- 14 Ocak 2018
- 466
- 358
- 34
Bugün 4 gün oldu iğne vurulalı büyümüşlermidir ki sagda solda ikişer tane vardı inş sağlıklı yumurtalar olurlarYarın gitcen dimi bakalım yumosların ne kadar olmui?
Canımmm rabbimin vardır bi bildiği üzme sakın kendini dua et bol bol 313 fatiha ve ayrtel kürsi oku bol bol rabbim ol der olur bi bakmışın sağlıklı mı sağlıklı doğarKızlar benm kan sonucum berbat çikti emek hoca perinatoloji yuksek riskli dedi haftalardir dunyam basima yikildi
Sono yapıldı bana cuma günü orda bi bayana da demişler amniyosentez tehlikeli falan diyo yaptrmak istemedi sonra yurtdışında bi test varmış onu yaptrcam dedi ağladı orda bide ama sonra veren rabbim dedim üzme kendini elde değil amaCarsamba gunu 2. Ultrasonum var bakalm ne olcak kesin amniosentez denilecek
canım allahım hakkında hayırlısını versın.amniyosentezle netleşir durum.dualarım senınle kuzumm.Carsamba gunu 2. Ultrasonum var bakalm ne olcak kesin amniosentez denilecek
büyümüşlerdir tabii. bu gıttıgımde emek bey muayene etmedı ama yumurta var falan demedıler. rahım kalınlıgı 3 mm kist yok dedıler. emek hocaya sordular oda gonal f e baslasın demıs. yanı bende henuz yumurta gorunmedı. sende gorundu 4 gunde en az 4mm buyumusturlerBugün 4 gün oldu iğne vurulalı büyümüşlermidir ki sagda solda ikişer tane vardı inş sağlıklı yumurtalar olurlar
Ay çok heyecanlıyım hayırlı haberler alırım inşbüyümüşlerdir tabii. bu gıttıgımde emek bey muayene etmedı ama yumurta var falan demedıler. rahım kalınlıgı 3 mm kist yok dedıler. emek hocaya sordular oda gonal f e baslasın demıs. yanı bende henuz yumurta gorunmedı. sende gorundu 4 gunde en az 4mm buyumusturler
Olmuslardir canlar mrk etmeyin 1 tane bile olup kalanlar var onemli olan jaliteli olmasiBugün 4 gün oldu iğne vurulalı büyümüşlermidir ki sagda solda ikişer tane vardı inş sağlıklı yumurtalar olurlar
İnşallah şimdi geldim hastanedeyim bugün sadece yumoşlara bakar dimi kan diln me zaman beriliyodu e2 ve progrsyeton veriliyo galibaOlmuslardir canlar mrk etmeyin 1 tane bile olup kalanlar var onemli olan jaliteli olmasi
Kan tahlili ister mi bugün 4 gün gonal f kullandım bıgün beşinci günOlmuslardir canlar mrk etmeyin 1 tane bile olup kalanlar var onemli olan jaliteli olmasi
Cnm ogretm gorevlsndn alsaydn ben oyle yaptm 120tl ucretle anastzden aldm hemenKızlar eve geldim şimdi 4 foliikül gördü 3 bi tarafta bir bi tarafta persembe gel dedi menopura başla dedi iki gün kullan dedi bide ben anesteziye randevu erkene bulamamıştım haftaya Pazartesi aldım gec mi olur ki rapor için dsha önce yumurta toplama olursa napcam beb
Bence birkac gun daha kullan oyle ister bnm 8. Gun falan istmstiKan tahlili ister mi bugün 4 gün gonal f kullandım bıgün beşinci gün
Canım pazartesi ilacın 10.günü değil mi? Ondan daha erken toplamaz bence aynı güne yada ertesi güne olur gibiKızlar eve geldim şimdi 4 foliikül gördü 3 bi tarafta bir bi tarafta persembe gel dedi menopura başla dedi iki gün kullan dedi bide ben anesteziye randevu erkene bulamamıştım haftaya Pazartesi aldım gec mi olur ki rapor için dsha önce yumurta toplama olursa napcam beb
15 mm 17mm olunca toplama yapıyorlar bilgnz olsn
Perşembe günü hallederim olmazsa onu oazartesiye geç olur çünkü bi günde oluyo mu o işlemCnm ogretm gorevlsndn alsaydn ben oyle yaptm 120tl ucretle anastzden aldm hemen
Benimkiler bugün beşinci ganal olcak 6 olanlar da var 11 küsür olanlarda acaba normal mi yoksa biraz küçükler mi bana öle geldi çünkü15 mm 17mm olunca toplama yapıyorlar bilgnz olsn