- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.840
emek hoca ya 2623037500 ı arayarak randevu alabılırsınız. ilk muayeneden sonra eger tüp bebege baslarda takıp hastası olursanız tekrar randevu almaz ve ucretı bır kere odemıs olursunuz. yumurta takıbı hıc yaptırmadım. ama tahmınım ılk muayenede yumurta takıbıne karar verırse ve sıze sabah gel derse o zaman bırdaha randevu almıyorsunuz.Emek hocaya nasıl randevu alıyoruz muayene ücreti 1 keremi ödeniyor yumurta takibi icin randevumu alıyoruz yoksa sabahtan gidip sirayami giriyoruz çok soru oldu ama
Çok teşekkür ederim canım henüz raporlarımı toplayamadı sanırım Umuttepe’de yaptıracağımemek hoca ya 2623037500 ı arayarak randevu alabılırsınız. ilk muayeneden sonra eger tüp bebege baslarda takıp hastası olursanız tekrar randevu almaz ve ucretı bır kere odemıs olursunuz. yumurta takıbı hıc yaptırmadım. ama tahmınım ılk muayenede yumurta takıbıne karar verırse ve sıze sabah gel derse o zaman bırdaha randevu almıyorsunuz.
estafirullah sor canım bende sora sora öğrendım :)
Harikaaa inşallah 5.güne gider hepsi neden taze transfer olmuyorsun
canım hasimoto hastalıgı olabilir sende bi çeşit tiroid hastalıgı tabı doktorun değerlendirir.ilacı var kullanıyorsun düzeliyorEki Görüntüle 2200264 kızlar tahlil sonuçlarım anlayasınız varmi yuksek cikanlari
Hiç böyle bir hastalıktan haberdar değilim sonradan olabiliyor mu...Perşembe gösterebilecem nasil dayancamcanım hasimoto hastalıgı olabilir sende bi çeşit tiroid hastalıgı tabı doktorun değerlendirir.ilacı var kullanıyorsun düzeliyor
canım bende burda öğrenmiştim. hamile kalmayıda engelliyor. hıc cocugun varmı. hıc endıse etme korkulacak bırsy değil. genetikde olabılıyor. sonradan da olabılıyor.Hiç böyle bir hastalıktan haberdar değilim sonradan olabiliyor mu...Perşembe gösterebilecem nasil dayancam
Canım opu oldum bugün hamd olsun iyiyim yumurtada var dediler ama sayı sölemedilercanım bende burda öğrenmiştim. hamile kalmayıda engelliyor. hıc cocugun varmı. hıc endıse etme korkulacak bırsy değil. genetikde olabılıyor. sonradan da olabılıyor.
Yok canim kayibim var oda tup bebekti ...ozel hastanede neden bu denli inceleme yapilmiyorki boşuna mı uğraşmışım daha önceden bilseydik tedavisine daha erken baslardim dr gorusene kadar rahat olamicamcanım bende burda öğrenmiştim. hamile kalmayıda engelliyor. hıc cocugun varmı. hıc endıse etme korkulacak bırsy değil. genetikde olabılıyor. sonradan da olabılıyor.
Hadi hayirlisi insallah kaliteli yumurtaların sonrada bebişlerin olsunCanım opu oldum bugün hamd olsun iyiyim yumurtada var dediler ama sayı sölemediler
Sen ne kadar süre oldu öğreneli ve şuan tedavi görüyor musun tup bebeğe engel mi yani tup bebek yapmayı uzatabilir mocanım bende burda öğrenmiştim. hamile kalmayıda engelliyor. hıc cocugun varmı. hıc endıse etme korkulacak bırsy değil. genetikde olabılıyor. sonradan da olabılıyor.
ne zaman doktorla görüşeceksin. belki baska sebeplerden yükselmiştir o iki tahlilin. du bakalım canım.Yok canim kayibim var oda tup bebekti ...ozel hastanede neden bu denli inceleme yapilmiyorki boşuna mı uğraşmışım daha önceden bilseydik tedavisine daha erken baslardim dr gorusene kadar rahat olamicam
canım bende o hastalık yok burda bır arkadasta vardı A anneveoglusu aslında o senı daha ıyı bılgılendırır. çünkü ben ayrıntıları bilmiyorumSen ne kadar süre oldu öğreneli ve şuan tedavi görüyor musun tup bebeğe engel mi yani tup bebek yapmayı uzatabilir mo
aah süperr zor kısmı attlattın. bende bu aksam ıgne vurucam persembe opu var.Canım opu oldum bugün hamd olsun iyiyim yumurtada var dediler ama sayı sölemediler
Perşembe görüscem aklimdan çıkmıyo tedavim uzarsa diye....Perşembe kacta orda olacaksın kacta opun yakalarımıza kırmızı gül takarız bu defane zaman doktorla görüşeceksin. belki baska sebeplerden yükselmiştir o iki tahlilin. du bakalım canım.
A anneveoglusu bılır tedavın uzarmı uzamaz mı dıye. o görünce yazar şimdi. internete bı bak canım düşük nedenıde bu olabılır. beni persembe 10 da alcaklar sanırım opuya.:)) takalım gülleriPerşembe görüscem aklimdan çıkmıyo tedavim uzarsa diye....Perşembe kacta orda olacaksın kacta opun yakalarımıza kırmızı gül takarız bu defa
Tm canim...taman kiz takalım gülleri 10 kadar oralarda olurum bir ihtimal...şimdi ben en erken kaçta orda olsam tahlilleri gosterebilirimA anneveoglusu bılır tedavın uzarmı uzamaz mı dıye. o görünce yazar şimdi. internete bı bak canım düşük nedenıde bu olabılır. beni persembe 10 da alcaklar sanırım opuya.:)) takalım gülleri
canım sadece tahlil göstermek için mi geleceksin? 8 de sekreterler sıra vermeye baslıyormus. 11.30 a kadar sıra verıyorlar. erken gelirsen erken sıra alırsın. 9 u geçirme benceTm canim...taman kiz takalım gülleri 10 kadar oralarda olurum bir ihtimal...şimdi ben en erken kaçta orda olsam tahlilleri gosterebilirim
Sadece tahlil göstercem eşimde urolojiye gircek... tm canim saolcanım sadece tahlil göstermek için mi geleceksin? 8 de sekreterler sıra vermeye baslıyormus. 11.30 a kadar sıra verıyorlar. erken gelirsen erken sıra alırsın. 9 u geçirme bence