Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Kızlar ilaçları aldim gonalf luveris cetrotide gonapeptly kullanacakların bunlar raporlu aldim catlatma iğnesi ovitrella girmiyomu rapora eczacı vermemiş onu

Hiç mi gelmediler canim ben sali ordaydım emek hoca 11 gibi geldi ama özge hanım oradaydı.sen bebeğine odaklan bebeğini görecek kalbini duyacaksın insallah

Çok üzüldüm hayırlısı benim de ilk denenem boyle olmustu kese var ici bostu ne desem boş kendimden biliyorum ama şunu unutma gebelik oluştu ve bunun devamı gelecek Rabbim 'in izniyle
İnşallah öyle olur bi ay dinlencem gebelik oluştugu için hemen başlamayalım dedi doktorum sen kürtajdan sonra tedaviye ne zaman başladın ve gebelik oldumu bidaha sonra

İnşallah öyle olur bi ay dinlencem gebelik oluştugu için hemen başlamayalım dedi doktorum sen kürtajdan sonra tedaviye ne zaman başladın ve gebelik oldumu bidaha sonra
Canim ben kürtaj olmadım dr hap vermişti evde düşürdüm sabah ta kontrole gittim öyle oldu bende hemen başlamıştım bu senin ilkmiydi cok düşük ihtimal ama ilklerde böyle olabiliyormuş

Canim ben kürtaj olmadım dr hap vermişti evde düşürdüm sabah ta kontrole gittim öyle oldu bende hemen başlamıştım bu senin ilkmiydi cok düşük ihtimal ama ilklerde böyle olabiliyormuş
Düşürdüm derken kanamamı oldı sadece yoksa bişey mi çıktı içinden

Düşürdüm derken kanamamı oldı sadece yoksa bişey mi çıktı içinden
seni çok iyi anlıyorum çabuktaki pozitif işaretini görünce sonra kanda görünce çok cok cok...Evet canim karın ağrısı sonra ev gittim parça düştü cok kanamam olmadi sabah hemem dr gittim muayene etti kese düşmüş dedi sonrasında adet gibi az az kanamam oldu

Ben özge hanıma dedim burdamk yaptırmam gerekiyo hayır dedi orda bi doktorda yaptırqbilirsin dedi şimdi ben doktora gideyim inşallah bana da hap mı veriri acaba sence hapmı kullanayım kürtaj mı olayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…