Insallah hayırlısıyla duyacaksin kalp atışlarını canımKızlar yarın gidiyorum allah nasip ederse hastaneye transfer olalıbi bucuk ay oldu nerdeyse bebişi göremedik henüz dua edin inşallah bana
Çok güzel kacinci gün kaç tane ay heyecanlandım değerlerin yuksek degil demek ki hayirli olsun insallahBenim de cuma günü transferim var
Opu da düşmüştü değerler ertelemeyelim dedi emek hoca. 8 yumurta toplandi 6 sı döllenmiş. 4. Gun transfer olmuş olacak. Darısı sana insallahÇok güzel kacinci gün kaç tane ay heyecanlandım değerlerin yuksek degil demek ki hayirli olsun insallah
Maşallah çok iyi kaç tane koyacaklarOpu da düşmüştü değerler ertelemeyelim dedi emek hoca. 8 yumurta toplandi 6 sı döllenmiş. 4. Gun transfer olmuş olacak. Darısı sana insallah
Canm allah razı olsun inşallah hayırlı güzel gecer pozitif haberini alırsın inşallah bol bol du oku yatacan dinlencen yesbihi düşürme elinden ya varis çek bol bolBenim de cuma günü transferim var
Bilmiyorum ki kac tane koyarMaşallah çok iyi kaç tane koyacaklar
Tamam canim insallah . Çekerim. Sen de yaz bugun bizeCanm allah razı olsun inşallah hayırlı güzel gecer pozitif haberini alırsın inşallah bol bol du oku yatacan dinlencen yesbihi düşürme elinden ya varis çek bol bol
Bu saat oldu ne özge ne emek hoca var ortada kimse yokTamam canim insallah . Çekerim. Sen de yaz bugun bize
Dualariniz seninle canim allah yardimcin olsunKızlar yarın gidiyorum allah nasip ederse hastaneye transfer olalıbi bucuk ay oldu nerdeyse bebişi göremedik henüz dua edin inşallah bana
Malesef kızlar boş gebelik dedi özge hanımDualariniz seninle canim allah yardimcin olsun
Çok üzüldüm hayırlısı benim de ilk denenem boyle olmustu kese var ici bostu ne desem boş kendimden biliyorum ama şunu unutma gebelik oluştu ve bunun devamı gelecek Rabbim 'in izniyleMalesef kızlar boş gebelik dedi özge hanım
İnşallah öyle olur bi ay dinlencem gebelik oluştugu için hemen başlamayalım dedi doktorum sen kürtajdan sonra tedaviye ne zaman başladın ve gebelik oldumu bidaha sonraÇok üzüldüm hayırlısı benim de ilk denenem boyle olmustu kese var ici bostu ne desem boş kendimden biliyorum ama şunu unutma gebelik oluştu ve bunun devamı gelecek Rabbim 'in izniyle
Canim ben kürtaj olmadım dr hap vermişti evde düşürdüm sabah ta kontrole gittim öyle oldu bende hemen başlamıştım bu senin ilkmiydi cok düşük ihtimal ama ilklerde böyle olabiliyormuşİnşallah öyle olur bi ay dinlencem gebelik oluştugu için hemen başlamayalım dedi doktorum sen kürtajdan sonra tedaviye ne zaman başladın ve gebelik oldumu bidaha sonra
İlk tüp bebek denemem ve hatta ilk hamileliğimdi pozitifi görmek bile çok mutlu etti beniCanim ben kürtaj olmadım dr hap vermişti evde düşürdüm sabah ta kontrole gittim öyle oldu bende hemen başlamıştım bu senin ilkmiydi cok düşük ihtimal ama ilklerde böyle olabiliyormuş
Düşürdüm derken kanamamı oldı sadece yoksa bişey mi çıktı içindenCanim ben kürtaj olmadım dr hap vermişti evde düşürdüm sabah ta kontrole gittim öyle oldu bende hemen başlamıştım bu senin ilkmiydi cok düşük ihtimal ama ilklerde böyle olabiliyormuş
seni çok iyi anlıyorum çabuktaki pozitif işaretini görünce sonra kanda görünce çok cok cok...Evet canim karın ağrısı sonra ev gittim parça düştü cok kanamam olmadi sabah hemem dr gittim muayene etti kese düşmüş dedi sonrasında adet gibi az az kanamam olduDüşürdüm derken kanamamı oldı sadece yoksa bişey mi çıktı içinden
Ben özge hanıma dedim burdamk yaptırmam gerekiyo hayır dedi orda bi doktorda yaptırqbilirsin dedi şimdi ben doktora gideyim inşallah bana da hap mı veriri acaba sence hapmı kullanayım kürtaj mı olayımseni çok iyi anlıyorum çabuktaki pozitif işaretini görünce sonra kanda görünce çok cok cok...Evet canim karın ağrısı sonra ev gittim parça düştü cok kanamam olmadi sabah hemem dr gittim muayene etti kese düşmüş dedi sonrasında adet gibi az az kanamam oldu