- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.840
Canım senin daha önce tecrüben var sanırımHerkesten istiyorlar mi acaba bu sonofilmi....şimdi siz yumurta büyütme iğnelerine başladınız mı baslayanlara da Allah kolaylık versin iğneler cok kucuk hic canınız acımaz saatli vurun bol yumoslar olur insallah
İlk ikisi raporsuz muydu? Canım inş bu kez olur. Konakta mı yaptırdın? Yaş kac?Evet 2 defa yumurta toplattim 2kez taze emriyo 2 kez donmus transferim oldu hep ozel de şimdi rapor çıkartmak istiyorum
kaça maloldu raporsuz. eray beyede cok ıyı dıyorlar . bende 36 yasındayım. inşallah bu kez olur canımEvet raporsuz du ve evet konak 'ta yaptırdım ilk dr şafak beydi donmuşlari eray bey koydu yaş 37 oldu sen yaş kac
Canım G Gel artikk tan bi haber varmı kan sonucu çıkmış mıkaça maloldu raporsuz. eray beyede cok ıyı dıyorlar . bende 36 yasındayım. inşallah bu kez olur canım
ona 17 sinde amnıyosentez yapacaklar. inşallah guzel sonuclar alacak.Canım G Gel artikk tan bi haber varmı kan sonucu çıkmış mı
Hadi hayırlısı inşallah güzel çıkarona 17 sinde amnıyosentez yapacaklar. inşallah guzel sonuclar alacak.
Unutma dedi sadece aynı saat demedi ama düzenli al dedi bende 8 9 gibi vuruyorum
2016 yapmıştım 10 bini bulmuştu... Eray bey de donmuşlari aldığım için bişey diyemicem sadece benden hic kan tahlili isteme di estrofem verip rahmi kalinlastirip transfer yaptı donmuş ta olsa bence hormonlara bakıp kan tahlili isteyebilirdikaça maloldu raporsuz. eray beyede cok ıyı dıyorlar . bende 36 yasındayım. inşallah bu kez olur canım
Dr hormon ilaçlarını iğneleri hep aynı saatte kullanın demisti
Inşallah hayirli haberler alırsın...ilk emriyon kalitesi düşükse neden koydular ki yaş kaç canimİyi günler öncelikler Rabbim hepimizin kucağını doldurdum inş bende umuttepede yaptırdım iki kez ilkinde bir embriyoyu kalitesi düşüktü cuma günü tekrar transfer oldum iki embriyo birinci kalite ims bu kez yüzümüz güler Rabbim afiyetle nasip eder inş bugün 4. Günüm kasiklarimda bide belinde ağrı var bakalım hayrkisi herseyin
Cuma cagırdı evet canım anesteziyede randevu aldım cumaya. Aynı gün orayada muayene olcamÇok sevindim canım hadi hayırlısı inşallah ne zaman gitceksin bi daha bide anestezi raporu öıkart dedimi sanada
Ne güzel boşluk vardı demekki ben perşembeye aldım hem salı hem perşembe gitmek zorundayımCuma cagırdı evet canım anesteziyede randevu aldım cumaya. Aynı gün orayada muayene olcam
Yarın gitcen dimi bakalım yumosların ne kadar olmui?Ne güzel boşluk vardı demekki ben perşembeye aldım hem salı hem perşembe gitmek zorundayım