Cnm hayırlı haber alırsın inşallah bende dinleniyorum transfer güzel geçti bundan sonrası nasip işi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm hayırlı haber alırsın inşallah bende dinleniyorum transfer güzel geçti bundan sonrası nasip işi
antibıyotık verdı canım agrı kesıcı vermedı.Ağrınız yok diye ağrı kesici almayı ihmal etmeyin ..ben ağrım yok diye almamıştım sonraki günler cok fena kasiklarim agrimisti
nedeni arastırılırken bır dunya tahlil verdimInşallah yarın daha da güzel haberler alirsin olgunmuş dollenirler de...bana dahiliyeye görün dedi takip edilsin dedi o kadar iyi bir dahiliyeye göründen bakalim ne diyecek....7 senelik evli oldum hic kendiliğinden hamile kalmadım ama nasip kısmet....bir sürü daha tahlil verdim bakalim onlardan çıkacak....sizden bu kadar çok tahlil istediler mi
canım hamıle kalamayısının nedenı bu olabılır. buysa sayet çözüm kolay. hakkında hayırlısı olsun canım.Inşallah yarın daha da güzel haberler alirsin olgunmuş dollenirler de...bana dahiliyeye görün dedi takip edilsin dedi o kadar iyi bir dahiliyeye göründen bakalim ne diyecek....7 senelik evli oldum hic kendiliğinden hamile kalmadım ama nasip kısmet....bir sürü daha tahlil verdim bakalim onlardan çıkacak....sizden bu kadar çok tahlil istediler mi
Raporlu 5.600 diye biliyorum adatip ta yapiyor sanirim konakta islemi yapmiyor artikHayırlısı olsun sizin içinde çok kararsız kaldım kolay bir süreç olmadığını biliyorum birde şehir dışından gidip gelmek biraz zor olacak
Kesinlikle melih culha. Biz cuneyd beye gittik cocugunuz olmaz dedi yikildik sonra toparladi normal yoldan olmaz tuple olur dedi ama o 30 sn de dunya basima yikildi sandim melih beyin uzmanligi uremeyle ilgili cuneyd bey ise idrar kacirma falan zaten hep yasli dedeler var hastasi.melih beye basladik igne ve vitamin tedavisi oluyo esim 4 ay kullanicak sonra degerlerine gore tup e basliycaz cuneyd bize yardimci olamadigi icin 6-7 ayim bosuna gecti birkez ozelde tup denedim emek bey esimin degerlerini gorunce bu degerlerle dollenmez yumurta dedi melih bey ins iyi gelicek bizeKızlar hastanede hangi urologa muayene oldu eşleriniz genel randevuda isim vermiyorlar..bize metin çulha burak bey var ona gidin dedi
canım bende ıkı gun once oldum. kasık agrım hala var ama. kanama hıc olmadı.Kızlar iyi akşamlar bugün opu işlemim vardı aşırı kasık ağrılarım var. İdrardan da kanama geliyo. Sizde durumlar nasıl kızlar
Ağrı kesici alıyorsun değil mi canımcanım bende ıkı gun once oldum. kasık agrım hala var ama. kanama hıc olmadı.
Inşallah canim ama bizde erkek problemi sperm az ve yavascanım hamıle kalamayısının nedenı bu olabılır. buysa sayet çözüm kolay. hakkında hayırlısı olsun canım.
Konak ist bir dr getirtecek cem adi soyadını bilmiyorum ama halen daha gelmemişRaporlu 5.600 diye biliyorum adatip ta yapiyor sanirim konakta islemi yapmiyor artik
Metin beye gittik tahliller dışarda pahalı olur dedi ve bizi burak beye yönlendirdi sonuçlar çıkınca tekrar gitcez metin beyeKesinlikle melih culha. Biz cuneyd beye gittik cocugunuz olmaz dedi yikildik sonra toparladi normal yoldan olmaz tuple olur dedi ama o 30 sn de dunya basima yikildi sandim melih beyin uzmanligi uremeyle ilgili cuneyd bey ise idrar kacirma falan zaten hep yasli dedeler var hastasi.melih beye basladik igne ve vitamin tedavisi oluyo esim 4 ay kullanicak sonra degerlerine gore tup e basliycaz cuneyd bize yardimci olamadigi icin 6-7 ayim bosuna gecti birkez ozelde tup denedim emek bey esimin degerlerini gorunce bu degerlerle dollenmez yumurta dedi melih bey ins iyi gelicek bize
yok doktor vermedı.Ağrı kesici alıyorsun değil mi canım
Cnm bizde eşimde vçciddi problem yoktu ama sayı saglıklılara göre azdı hacamat yaptrdı kadık bel sırt baldır iki seans 50 milyon olan sayı 273 milyon şuan ve ileri yüzdeleri de çok yüksek mutlaka yaptrın derim cnm hiç olmazsa şifa olurInşallah canim ama bizde erkek problemi sperm az ve yavas
Aynen disarda cok tutar cok kalem tahlil bakiyoar cunku hayirlisi olsun canimMetin beye gittik tahliller dışarda pahalı olur dedi ve bizi burak beye yönlendirdi sonuçlar çıkınca tekrar gitcez metin beye
Konak isi uzun surebilir bence makinalari falan yokmus diye duydumKonak ist bir dr getirtecek cem adi soyadını bilmiyorum ama halen daha gelmemiş
Kasik tan nasil oldu ordan mi kan cekti ve nerede yaptırdınız hacamatiCnm bizde eşimde vçciddi problem yoktu ama sayı saglıklılara göre azdı hacamat yaptrdı kadık bel sırt baldır iki seans 50 milyon olan sayı 273 milyon şuan ve ileri yüzdeleri de çok yüksek mutlaka yaptrın derim cnm hiç olmazsa şifa olur
Ben sakaryadayım eşimin işterinden bi abi yaptı önce tarama olarak tüm vücut yani baş sırt mide kasık bel den yaptı kasık dediğimiz yer bildiğimiz kasık ordan sağlı sollu iki tane kupa atıp ince çizikler atıyo o kadar benim eşim korkar o tarz şeylerden iğneden falan ama hiç acımamış ve müthiş bi rahatlama gelmiş sende bulundugun ilde mutlaka bilen birine yaptır derimKasik tan nasil oldu ordan mi kan cekti ve nerede yaptırdınız hacamati
Bacaktada bazı noktaları var yapan kişi daha iyi bilirBen sakaryadayım eşimin işterinden bi abi yaptı önce tarama olarak tüm vücut yani baş sırt mide kasık bel den yaptı kasık dediğimiz yer bildiğimiz kasık ordan sağlı sollu iki tane kupa atıp ince çizikler atıyo o kadar benim eşim korkar o tarz şeylerden iğneden falan ama hiç acımamış ve müthiş bi rahatlama gelmiş sende bulundugun ilde mutlaka bilen birine yaptır derim