmiştim cnm orda sümeyyemiydi adı ilaç yazan varya o vardı persembe gitmiştim bn sen ne zaman gittin
Ücretli dimi. sorun olmaz ha salı ha persembe beklerim bn bişe sorcam sen ilaçlarını ne kadar kullandın bn iğne jel estrofem ve prefnol kullanıyorm kalpten sonra bitcekmi hepsiEmek hocaya ozelden randvu alip gidebilirsn ben ozel olarak gittim
Ben sdc jel kullandm 8 9 haftalikken bırakıyorsn emek hoca bilgi vercekÜcretli dimi. sorun olmaz ha salı ha persembe beklerim bn bişe sorcam sen ilaçlarını ne kadar kullandın bn iğne jel estrofem ve prefnol kullanıyorm kalpten sonra bitcekmi hepsi
Oy ben bi sürü kullanıyomBen sdc jel kullandm 8 9 haftalikken bırakıyorsn emek hoca bilgi vercek
Kisiye gore degisiyo ilaçlar cnm merak etme sende bu hafta bırakırsnOy ben bi sürü kullanıyom
Sildim işte ne bileyim bi kalp atışını duyayım yapcam heveslenmek istemedimm seninki dursun kuzumm büyümüş maşallahh hareketlerini bile hissedersin bnde görürüm inşllah bu günleriMehlikara sen takvimini neden sildn sen yaptn diye yaptm ben
Cnm benim ya o zamn bende siliyorum sen duyunca beraber yaparızSildim işte ne bileyim bi kalp atışını duyayım yapcam heveslenmek istemedimm seninki dursun kuzumm büyümüş maşallahh hareketlerini bile hissedersin bnde görürüm inşllah bu günleri
Hayır hayır silme kuzumm yaaCnm benim ya o zamn bende siliyorum sen duyunca beraber yaparız
Olmaz oyle insallh hep beraber bebişlerimizi kucagmza alcazHayır hayır silme kuzumm yaa
Neden olmayacakBen hep gittim gecen hafta canım. Salı da opu var. Cok heyecanliyim ama transfer olmayacak galiba hemen olsun istiyordum
Kac çiktiE 2 değeriyle başım dertte. Cok mu yüksek bilmiyorum ki
4000 çıktıKac çikti