Biz önder karaya gittik internetten almıştık rendabu ben sevdim ilgili bir hocaKesinlikle melih culha. Biz cuneyd beye gittik cocugunuz olmaz dedi yikildik sonra toparladi normal yoldan olmaz tuple olur dedi ama o 30 sn de dunya basima yikildi sandim melih beyin uzmanligi uremeyle ilgili cuneyd bey ise idrar kacirma falan zaten hep yasli dedeler var hastasi.melih beye basladik igne ve vitamin tedavisi oluyo esim 4 ay kullanicak sonra degerlerine gore tup e basliycaz cuneyd bize yardimci olamadigi icin 6-7 ayim bosuna gecti birkez ozelde tup denedim emek bey esimin degerlerini gorunce bu degerlerle dollenmez yumurta dedi melih bey ins iyi gelicek bize
Eşimde yaptırdı 1 ay once ilk kez ama onu sadece sırtından yaptılar bel ağrısı vardı bunu söyleriz saol canimBen sakaryadayım eşimin işterinden bi abi yaptı önce tarama olarak tüm vücut yani baş sırt mide kasık bel den yaptı kasık dediğimiz yer bildiğimiz kasık ordan sağlı sollu iki tane kupa atıp ince çizikler atıyo o kadar benim eşim korkar o tarz şeylerden iğneden falan ama hiç acımamış ve müthiş bi rahatlama gelmiş sende bulundugun ilde mutlaka bilen birine yaptır derim
Aman yinede uzak durucam ben ordan amac 3.gunde yumurtayi iceri atmak esimin degerlerine baktilarda olmaz bu degerlerle demediler bile bosuna param gittiAynen 15 gün once gittim makineler yok ama daha yenilerini alacakmışlar gelecek dr cok ıyi dedi arzu vardı onla konustum
İnsallah iyi gelir esinizdeki problem nedirBiz önder karaya gittik internetten almıştık rendabu ben sevdim ilgili bir hoca
Sen konak 'ta yaptırdım mi ....ben 4 kez hepsinide orda yaptirdimAman yinede uzak durucam ben ordan amac 3.gunde yumurtayi iceri atmak esimin degerlerine baktilarda olmaz bu degerlerle demediler bile bosuna param gitti
Evet 1 kez yaptirdim ilk denemeydi tutmadiSen konak 'ta yaptırdım mi ....ben 4 kez hepsinide orda yaptirdim
bazen böyle oluyormuş. nasip böyleymiş. devam edeceğim ama bir ay ara vermek ıstıyorum. sen nasılsın canım?limoncicegi41 canim diğer gruplarda okudum durumunu üzüldüm neden böyle olduguna ait bişey söylediler mi devam edecekmisin Rabbim hayırlısını nasip eylesin
canım cok gecmıs olsun. tahlillerini ilk gördüğümde anlamıstım canım. burda okuya okuya sanırım anlamaya basladık. ilaca baslaman tüp bebek yaptırmana engel değil dimi? büyük ihtimal gebelik olusmamasının sebebi bu. doktor acıklamıstır sanırıjm nereye gittin?Hasimato olduğumu öğrendim bugun dahiliyeye gittim ve ilaca başlattı...ben 4 kez denedim konak 'ta
Çok yüksek bulmadı ama ever 25 mg başladım..bir engel yok sadece takipte olacağız..hamilelik olursa daha da artabileceğini soyledi...kontrole gidince bakalim emek bey ne söyleyecek...Ben korfez marmara hastanesine gittimcanım cok gecmıs olsun. tahlillerini ilk gördüğümde anlamıstım canım. burda okuya okuya sanırım anlamaya basladık. ilaca baslaman tüp bebek yaptırmana engel değil dimi? büyük ihtimal gebelik olusmamasının sebebi bu. doktor acıklamıstır sanırıjm nereye gittin?
süper canı tedavını engellemeyecek olmasına cok sevındım. korkmustum senı acaba bosuna mı endıselendırdım dıye. hoş endıseelenecek durum yok da. insan bılmedıgınden cekınıyor ya o bakımdan. e bu durumda bu ay tüp tedavın baslayacak mı?Çok yüksek bulmadı ama ever 25 mg başladım..bir engel yok sadece takipte olacağız..hamilelik olursa daha da artabileceğini soyledi...kontrole gidince bakalim emek bey ne söyleyecek...Ben korfez marmara hastanesine gittim
bılmıyorum bende sımdı ona yazacaktım umarım görür.Burda bir arkadaş vardi bebeğinin değerleri yüksekti nasil oldu biliyormusun
Inşallah yine tahlil istedi 15 güne çıkıyormuş sonuç haftaya çıkar herhalde eğer ki başka şeyler çıkmasa devam edecegimsüper canı tedavını engellemeyecek olmasına cok sevındım. korkmustum senı acaba bosuna mı endıselendırdım dıye. hoş endıseelenecek durum yok da. insan bılmedıgınden cekınıyor ya o bakımdan. e bu durumda bu ay tüp tedavın baslayacak mı?
Canım nasılsın transfer olmustun kaçıncı günündesinBacaktada bazı noktaları var yapan kişi daha iyi bilir
Çok sağol cnm iyiyim çok şükür cuma transfer oldum yarın altıncı gün olcak nasipse ilaçlarımı kullanıyorum beklemedeyim sonrası nasipCanım nasılsın transfer olmustun kaçıncı günündesin
Umuttepe umut olur insHasimato olduğumu öğrendim bugun dahiliyeye gittim ve ilaca başlattı...ben 4 kez denedim konak 'ta