- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.840
canım niye üzülüyorsun tutmazsa bır daha denersın. benım döllenmedıler bıle. yola devam etmek zorundayız. bence hamılesın. ama tutkı negatıf erken ogrenmende fayda var. bosyere umutlanmamıs olursun. yanı ben olsam test yapardım.Bugün transferden sonra 10. Güne girdik yarın 10 da 10 gün doluyo yani toplamda 13 oluyo cnm ama korkuyom çıkmazda üzülürüm diye
Bi düşüneyim cnm, ya bn çok etkilendim tedavi sürecinde çol yıpratıcı yani iğneler falan bide 60 km yol gidip geliyoz biliyomya şindi tedaviyi zor gelcek biraz bana elbette deniycem ama hazr değilim gibicanım niye üzülüyorsun tutmazsa bır daha denersın. benım döllenmedıler bıle. yola devam etmek zorundayız. bence hamılesın. ama tutkı negatıf erken ogrenmende fayda var. bosyere umutlanmamıs olursun. yanı ben olsam test yapardım.
Erken hamilelik tetsleri var onlar da muhakkak çıkar..Bana dr hep şöyle diyodu transferden sonra potansiyel hamilesin y öyle dusun ve hareketlerini on göre yap yani ağır kaldırma uzanma vs gibi bende kendimi hep hamile olarak hissetmiştim test gününe kadarBi düşüneyim cnm, ya bn çok etkilendim tedavi sürecinde çol yıpratıcı yani iğneler falan bide 60 km yol gidip geliyoz biliyomya şindi tedaviyi zor gelcek biraz bana elbette deniycem ama hazr değilim gibi
ya sen dırekt negatıfmıs gıbı dusunuyorsun. neyse bekle bıraz daha ama bence sen hamilesin. belin ve karnın agrıyomus ya hepten emın oldumBi düşüneyim cnm, ya bn çok etkilendim tedavi sürecinde çol yıpratıcı yani iğneler falan bide 60 km yol gidip geliyoz biliyomya şindi tedaviyi zor gelcek biraz bana elbette deniycem ama hazr değilim gibi
Ben hiç yatmadım nerdeyse ilk gün yattım yani dinlendim ikinci günde evde dolaştımş yapmadım ama harekete devam ettim nasip işleri tabi bu işlerErken hamilelik tetsleri var onlar da muhakkak çıkar..Bana dr hep şöyle diyodu transferden sonra potansiyel hamilesin y öyle dusun ve hareketlerini on göre yap yani ağır kaldırma uzanma vs gibi bende kendimi hep hamile olarak hissetmiştim test gününe kadar
Canım ne güzel düşünüyorsun allah razı olsun hayırlısı olur hakkımızda inşallahya sen dırekt negatıfmıs gıbı dusunuyorsun. neyse bekle bıraz daha ama bence sen hamilesin. belin ve karnın agrıyomus ya hepten emın oldum
Dediğin gibi nasip bende öyle yaptim 3. Günü ev bile supurmustumBen hiç yatmadım nerdeyse ilk gün yattım yani dinlendim ikinci günde evde dolaştımş yapmadım ama harekete devam ettim nasip işleri tabi bu işler
O saate orada olun test verceniz cnmYa kızlar duyun beni bu sperm işi nasil olacak 2 saate çıkarmı sonuç ve bana 14 40 internetten aldim bu saatte mi gidecek yoksa daha erken gidip sıramı alacak of ya
canım spermıyogram bolumunden mı randevu aldın. sperm ornegı tüp bebek bolumunde verılıyorr .yarım saat erken gelın dıyorlar ama saatındede gıtsenız problem olmaz. bızım sonuc saatı falan bulmustu cıkması.Ya kızlar duyun beni bu sperm işi nasil olacak 2 saate çıkarmı sonuç ve bana 14 40 internetten aldim bu saatte mi gidecek yoksa daha erken gidip sıramı alacak of ya
Cnn bn bugün evde olan bi testten yaptım tek çizgi çıktı bide testde o çizgi bile çok silikti artık kan testine bakcaz bakalımya sen dırekt negatıfmıs gıbı dusunuyorsun. neyse bekle bıraz daha ama bence sen hamilesin. belin ve karnın agrıyomus ya hepten emın oldum
foto atsana belkide test bozuktu. ben bugun adet oldum. senınde tutmasa sımdıye adet olman gerekmez mıydıCnn bn bugün evde olan bi testten yaptım tek çizgi çıktı bide testde o çizgi bile çok silikti artık kan testine bakcaz bakalım
İlaç kullanıyoruz ya kuzum o engelliyormuş adetin gelmesini testimi atayım ama çok net değilfoto atsana belkide test bozuktu. ben bugun adet oldum. senınde tutmasa sımdıye adet olman gerekmez mıydı
Biri silik çıktı canım çok net değil ama yani evet bozuk olabilir alalı çok olducanım bu test bozukk aldıgın yere versen ucretsız yenısını verırler. bunda hıc cızgı yok.
Çok para vermemiştim zaten önemli değil ama insanın morali bozuluyormuş onu anladımBiri silik çıktı canım çok net değil ama yani evet bozuk olabilir alalı çok oldu
işte onu dıyorum kuzum. bozuk olmayan testte kontrol cızgısı oldukca koyu kırmızı olur. o nedenle bozuk oBiri silik çıktı canım çok net değil ama yani evet bozuk olabilir alalı çok oldu
canım benım moralını hıc bozma bu test gecerlı degıl. test gunun kacıydı?Çok para vermemiştim zaten önemli değil ama insanın morali bozuluyormuş onu anladım
Çarşamba kan vercem canım 12 dolmuş oluyocanım benım moralını hıc bozma bu test gecerlı degıl. test gunun kacıydı?