- 14 Ocak 2018
- 466
- 358
- 34
Çıkar cnm mrk etme 3 4 gune toplama yaplrBenimkiler bugün beşinci ganal olcak 6 olanlar da var 11 küsür olanlarda acaba normal mi yoksa biraz küçükler mi bana öle geldi çünkü
İnşallh canım bal tarçn çörekotuda yıyom kalitesi içinÇıkar cnm mrk etme 3 4 gune toplama yaplr
toplama haftasonuna gelınce ne yapıyorlar?Çıkar cnm mrk etme 3 4 gune toplama yaplr
çok erken değil mi? daha minnak :) sen yarın gıdıyorsun dımı canım15 mm 17mm olunca toplama yapıyorlar bilgnz olsn
canım ınsallah tutarr. transferın kacıncı gunu
Hadi hayırlı haberler verirsin inşallah
Orda bi bayanı cumartesi çağırdı oluyo yani opu içintoplama haftasonuna gelınce ne yapıyorlar?
ayyy cok heyecanlı. bu gonal bırazcık zorluyo benı. cok duygusallastım. bunla alakası olabılır mi?bide iğne kalınmıs bayagıOrda bi bayanı cumartesi çağırdı oluyo yani opu için
Yaşım 29 bu sefer iki embriyo birinci kalite dedi ikisonode uyguladı ve bugün sabahtan beri karnının alt kısmında bi baskı var anlamadım neyin nesi inş iyi sonuç alırım vücut isim hic düşmüyor bunaldim sıcaktan kısa kolla duruyorum vücut ısısını hep iyi duymuşumdur insallah senin için de hayirli olur ne zaman test gunun
Aynen bendede oluyo az biraz ama düşünmemeye çalışıyorum kalın biraz ucu ben batıramamıştım ilkindeayyy cok heyecanlı. bu gonal bırazcık zorluyo benı. cok duygusallastım. bunla alakası olabılır mi?bide iğne kalınmıs bayagı
Bende zor aldım canım tek püfü sirekli aramakTedavi sürecinde olan arkadaşlara Allah güç ve sabır versin. İnş sonucunuz her şeyi unutturur.
Ben de emek hocadan randevu alayım dedim ama 303 75 00 aradığımda sürekli yeni liste açılmadı sık sık tekrar arayın diyor. Günde 3 defa arıyorum ama hala alamadım. Siz kaç dk/saat arayla aradınız. Var mı bir püf noktası.
Ay bende sen gibi düşünüp arkadaşa arattiriyordum bazenTelefonu hepte aynı kadın açıyor arama artık dicek gibi ses tonu
İns ya inş bu sefer tutunmusdurHadi hayırlı haberler verirsin inşallah
Canim bu sali ne demek anlamadim