Nasıl geçti kontrolünKizlar bana yarin kan tahlili yapilacak ignelerimin 8. Günü. Progesteron yüksek çıkarsa transfer erteleniyor mu acaba ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl geçti kontrolünKizlar bana yarin kan tahlili yapilacak ignelerimin 8. Günü. Progesteron yüksek çıkarsa transfer erteleniyor mu acaba ?
bugün değerlerinde herhangi bir yükseklik ciktimi kaç yumosun görünüyo bişey söyledimi emek hocamı baktı sanaIyiydi yarin tekrar gidicem kan tahlili için pazartesi toplanıyor yumurtalar . Ama kanda değerlerim yüksek cikarda transfer olmazsa diye korkuyorum
canımm bende var buldun mu bılmyorumIzmitte olan arkadaşlar bana acil cedrotide lazim 1 kutu. Nöbetçi eczanelerde yok elinde olan var mi acaba
canımm bende var buldun mu bılmyorum
Bulamadım ozelden yazdim sana canimcanımm bende var buldun mu bılmyorum
Mehrika sen kalp atışını duymadn mı cnmYok canım raporsuz yaptıranların o fiyata çıkuyormuş öle dediler ordakiler benim 26 ekimde transferim oldu o zaman iki haftalık bile değil 7 haftalık falanım
Yok kuzum daha duymadım en son gittiğimde 29 ekimde 12 mm di ve içinde bebek görmedik normal dediler 10 gün sonra çagrdı bu hafta müsait bi zamanda gitcem inşallahKizlar neler yapiysnz nasil gidiyor sureciniz
Mehrika sen kalp atışını duymadn mı cnm
Ama çok korkuyorum ya duyamazsam diye ya olmazsa içinde bebek diye sen ne zaman duydun kese boyutun kaçtıKizlar neler yapiysnz nasil gidiyor sureciniz
Mehrika sen kalp atışını duymadn mı cnm
Son adet gunun ne zamndi senin aslinda duyman gerekirdiAma çok korkuyorum ya duyamazsam diye ya olmazsa içinde bebek diye sen ne zaman duydun kese boyutun kaçtı
Son adetim 9 ekim transferim 26 ekim 3 günlük embriyo benim yumurtalar biraz geç gelişti o yüzden hesaplama yanlış oluyo ilk pozitifi gördüğüm test günüm 7 kasımdıSon adet gunun ne zamndi senin aslinda duyman gerekirdi
Son adetim 9 ekim transferim 26 ekim 3 günlük embriyo benim yumurtalar biraz geç gelişti o yüzden hesaplama yanlış oluyo ilk pozitifi gördüğüm test günüm 7 kasımdı
Yani kötü bişe mi var acaba rabbim en iyisini bilir ama korkuyorum olmazda kürtaj falan olurum diye yani kendi kendine kese gitmiyormuş kürtaj şartmışCanm sen transfere gore hesaplama yapma cunku drlar adete gore hesaplama yapiyorlar transfer yapildigı gun emriyo 2 haftalık olarak hesaplanıyo
Canımmm sana kalp atısı icin alttan mı bakildıYani kötü bişe mi var acaba rabbim en iyisini bilir ama korkuyorum olmazda kürtaj falan olurum diye yani kendi kendine kese gitmiyormuş kürtaj şartmış
Hiç üstten bakılmadıki hep alttan pozitif ögrendikten sonra ilk kese için gittim çok minnaktı sonra gittim anca gördüm 7 mm di bi hafta sonra gittim 12 olmuş birazda ben erken gittim galiba onlar sorun olmadıgınj söylüyolar ama ben rahatlayamıyorumCanımmm sana kalp atısı icin alttan mı bakildı
İnşallah canımmm inşallahh evet nerdeyse üç kat arttılar hemde sorun gözükmüyo herşey yolunda dedi hep özge hanım yumurtalar rahmim kese pozisyonu güzel demişti duyarım inşallah geç gelişiyorda olabilir dimi 2 aylık olduktan sonrada kalp duyanlar varmış sağlıklı olsunda beklemeye de razıyımTahminime göre Sen şu an 2 ayliksin ve simdi gittiginde kalp atışını duyacaksin emin ol kan degerlerin duzenli 2 katına çıktıysa korkmana gerek yok ben inanıyorum hersey yolunda
Canm tabikidi duyacaksın sen simdi ne zamn gideceksinİnşallah canımmm inşallahh evet nerdeyse üç kat arttılar hemde sorun gözükmüyo herşey yolunda dedi hep özge hanım yumurtalar rahmim kese pozisyonu güzel demişti duyarım inşallah geç gelişiyorda olabilir dimi 2 aylık olduktan sonrada kalp duyanlar varmış sağlıklı olsunda beklemeye de razıyım
Yarın ve sonraki gün sınavım var gidemem öğleden sonrada kabul etmiyolarya perşembe allah izin verirse düşünüyougitmeyi inşallahh duyarım rabbim nasip eder inşallah bu aciz kulunaCanm tabikidi duyacaksın sen simdi ne zamn gideceksin