Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Kızlar benm kan sonucum berbat çikti emek hoca perinatoloji yuksek riskli dedi haftalardir dunyam basima yikildi
Canımmm rabbimin vardır bi bildiği üzme sakın kendini dua et bol bol 313 fatiha ve ayrtel kürsi oku bol bol rabbim ol der olur bi bakmışın sağlıklı mı sağlıklı doğar

Carsamba gunu 2. Ultrasonum var bakalm ne olcak kesin amniosentez denilecek
Sono yapıldı bana cuma günü orda bi bayana da demişler amniyosentez tehlikeli falan diyo yaptrmak istemedi sonra yurtdışında bi test varmış onu yaptrcam dedi ağladı orda bide ama sonra veren rabbim dedim üzme kendini elde değil ama

Bugün 4 gün oldu iğne vurulalı büyümüşlermidir ki sagda solda ikişer tane vardı inş sağlıklı yumurtalar olurlar
büyümüşlerdir tabii. bu gıttıgımde emek bey muayene etmedı ama yumurta var falan demedıler. rahım kalınlıgı 3 mm kist yok dedıler. emek hocaya sordular oda gonal f e baslasın demıs. yanı bende henuz yumurta gorunmedı. sende gorundu 4 gunde en az 4mm buyumusturler

büyümüşlerdir tabii. bu gıttıgımde emek bey muayene etmedı ama yumurta var falan demedıler. rahım kalınlıgı 3 mm kist yok dedıler. emek hocaya sordular oda gonal f e baslasın demıs. yanı bende henuz yumurta gorunmedı. sende gorundu 4 gunde en az 4mm buyumusturler
Ay çok heyecanlıyım hayırlı haberler alırım inş

Kızlar eve geldim şimdi 4 foliikül gördü 3 bi tarafta bir bi tarafta persembe gel dedi menopura başla dedi iki gün kullan dedi bide ben anesteziye randevu erkene bulamamıştım haftaya Pazartesi aldım gec mi olur ki rapor için dsha önce yumurta toplama olursa napcam beb

Kızlar eve geldim şimdi 4 foliikül gördü 3 bi tarafta bir bi tarafta persembe gel dedi menopura başla dedi iki gün kullan dedi bide ben anesteziye randevu erkene bulamamıştım haftaya Pazartesi aldım gec mi olur ki rapor için dsha önce yumurta toplama olursa napcam beb
Cnm ogretm gorevlsndn alsaydn ben oyle yaptm 120tl ucretle anastzden aldm hemen

Canım pazartesi ilacın 10.günü değil mi? Ondan daha erken toplamaz bence aynı güne yada ertesi güne olur gibi

X