Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

limoncicegi41 naptın canim nasil geçti opu bisey dedilermi kaç yumurtan vardi
aa ben buraya yazdıgımı sanıyordum. canım cok sagol iyi gectı. agrı sızı olmadı. sonrasında bıraz gaz sancım oldu o kadar. yumurta sayısını yarın arayıp öğrenicem. sen naptın canım gösterdın mı sonuclarını doktroa. bu arada ben bıraz bakındım ama karsılastık mı bılmem :)))

Canım şindi girdim hayrlı uğurlu olsun inş güzel sonuçlar alcaksın nasılsın agrın sızın varmı kanaman varmı bnde hiç olmadı merak ediyom sende varmı

Canım şindi girdim hayrlı uğurlu olsun inş güzel sonuçlar alcaksın nasılsın agrın sızın varmı kanaman varmı bnde hiç olmadı merak ediyom sende varmı
Sağol canım inşallah beraber güzel sonuçlar alalım.
Sabah hiç agrım olmadı akşama kadar çok iyiydim şimdi yumurtalıklarım agrıyo ama kanama yok.

insallahbyarin ıyi haberler alacam...gösterdim bir dahiliyeye görün takip edilsin dedi rahim agzindan test aldı galiba smer aldı yine birsuru tahlil istedi 4 tup kan verdim 15 sonuçlar çıkarmış
..Bende bakindim ama :)))))

Ağrınız yok diye ağrı kesici almayı ihmal etmeyin ..ben ağrım yok diye almamıştım sonraki günler cok fena kasiklarim agrimisti

canlar benden 4. yumurta toplanmıs. hepsi olgunmus. ama döllenen olmamıs maalesef. yarın tekrar ara dedıler. Allah kerim bunda da var bır hayır. M Mehlikara sen nasılsın canım. transfer oldun mu?

canım haşimoto konusunda bir sey dedı mı? inşallah beklemeden hamıle kalırsın kuzum

Inşallah yarın daha da güzel haberler alirsin olgunmuş dollenirler de...bana dahiliyeye görün dedi takip edilsin dedi o kadar iyi bir dahiliyeye göründen bakalim ne diyecek....7 senelik evli oldum hic kendiliğinden hamile kalmadım ama nasip kısmet....bir sürü daha tahlil verdim bakalim onlardan çıkacak....sizden bu kadar çok tahlil istediler mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…