Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Herkesten istiyorlar mi acaba bu sonofilmi....şimdi siz yumurta büyütme iğnelerine başladınız mı baslayanlara da Allah kolaylık versin iğneler cok kucuk hic canınız acımaz saatli vurun bol yumoslar olur insallah
Canım senin daha önce tecrüben var sanırım

Evet 2 defa yumurta toplattim 2kez taze emriyo 2 kez donmus transferim oldu hep ozel de şimdi rapor çıkartmak istiyorum

Evet raporsuz du ve evet konak 'ta yaptırdım ilk dr şafak beydi donmuşlari eray bey koydu yaş 37 oldu sen yaş kac

kaça maloldu raporsuz. eray beyede cok ıyı dıyorlar . bende 36 yasındayım. inşallah bu kez olur canım
2016 yapmıştım 10 bini bulmuştu... Eray bey de donmuşlari aldığım için bişey diyemicem sadece benden hic kan tahlili isteme di estrofem verip rahmi kalinlastirip transfer yaptı donmuş ta olsa bence hormonlara bakıp kan tahlili isteyebilirdi
M Mehlikara iğneyi her gun aynı saatte mı yapmak gerekıyor hemsıre bılgı verdı mı?
Dr hormon ilaçlarını iğneleri hep aynı saatte kullanın demisti

İyi günler öncelikler Rabbim hepimizin kucağını doldurdum inş bende umuttepede yaptırdım iki kez ilkinde bir embriyoyu kalitesi düşüktü cuma günü tekrar transfer oldum iki embriyo birinci kalite ims bu kez yüzümüz güler Rabbim afiyetle nasip eder inş bugün 4. Günüm kasiklarimda bide belinde ağrı var bakalım hayrkisi herseyin

Inşallah hayirli haberler alırsın...ilk emriyon kalitesi düşükse neden koydular ki yaş kaç canim

Kızlar benm kan sonucum berbat çikti emek hoca perinatoloji yuksek riskli dedi haftalardir dunyam basima yikildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…