Çok yüksek bulmadı ama ever 25 mg başladım..bir engel yok sadece takipte olacağız..hamilelik olursa daha da artabileceğini soyledi...kontrole gidince bakalim emek bey ne söyleyecek...Ben korfez marmara hastanesine gittim
Dahiliye dr adiguzel görmüş e gittimKörfez de kime gittiniz? Benim de ölçtürmem gerekiyor.
allah hepinizden razi olsun canlarm benim rabbim kimseyi boyle sınamasın hamileligim alt ust oldu ama gene sonrun degil yeterki sonucum temiz çıksın 2 hafta sonra cikcak sonucum rabbimyardimcim olsun sizler bol bol dua edin kizlar lutfenG Gel artikk canım merhaba.nasılsın? her sey yolunda mı? amnıyosentez yapıldı mı? seni merak edıyoruz. duaalarımdasın canım. innşşallah hersey yolundadır.
Dualarimiz seninle canim ins hersey cok guzel olucakallah hepinizden razi olsun canlarm benim rabbim kimseyi boyle sınamasın hamileligim alt ust oldu ama gene sonrun degil yeterki sonucum temiz çıksın 2 hafta sonra cikcak sonucum rabbimyardimcim olsun sizler bol bol dua edin kizlar lutfen
Canım benim inşallah tertemiz cıkar sen bize yardımcı olfun allahda senin yardımcın olsunallah hepinizden razi olsun canlarm benim rabbim kimseyi boyle sınamasın hamileligim alt ust oldu ama gene sonrun degil yeterki sonucum temiz çıksın 2 hafta sonra cikcak sonucum rabbimyardimcim olsun sizler bol bol dua edin kizlar lutfen
Inşallah canim herşey yolunda gidecek Rabbim yardımcın olsun guzel haberler alacağız insallahallah hepinizden razi olsun canlarm benim rabbim kimseyi boyle sınamasın hamileligim alt ust oldu ama gene sonrun degil yeterki sonucum temiz çıksın 2 hafta sonra cikcak sonucum rabbimyardimcim olsun sizler bol bol dua edin kizlar lutfen
Cnm rabbim şifa versin inş sonuç güzel çıkar rabbim bebeğini sana bağışlasınallah hepinizden razi olsun canlarm benim rabbim kimseyi boyle sınamasın hamileligim alt ust oldu ama gene sonrun degil yeterki sonucum temiz çıksın 2 hafta sonra cikcak sonucum rabbimyardimcim olsun sizler bol bol dua edin kizlar lutfen
Onun hastası mısınız? Sordunuz mu kendisine? Hiç bilmiyorum ki doğuma giriyo muKızlar emek hocanın dogumuma girmesini çok istiyorum bunun için ne yapmalıyım
Evet onun hastasiydim gebelik olunca benlik bisey kalmadı dedi üniversiteye düzenli kontrolere gel dedi ama artık doğumum yaklaşıyor onun girmesini çok istiyorum ne yapabilirim sms cektim inşallah dönerOnun hastası mısınız? Sordunuz mu kendisine? Hiç bilmiyorum ki doğuma giriyo mu
Gerekirse özel girsin doğumaOnun hastası mısınız? Sordunuz mu kendisine? Hiç bilmiyorum ki doğuma giriyo mu
mesajınıza döner mutlaka.Gerekirse özel girsin doğuma
Cevap verdi maalesef doğumlara gitmiyor muşmesajınıza döner mutlaka.
Cnm nasılsın benim çarşamba tedt günüm ama hiç umudum yok bi arkadaşımın çok iyiydi kalitesi ve negatif oldu çok üzüldüm bende yıkıldım onunla beraber, sen naptın başlıycakmısın tedaviye tekrarmesajınıza döner mutlaka.
kuzum nıye umudun yok o hiç belli olmaz. arkadasın nerde yaptırdı ki? sen bakma belirtin olmasa bıle hamıle olabılırsın. olumsuz düşünme. ben bu ay denemıycem belki sonraki ay denerim. duruma göre canımCnm nasılsın benim çarşamba tedt günüm ama hiç umudum yok bi arkadaşımın çok iyiydi kalitesi ve negatif oldu çok üzüldüm bende yıkıldım onunla beraber, sen naptın başlıycakmısın tedaviye tekrar
Öyle dusunme ıyi dusun sen şuan hamilesin keyfini çıkar rahatla.benim hamileliklerimde hic belirtim olmamıştı bCnm nasılsın benim çarşamba tedt günüm ama hiç umudum yok bi arkadaşımın çok iyiydi kalitesi ve negatif oldu çok üzüldüm bende yıkıldım onunla beraber, sen naptın başlıycakmısın tedaviye tekrar
Bilmiyorum ki böyle hissediyorum arkadaşta orda yaptrdı bilinen bi problemi yoktu ilk denemeydi hamd olsun transfer oldu ama negatif olan o kadar çok kikuzum nıye umudun yok o hiç belli olmaz. arkadasın nerde yaptırdı ki? sen bakma belirtin olmasa bıle hamıle olabılırsın. olumsuz düşünme. ben bu ay denemıycem belki sonraki ay denerim. duruma göre canım
Ağzın bal yesin inşallah hamileyimdir belirtimi bilmiyorum ama karnım belim çok agrıyo bi kaçgündür evde test yap dedi bazı arkadaşlar sizce yapayımmı yoksa bekliyimmi kan testini çarşamba randevumÖyle dusunme ıyi dusun sen şuan hamilesin keyfini çıkar rahatla.benim hamileliklerimde hic belirtim olmamıştı b
3. gün embrıyosuydu sanırım bu gun kacıncı gun transferden sonra? 3+ ? eger toplam 10 dan fazlaysa cıkarAğzın bal yesin inşallah hamileyimdir belirtimi bilmiyorum ama karnım belim çok agrıyo bi kaçgündür evde test yap dedi bazı arkadaşlar sizce yapayımmı yoksa bekliyimmi kan testini çarşamba randevum
Bugün transferden sonra 10. Güne girdik yarın 10 da 10 gün doluyo yani toplamda 13 oluyo cnm ama korkuyom çıkmazda üzülürüm diye3. gün embrıyosuydu sanırım bu gun kacıncı gun transferden sonra? 3+ ? eger toplam 10 dan fazlaysa cıkar