Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

insallah hersey guzel olcak

Merhaba kızlar tüp bebek servisinin numarasını bilen varlı rapor için evraklarımı verdim 20 gün oldu hala haber yok hastaneyi aradım bi numara verdiler ama açan yok

Ücretli dimi. sorun olmaz ha salı ha persembe beklerim bn bişe sorcam sen ilaçlarını ne kadar kullandın bn iğne jel estrofem ve prefnol kullanıyorm kalpten sonra bitcekmi hepsi
Kişiden kişiye degisiyo ben 12 haftaya kadar kullanmıştım progestan igne coraspirin kansulandirici igne estrofem ve jel

Kızlar şimdi ben ocak ayı afetiyle başlayacağım insallah.simdiden ilaçları dr yazdı al buzdolabında sakla afetiyle ilaçları da al gel dedi sizinde böylemi olmustu.ilaclari erkenden almismiydiniz

Kızlar şimdi ben ocak ayı afetiyle başlayacağım insallah.simdiden ilaçları dr yazdı al buzdolabında sakla afetiyle ilaçları da al gel dedi sizinde böylemi olmustu.ilaclari erkenden almismiydiniz
Evet canım ilacları erkenden aldım buzdolabında sakladım adet oluncada ovıyrelkw haric öteki ilacları aldım gittim . Sana hangi ilacları verdi? Kacar tane verdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…