Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öyle sıra falan yok canım. emek hocaya özele randevu alıyorsun bır kereye mahsus. sonrasında uygun görünce baslatıyor hemenKızlar aşılama ve tüp bebek için çok sıra oluyurmu ne kadar zamanda sıra geliyor 8ayı felan buluyormu
İyimiş canım yarın eşim için sperm testi vericez artık üroloji doktoruna göstercz bizi yönlendirir herhaldeöyle sıra falan yok canım. emek hocaya özele randevu alıyorsun bır kereye mahsus. sonrasında uygun görünce baslatıyor hemen
Keşke eandevuda alsaydınız tüp bebek bölümü emek beyeİyimiş canım yarın eşim için sperm testi vericez artık üroloji doktoruna göstercz bizi yönlendirir herhalde
aah süperr zor kısmı attlattın. bende bu aksam ıgne vurucam persembe opu var.
Cok şükür canım inş sende hayırla atlatırsın vermedi o testleri yaptırmadım ben opu çok kısa sürdü 10 dakka sürdü galiba ben odaya girdiğimde 9 a çeyrek bar gibiydi uyandığımda kendime geldiğimde saat 9 bucuktu
Cnm aradım biri döllenmiş iyi kalite ikisi tam döllenememiş cuma günü transfer olcam nasipseKeşke eandevuda alsaydınız tüp bebek bölümü emek beye
Arkadaşım merhaba ben 6 yıl boyunca ikinci evladım için tedavi gördüm o süreçte hep tsh iyi dendiPerşembe görüscem aklimdan çıkmıyo tedavim uzarsa diye....Perşembe kacta orda olacaksın kacta opun yakalarımıza kırmızı gül takarız bu defa
Durumunuz aynı gibi ths normal ilkdefa bunlara bakıldı ve yüksekler bende ikizlere hamileydim16 haftalık suyum gelmesiyle onları kaybettim.ve sonrasında tekrar denedim olmadi olmayınca bunları neden istemediler zamanında bilseydik belkide kaybetmedim..yarın göstercek bakalim dr ne diyecek saolasin arkadasimArkadaşım merhaba ben 6 yıl boyunca ikinci evladım için tedavi gördüm o süreçte hep tsh iyi dendi
ama tüp bebek sürecinde ilk kez anti tg ve anti tpo troid alt kan değerlerine bakıldı ve benim değerlerimin normalin 5-6 katı olduğu görüldü bu arada tsh 3,5 idi onu belirteyim. Tsh iyi çıkıyor diye bu alt kan troid değerlerine bakılmaması büyük bir yanlış imiş. Benim hoşimato troid hastası olduığumu tüp bebek drum söyledi. İç hastalıkları uzmanına gitmemi ve ilaç için bilgi almamı istedi. Dr baktı tüp bebek drun ilacın adını söylesin kullan o zaman dedi gönderdi. Tüp bebek dr Eutrux ismini yanlış yazıyor olabilirim 25 mg ile tedaviye başlattı. Ben opu öncesi bu ilacı kullanıyordum. Gebelik ile tsh yükseldi ve ilacın miktarıda arttırıldı. Eğer kontrollü gidersen sıkıntın olmaz.
Tsh kontrol edilmez ise erken hafta düşükleri ile allah korusun bebekte zeka geriğiliğine neden oluyor bu konuda iyi bir iç hastalıkları uzmanı en iyisi bir endokrin dr ile görüş derim. İlaç ayarlaman iyi yapılsın
Umarım sen @limoncicegi41 ve tüm arkadaşlar çok beklemeden miniklerinin haberlerini alırlar allah sağlıklı hayırlı evladlar nasip etsin inşallah
Sağol canım ne güzel açıklamışsın öpüldün güzel anneArkadaşım merhaba ben 6 yıl boyunca ikinci evladım için tedavi gördüm o süreçte hep tsh iyi dendi
ama tüp bebek sürecinde ilk kez anti tg ve anti tpo troid alt kan değerlerine bakıldı ve benim değerlerimin normalin 5-6 katı olduğu görüldü bu arada tsh 3,5 idi onu belirteyim. Tsh iyi çıkıyor diye bu alt kan troid değerlerine bakılmaması büyük bir yanlış imiş. Benim hoşimato troid hastası olduığumu tüp bebek drum söyledi. İç hastalıkları uzmanına gitmemi ve ilaç için bilgi almamı istedi. Dr baktı tüp bebek drun ilacın adını söylesin kullan o zaman dedi gönderdi. Tüp bebek dr Eutrux ismini yanlış yazıyor olabilirim 25 mg ile tedaviye başlattı. Ben opu öncesi bu ilacı kullanıyordum. Gebelik ile tsh yükseldi ve ilacın miktarıda arttırıldı. Eğer kontrollü gidersen sıkıntın olmaz.
Tsh kontrol edilmez ise erken hafta düşükleri ile allah korusun bebekte zeka geriğiliğine neden oluyor bu konuda iyi bir iç hastalıkları uzmanı en iyisi bir endokrin dr ile görüş derim. İlaç ayarlaman iyi yapılsın
Umarım sen @limoncicegi41 ve tüm arkadaşlar çok beklemeden miniklerinin haberlerini alırlar allah sağlıklı hayırlı evladlar nasip etsin inşallah
Ayyy canımm süperrr cuma 3.günn oluyoo ayy hadi hayırlısıyla kavus yavruna inşallahCnm aradım biri döllenmiş iyi kalite ikisi tam döllenememiş cuma günü transfer olcam nasipse
Ayyu ödüm kopuyor benim yumurtalar catladı diye kasıklarım cok agrıyo umarım bendede en az üç yumurta bulurlar ve döllenir inşallahCnm aradım biri döllenmiş iyi kalite ikisi tam döllenememiş cuma günü transfer olcam nasipse
Kaç yumurtan görünüyordu bişey söyledimi dr...sizde sorun neydiAyyu ödüm kopuyor benim yumurtalar catladı diye kasıklarım cok agrıyo umarım bendede en az üç yumurta bulurlar ve döllenir inşallah
İnşallah cnmAyyu ödüm kopuyor benim yumurtalar catladı diye kasıklarım cok agrıyo umarım bendede en az üç yumurta bulurlar ve döllenir inşallah
Yaa yavru mu dedin senn çok hoş geldi kulağaAyyy canımm süperrr cuma 3.günn oluyoo ayy hadi hayırlısıyla kavus yavruna inşallah
SENİN OPU NE ZAMAN YARIN CANIMSağol canım ne güzel açıklamışsın öpüldün güzel anne
Evet canım yarın heyecan dorukta:))SENİN OPU NE ZAMAN YARIN CANIM
Canım bugn yine gittik ama testi yaptıramadık eşimde hepatit b var aslında bulaşıcı değil dışarda yaptırdk sıkıntı olmamıştı ama olmaz dışarda yaptır dediler yine ertlendi dışarda marmara hastanesinde yaptırcaz tekrar önder karaya gitcez üroloji ya ben emek beye randevu alsammı bilemedim üroloji yönlendirir diye almdım sizce nasıl yapmalıyım siz direk kadın doğumamı gitmiştinizKeşke eandevuda alsaydınız tüp bebek bölümü emek beye
ürolojiye tüp bebek yaptırma amacıyla gıtmedıgınız ıcın o yönlendiirmez. direk emek hocaya randevu alsaydın o daha güzel yönlendirirdi.Canım bugn yine gittik ama testi yaptıramadık eşimde hepatit b var aslında bulaşıcı değil dışarda yaptırdk sıkıntı olmamıştı ama olmaz dışarda yaptır dediler yine ertlendi dışarda marmara hastanesinde yaptırcaz tekrar önder karaya gitcez üroloji ya ben emek beye randevu alsammı bilemedim üroloji yönlendirir diye almdım sizce nasıl yapmalıyım siz direk kadın doğumamı gitmiştiniz
eveeett inallah olacak canım yaYaa yavru mu dedin senn çok hoş geldi kulağa
4-5 tane sayıyordu ama catlayacaklar dıye korkuyorum bende sorun yarım rahimliyim ve amh düşüklüğü var.Kaç yumurtan görünüyordu bişey söyledimi dr...sizde sorun neydi