- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.840
olur mu canım lütfen oyle yapma merak edıyoruz senı. kederımızıde sevıncımızıde burda paylasıyoruz lütfen canım bızı merakta bırakmaa.Kizlar ben artik sonucum iyi oldugunu duyana kadar siteye girmiycem bu sekilde sizide cok etkiliyorum sizin morale ihtycnz varken olumsuz etkilemek istemiyorum insallh guzel haberlerinizi okurum rabbim sizlere hayirli SAGLIKLI evlat nasip etsin
ay bunu bende merak edıyorum.
İsteğe bağlı talep edilemiyor mu acaba ücretli de olsaEvet cnm kendisi dolleniyo
Öle düşünme herkes nasibinde ne varsa onu yaşarKizlar ben artik sonucum iyi oldugunu duyana kadar siteye girmiycem bu sekilde sizide cok etkiliyorum sizin morale ihtycnz varken olumsuz etkilemek istemiyorum insallh guzel haberlerinizi okurum rabbim sizlere hayirli SAGLIKLI evlat nasip etsin
İnş canım hakkımızda hayirlisiİns ya inş bu sefer tutunmusdur
Kanda çıkmaz direkt olarak ama genel olarak sistemini bozabilir yani tedavideyse kişi etkileyebilirBu dönem de sigara içen var mi ve kan tahlilin de çıkar mi
Canım naptın gittin mi bugün ? Neler oldu?Kanda çıkmaz direkt olarak ama genel olarak sistemini bozabilir yani tedavideyse kişi etkileyebilir
Gittim canım çok büyümemişler bir 14 bir 11 iki üç tanede 7 8 li bişeler varmış zor bi hasta dedi orda orta yaşlı hemşire yarın gel dedi bide sordum ona ki kötü mü yumurtalarımın durumu oda hayır büyüyo işte ne güzel diye telki etti beni ama içim bi tuhaf oldu tabiCanım naptın gittin mi bugün ? Neler oldu?
E canım gayet güzel büyümüşler iğnenin kacıncı günü? Ne zaman toplayacaklarına dair bişey dediler mi? Bi daha ne zaman cagırdılarGittim canım çok büyümemişler bir 14 bir 11 iki üç tanede 7 8 li bişeler varmış zor bi hasta dedi orda orta yaşlı hemşire yarın gel dedi bide sordum ona ki kötü mü yumurtalarımın durumu oda hayır büyüyo işte ne güzel diye telki etti beni ama içim bi tuhaf oldu tabi
Yarın gitcem tekrr cetrotide yi gerçtir yanında dediler bna sanki büyümediler gibi geldi bilmiyom ama daha çabuk büyüyenler varE canım gayet güzel büyümüşler iğnenin kacıncı günü? Ne zaman toplayacaklarına dair bişey dediler mi? Bi daha ne zaman cagırdılar
İlk iğnemi cuma olmuştum canım tam 7 gün oluyoE canım gayet güzel büyümüşler iğnenin kacıncı günü? Ne zaman toplayacaklarına dair bişey dediler mi? Bi daha ne zaman cagırdılar
geç olsun güç olmasın. yarın bende gitcem belkı denk geliriz.Yarın gitcem tekrr cetrotide yi gerçtir yanında dediler bna sanki büyümediler gibi geldi bilmiyom ama daha çabuk büyüyenler var
Belkide erkenmi gitceksin bu arada nasıl birisin açıkmı kapalı mı birbirimizi nasıl tanıycaz kigeç olsun güç olmasın. yarın bende gitcem belkı denk geliriz.
:)) canım 11 den sonra gelcem acığım :)yakama gül mü taksam :))))))) sen peki?Belkide erkenmi gitceksin bu arada nasıl birisin açıkmı kapalı mı birbirimizi nasıl tanıycaz ki
Ben kapalıyım canım uzun parfesü giyiyorum aynen güller takalım biz ama ben etken hitcem o zamana dönerim herhalde nasip artık inşallah hayırlı haberler alırsın:)) canım 11 den sonra gelcem acığım :)yakama gül mü taksam :))))))) sen peki?
:)) anladım canım.inşallah isteyen herkesle beraber hayırlı haberler alırız. ya bır sey merak edıyorum. sımdı bu yumoslar aynı anda buyumuyor ya. ufaklar buyuyene kadar buyukler catlamıyor mu.Ben kapalıyım canım uzun parfesü giyiyorum aynen güller takalım biz ama ben etken hitcem o zamana dönerim herhalde nasip artık inşallah hayırlı haberler alırsın
Onlar için cetrotide kullncaz cnm çatlamayı engelleyici senin ilk kontrol mü:)) anladım canım.inşallah isteyen herkesle beraber hayırlı haberler alırız. ya bır sey merak edıyorum. sımdı bu yumoslar aynı anda buyumuyor ya. ufaklar buyuyene kadar buyukler catlamıyor mu.
evet pazartesı ıgneye baslamıstıkOnlar için cetrotide kullncaz cnm çatlamayı engelleyici senin ilk kontrol mü