- 14 Ocak 2018
- 466
- 358
- 34
Benimde geliyordu cumaya aldılar 4.gün4000 çıktı bide sali toplaninca 5. Gun embriyosu cumartesiye geliyor yapmazlar galiba transfer.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde geliyordu cumaya aldılar 4.gün4000 çıktı bide sali toplaninca 5. Gun embriyosu cumartesiye geliyor yapmazlar galiba transfer.
Limonçicegi sen ne durumdasn
Canlar ben bu adetle ikinci denemeye baslayacaktım ya.. kendiliğinden hamile kaldım. Doktor muayeneye gel duruma bakup orogestan baslayalım dedi. Gittiğim gün kanamam basladı. Anlayacagınız kimyasal oldu. Şimdi bir dahaki adeti bekliycez. Bende durumlar böyle. Umarım sizde hersey yolunda giderlimoncicegi41 aynenn nerelerdesin bakalım
25 haftalik oldm cnmInsallah alsinlar benimkinide . Kac haftalık oldun sen
Maşallah saglikla gelsin insallah cinsiyeti bellidir ney?25 haftalik oldm cnm
insallah hersey guzel olcakCanlar ben bu adetle ikinci denemeye baslayacaktım ya.. kendiliğinden hamile kaldım. Doktor muayeneye gel duruma bakup orogestan baslayalım dedi. Gittiğim gün kanamam basladı. Anlayacagınız kimyasal oldu. Şimdi bir dahaki adeti bekliycez. Bende durumlar böyle. Umarım sizde hersey yolunda gider
Canım benim lafı bile olmaz. Ama tanısmamıza vesile ıoldu iyi oldu :)limoncicegi41 ile biz dun tanıştık ilac verdi bana sağolsun
Cook şukur oglum olcak cnmMaşallah saglikla gelsin insallah cinsiyeti bellidir ney?
MasallahhhhCook şukur oglum olcak cnm
Gidip sorsana canım uzak mısın bayağı uzun zaman olmuşMerhaba kızlar tüp bebek servisinin numarasını bilen varlı rapor için evraklarımı verdim 20 gün oldu hala haber yok hastaneyi aradım bi numara verdiler ama açan yok
Evet sakaryadayim bu haftada çıkmazsa sanırım gidecem bir sonraki adet tedavi başlamak istiyorumGidip sorsana canım uzak mısın bayağı uzun zaman olmuş
Çok sevinirim ya çok teşekkür ederimHıı uzakmış ben salı gunu sorarım numarayı gidicem
Cnmm hayrlı olsun sağlıkla kucağına al inşallahCook şukur oglum olcak cnm
Kişiden kişiye degisiyo ben 12 haftaya kadar kullanmıştım progestan igne coraspirin kansulandirici igne estrofem ve jelÜcretli dimi. sorun olmaz ha salı ha persembe beklerim bn bişe sorcam sen ilaçlarını ne kadar kullandın bn iğne jel estrofem ve prefnol kullanıyorm kalpten sonra bitcekmi hepsi
Evet canım ilacları erkenden aldım buzdolabında sakladım adet oluncada ovıyrelkw haric öteki ilacları aldım gittim . Sana hangi ilacları verdi? Kacar tane verdi?Kızlar şimdi ben ocak ayı afetiyle başlayacağım insallah.simdiden ilaçları dr yazdı al buzdolabında sakla afetiyle ilaçları da al gel dedi sizinde böylemi olmustu.ilaclari erkenden almismiydiniz