Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Cnm hayırlı haber alırsın inşallah bende dinleniyorum transfer güzel geçti bundan sonrası nasip işi

düşüklerimin
nedeni arastırılırken bır dunya tahlil verdim

canım hamıle kalamayısının nedenı bu olabılır. buysa sayet çözüm kolay. hakkında hayırlısı olsun canım.

Kızlar iyi akşamlar bugün opu işlemim vardı aşırı kasık ağrılarım var. İdrardan da kanama geliyo. Sizde durumlar nasıl kızlar

Kızlar hastanede hangi urologa muayene oldu eşleriniz genel randevuda isim vermiyorlar..bize metin çulha burak bey var ona gidin dedi
Kesinlikle melih culha. Biz cuneyd beye gittik cocugunuz olmaz dedi yikildik sonra toparladi normal yoldan olmaz tuple olur dedi ama o 30 sn de dunya basima yikildi sandim melih beyin uzmanligi uremeyle ilgili cuneyd bey ise idrar kacirma falan zaten hep yasli dedeler var hastasi.melih beye basladik igne ve vitamin tedavisi oluyo esim 4 ay kullanicak sonra degerlerine gore tup e basliycaz cuneyd bize yardimci olamadigi icin 6-7 ayim bosuna gecti birkez ozelde tup denedim emek bey esimin degerlerini gorunce bu degerlerle dollenmez yumurta dedi melih bey ins iyi gelicek bize

Metin beye gittik tahliller dışarda pahalı olur dedi ve bizi burak beye yönlendirdi sonuçlar çıkınca tekrar gitcez metin beye

Inşallah canim ama bizde erkek problemi sperm az ve yavas
Cnm bizde eşimde vçciddi problem yoktu ama sayı saglıklılara göre azdı hacamat yaptrdı kadık bel sırt baldır iki seans 50 milyon olan sayı 273 milyon şuan ve ileri yüzdeleri de çok yüksek mutlaka yaptrın derim cnm hiç olmazsa şifa olur

Aynen 15 gün once gittim makineler yok ama daha yenilerini alacakmışlar gelecek dr cok ıyi dedi arzu vardı onla konustum

Kasik tan nasil oldu ordan mi kan cekti ve nerede yaptırdınız hacamati

Kasik tan nasil oldu ordan mi kan cekti ve nerede yaptırdınız hacamati
Ben sakaryadayım eşimin işterinden bi abi yaptı önce tarama olarak tüm vücut yani baş sırt mide kasık bel den yaptı kasık dediğimiz yer bildiğimiz kasık ordan sağlı sollu iki tane kupa atıp ince çizikler atıyo o kadar benim eşim korkar o tarz şeylerden iğneden falan ama hiç acımamış ve müthiş bi rahatlama gelmiş sende bulundugun ilde mutlaka bilen birine yaptır derim

Bacaktada bazı noktaları var yapan kişi daha iyi bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…