Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Kizlar ben artik sonucum iyi oldugunu duyana kadar siteye girmiycem bu sekilde sizide cok etkiliyorum sizin morale ihtycnz varken olumsuz etkilemek istemiyorum insallh guzel haberlerinizi okurum rabbim sizlere hayirli SAGLIKLI evlat nasip etsin
olur mu canım lütfen oyle yapma merak edıyoruz senı. kederımızıde sevıncımızıde burda paylasıyoruz lütfen canım bızı merakta bırakmaa.

Kizlar ben artik sonucum iyi oldugunu duyana kadar siteye girmiycem bu sekilde sizide cok etkiliyorum sizin morale ihtycnz varken olumsuz etkilemek istemiyorum insallh guzel haberlerinizi okurum rabbim sizlere hayirli SAGLIKLI evlat nasip etsin
Öle düşünme herkes nasibinde ne varsa onu yaşar

Canım naptın gittin mi bugün ? Neler oldu?
Gittim canım çok büyümemişler bir 14 bir 11 iki üç tanede 7 8 li bişeler varmış zor bi hasta dedi orda orta yaşlı hemşire yarın gel dedi bide sordum ona ki kötü mü yumurtalarımın durumu oda hayır büyüyo işte ne güzel diye telki etti beni ama içim bi tuhaf oldu tabi

E canım gayet güzel büyümüşler iğnenin kacıncı günü? Ne zaman toplayacaklarına dair bişey dediler mi? Bi daha ne zaman cagırdılar

Ben kapalıyım canım uzun parfesü giyiyorum aynen güller takalım biz ama ben etken hitcem o zamana dönerim herhalde nasip artık inşallah hayırlı haberler alırsın
:)) anladım canım.inşallah isteyen herkesle beraber hayırlı haberler alırız. ya bır sey merak edıyorum. sımdı bu yumoslar aynı anda buyumuyor ya. ufaklar buyuyene kadar buyukler catlamıyor mu.

:)) anladım canım.inşallah isteyen herkesle beraber hayırlı haberler alırız. ya bır sey merak edıyorum. sımdı bu yumoslar aynı anda buyumuyor ya. ufaklar buyuyene kadar buyukler catlamıyor mu.
Onlar için cetrotide kullncaz cnm çatlamayı engelleyici senin ilk kontrol mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…