Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Iyiydi yarin tekrar gidicem kan tahlili için pazartesi toplanıyor yumurtalar . Ama kanda değerlerim yüksek cikarda transfer olmazsa diye korkuyorum

Iyiydi yarin tekrar gidicem kan tahlili için pazartesi toplanıyor yumurtalar . Ama kanda değerlerim yüksek cikarda transfer olmazsa diye korkuyorum
bugün değerlerinde herhangi bir yükseklik ciktimi kaç yumosun görünüyo bişey söyledimi emek hocamı baktı sana

Progesteron 1.14 çıktı e2 3800 yüksek gibi biraz. Yarin tekrar bakılacak. Baya bi yumurta vardı. Emek hoca bakmadı baska bayan doktor baktı bu sefer

Izmitte olan arkadaşlar bana acil cedrotide lazim 1 kutu. Nöbetçi eczanelerde yok elinde olan var mi acaba

Son adetim 9 ekim transferim 26 ekim 3 günlük embriyo benim yumurtalar biraz geç gelişti o yüzden hesaplama yanlış oluyo ilk pozitifi gördüğüm test günüm 7 kasımdı

Canm sen transfere gore hesaplama yapma cunku drlar adete gore hesaplama yapiyorlar transfer yapildigı gun emriyo 2 haftalık olarak hesaplanıyo

Canm sen transfere gore hesaplama yapma cunku drlar adete gore hesaplama yapiyorlar transfer yapildigı gun emriyo 2 haftalık olarak hesaplanıyo
Yani kötü bişe mi var acaba rabbim en iyisini bilir ama korkuyorum olmazda kürtaj falan olurum diye yani kendi kendine kese gitmiyormuş kürtaj şartmış

Canımmm sana kalp atısı icin alttan mı bakildı
Hiç üstten bakılmadıki hep alttan pozitif ögrendikten sonra ilk kese için gittim çok minnaktı sonra gittim anca gördüm 7 mm di bi hafta sonra gittim 12 olmuş birazda ben erken gittim galiba onlar sorun olmadıgınj söylüyolar ama ben rahatlayamıyorum

Tahminime göre Sen şu an 2 ayliksin ve simdi gittiginde kalp atışını duyacaksin emin ol kan degerlerin duzenli 2 katına çıktıysa korkmana gerek yok ben inanıyorum hersey yolunda

Tahminime göre Sen şu an 2 ayliksin ve simdi gittiginde kalp atışını duyacaksin emin ol kan degerlerin duzenli 2 katına çıktıysa korkmana gerek yok ben inanıyorum hersey yolunda
İnşallah canımmm inşallahh evet nerdeyse üç kat arttılar hemde sorun gözükmüyo herşey yolunda dedi hep özge hanım yumurtalar rahmim kese pozisyonu güzel demişti duyarım inşallah geç gelişiyorda olabilir dimi 2 aylık olduktan sonrada kalp duyanlar varmış sağlıklı olsunda beklemeye de razıyım

Canm tabikidi duyacaksın sen simdi ne zamn gideceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…