Inşallah 5 de olur.. benimde 5 tane olmuştu had bakalim4-5 tane sayıyordu ama catlayacaklar dıye korkuyorum bende sorun yarım rahimliyim ve amh düşüklüğü var.
ay inşallah canım yaa. sende de amh düşüklüğü var mı?Inşallah 5 de olur.. benimde 5 tane olmuştu had bakalim
Amh inanki hic bilmiyordum pazartesi verdim 3.07 cıktı normal görünüyo gibiay inşallah canım yaa. sende de amh düşüklüğü var mı?
aa iyiymiş senın. maşallah. benım kötü durumda 0,17Amh inanki hic bilmiyordum pazartesi verdim 3.07 cıktı normal görünüyo gibi
yok canım o tedavısını bahcecı fulyada gördü. kocaelide değil o.A anneveoglusu sende umuttepedemi tedavi gördün
Ben iki defa yumurta toplattim cok yumurtam olmadi ilkinde 2 ikincisinde 4 yumurtam olmustu hep 5.gune gitmisti insallah seninde olacakaa iyiymiş senın. maşallah. benım kötü durumda 0,17
az ama öz ne güzel bende öyle istiyorum inşallah canım yaBen iki defa yumurta toplattim cok yumurtam olmadi ilkinde 2 ikincisinde 4 yumurtam olmustu hep 5.gune gitmisti insallah seninde olacak
aa ben buraya yazdıgımı sanıyordum. canım cok sagol iyi gectı. agrı sızı olmadı. sonrasında bıraz gaz sancım oldu o kadar. yumurta sayısını yarın arayıp öğrenicem. sen naptın canım gösterdın mı sonuclarını doktroa. bu arada ben bıraz bakındım ama karsılastık mı bılmem :)))limoncicegi41 naptın canim nasil geçti opu bisey dedilermi kaç yumurtan vardi
Canım şindi girdim hayrlı uğurlu olsun inş güzel sonuçlar alcaksın nasılsın agrın sızın varmı kanaman varmı bnde hiç olmadı merak ediyom sende varmıaa ben buraya yazdıgımı sanıyordum. canım cok sagol iyi gectı. agrı sızı olmadı. sonrasında bıraz gaz sancım oldu o kadar. yumurta sayısını yarın arayıp öğrenicem. sen naptın canım gösterdın mı sonuclarını doktroa. bu arada ben bıraz bakındım ama karsılastık mı bılmem :)))
Sağol canım inşallah beraber güzel sonuçlar alalım.Canım şindi girdim hayrlı uğurlu olsun inş güzel sonuçlar alcaksın nasılsın agrın sızın varmı kanaman varmı bnde hiç olmadı merak ediyom sende varmı
insallahbyarin ıyi haberler alacam...gösterdim bir dahiliyeye görün takip edilsin dedi rahim agzindan test aldı galiba smer aldı yine birsuru tahlil istedi 4 tup kan verdim 15 sonuçlar çıkarmışaa ben buraya yazdıgımı sanıyordum. canım cok sagol iyi gectı. agrı sızı olmadı. sonrasında bıraz gaz sancım oldu o kadar. yumurta sayısını yarın arayıp öğrenicem. sen naptın canım gösterdın mı sonuclarını doktroa. bu arada ben bıraz bakındım ama karsılastık mı bılmem :)))
Bnmde olmadı demekki normal inş pozitif sonuçlar alırız bn yarın transfer olcam çok heycanlıyım uyuyamıyorumSağol canım inşallah beraber güzel sonuçlar alalım.
Sabah hiç agrım olmadı akşama kadar çok iyiydim şimdi yumurtalıklarım agrıyo ama kanama yok.
İnsallah güzel sonuçlar alırsın canim merakla bekliyorum bende sakaryadan gidip geliyorumBnmde olmadı demekki normal inş pozitif sonuçlar alırız bn yarın transfer olcam çok heycanlıyım uyuyamıyorum
Canım bol dua oku. İnşallah hayırsılısla sımsıkı tutunur sanaBnmde olmadı demekki normal inş pozitif sonuçlar alırız bn yarın transfer olcam çok heycanlıyım uyuyamıyorum
Yol boyunca okudum halada okuyorum inşş kalp sesinide duyarızCanım bol dua oku. İnşallah hayırsılısla sımsıkı tutunur sana
canım haşimoto konusunda bir sey dedı mı? inşallah beklemeden hamıle kalırsın kuzuminsallahbyarin ıyi haberler alacam...gösterdim bir dahiliyeye görün takip edilsin dedi rahim agzindan test aldı galiba smer aldı yine birsuru tahlil istedi 4 tup kan verdim 15 sonuçlar çıkarmış
..Bende bakindim ama :)))))
Inşallah yarın daha da güzel haberler alirsin olgunmuş dollenirler de...bana dahiliyeye görün dedi takip edilsin dedi o kadar iyi bir dahiliyeye göründen bakalim ne diyecek....7 senelik evli oldum hic kendiliğinden hamile kalmadım ama nasip kısmet....bir sürü daha tahlil verdim bakalim onlardan çıkacak....sizden bu kadar çok tahlil istediler mi