Bide ilaçlarını kestikten kaç gün sonra düştü bide son soru doktorun verdiği hapla mı düştü yoksa ilaç kullanmadan kendiliğinden miseni çok iyi anlıyorum çabuktaki pozitif işaretini görünce sonra kanda görünce çok cok cok...Evet canim karın ağrısı sonra ev gittim parça düştü cok kanamam olmadi sabah hemem dr gittim muayene etti kese düşmüş dedi sonrasında adet gibi az az kanamam oldu
Sorarsın dr hapla düşürebilirsen daha iyi bence çünkü kürtaj rahmi inceltebiliyor iki kere geçirdim ilaçları içerken düşürdüm cok sürmedi hemen dusurdumBide ilaçlarını kestikten kaç gün sonra düştü bide son soru doktorun verdiği hapla mı düştü yoksa ilaç kullanmadan kendiliğinden mi
Ben de yakın zamanda hemen gideyimde yaptırayım doktor ne derse artık onu dinliycem özel hastanede özel sigorta kürtajı karşılıyormu acaba bilgin varmıDr bana kanamam fazla olabilir dedi ağrım cok olabilir dedi ama öyle olmadi ilacı içeriğinin 3. Aksamı bir ağrı girdi adet ağrısından biraz daha fazla sonra düştü...iyi bir dr olabilirsin oda zor değil yumurta toplama gibi uyuyorsun uyanıyorsun herşey bitiyor... Ben iki kere kürtaj olduğum için rahim cabuk kalinlasmiyo incelmis
Canim girmesi lazim rapora. Doktor yazmayı mi unuttu acaba? Benim de elimde kaldi ovitrelle gerek duymadı vurmayaKızlar ilaçları aldim gonalf luveris cetrotide gonapeptly kullanacakların bunlar raporlu aldim catlatma iğnesi ovitrella girmiyomu rapora eczacı vermemiş onu
Olayları hep aldim tek ovitrella yok bilmiyorum ki dediğin gibi unutmuş olabilir eczaneye sordum reçetece yok dedi.yumurtalari nasil catlatti drCanim girmesi lazim rapora. Doktor yazmayı mi unuttu acaba? Benim de elimde kaldi ovitrelle gerek duymadı vurmaya
O konuda bir bilgim yok ikinciyi ozel hastanede oldum belli bir para ödedim ama şimdi hatırlamıyorumBen de yakın zamanda hemen gideyimde yaptırayım doktor ne derse artık onu dinliycem özel hastanede özel sigorta kürtajı karşılıyormu acaba bilgin varmı
Gecmis olsun hayirlisi olsun canim insallah bidahakine tutar kucagina alana kadar sorun yasamazsin allah buyukMalesef kızlar boş gebelik dedi özge hanım
İnşallah cnm sen sakaryalıydın dimiGecmis olsun hayirlisi olsun canim insallah bidahakine tutar kucagina alana kadar sorun yasamazsin allah buyuk
gonapeptly diye igne var onla catlattiOlayları hep aldim tek ovitrella yok bilmiyorum ki dediğin gibi unutmuş olabilir eczaneye sordum reçetece yok dedi.yumurtalari nasil catlatti dr
Ondan aldim ama ovitrella yazdi bana verdiği kâğıda reçetece gorunmuyo neyse 1 ay sonra ne olacak bakacazgonapeptly diye igne var onla catlatti
canım onu doktora bı sor belkıde sana ovıtrelle hıc yazmadı. raporuna baksana orda yazar ılacları. ilacların ne kadar tuttu. eczane ıle pazarlık yaptın mı?Ondan aldim ama ovitrella yazdi bana verdiği kâğıda reçetece gorunmuyo neyse 1 ay sonra ne olacak bakacaz
e burda var o zaman ılac yazan doktor onu yazmayı unuttu. ılk gıttıgınde soylersın yazarlar canımEki Görüntüle 2215252 dr emek beyin yazdiklari
Aynen alta indim özge hanıma o unuttu yazmayie burda var o zaman ılac yazan doktor onu yazmayı unuttu. ılk gıttıgınde soylersın yazarlar canım
Malesef kızlar boş gebelik dedi özge hanım