- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.840
Aynı gün olmaz cünkü kan tahlili sonucundan sonra sprçermiyogram isteniyorKızlar eşiniz hangi urolojiye gitti ve hormon ve sperm tahlilini aynı gün verebildiler mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı gün olmaz cünkü kan tahlili sonucundan sonra sprçermiyogram isteniyorKızlar eşiniz hangi urolojiye gitti ve hormon ve sperm tahlilini aynı gün verebildiler mi
Dışarda dr melih çulha ya gitti oda ondan hormon ve sperm testi istemiş üniversite hastanesinde yap bana sonucları getir demiş onun için sordum aynı anda vermiyo yani tm resekkurlerAynı gün olmaz cünkü kan tahlili sonucundan sonra sprçermiyogram isteniyor
Canım rapor cıkarttırmak için gittiğimizde eşimden enfeksiyon testleri istedi üroloji. onun sonucuna görede spermiyogram istedi. Anladıgım kadarıyla sizin durum farklı belkide aynı gün verebilir. Ürolojinin sekreterliğini ararsan daha sağlıklı bilgi alırsın canım. Yanlış yönlendirmek istememDışarda dr melih çulha ya gitti oda ondan hormon ve sperm testi istemiş üniversite hastanesinde yap bana sonucları getir demiş onun için sordum aynı anda vermiyo yani tm resekkurler
Benm cmrtsiye gelmisti cumaya aldilartoplama haftasonuna gelınce ne yapıyorlar?
Kizlar bn bugun 2. Kontrlume feldm ve hic iyi seyler olmadi sivi alindi bebegimin ekosu yapıldı ve kalbinde delilten bahsedildi 17.haftamda olduğum icin kesin tani icin 20.haftami bekliyorlar durum cok karisikçok erken değil mi? daha minnak :) sen yarın gıdıyorsun dımı canım
canım benım yaa sabırla uc hafta daaha bekliycez kuzum.amniyosentez yapıldı dımı. onda belli olur mu yoksa . hafta ayrıntılı ultrasonda mı belli olacak?Kizlar bn bugun 2. Kontrlume feldm ve hic iyi seyler olmadi sivi alindi bebegimin ekosu yapıldı ve kalbinde delilten bahsedildi 17.haftamda olduğum icin kesin tani icin 20.haftami bekliyorlar durum cok karisik
sen rapor mu cıkarttırcaksın ?eşinin tahlilleri hazır olmus olur bırde dış merkezde spermiyogram ıstıyorlar..bız ılk once kadın dogumda emek beye randevu aldık sonra ürolojiye falan da o yonlendırdıKızlar biZde önce urolojiye gittik kan testi verdik sonuç cıkmış sprem testi
İçin rendevu aldık sonuca göre kadın doğumamı gönderiyorlar ben cok korkuyorum yeni vajinismus atlattım alttan nasıl baktırcam aşılmadan önce rahim filmi istiyorlarmı
20 hafta da amniyosentez sonucumu yoksa detaylı ultrason da mi belli olacak Rabbim büyük yine de iyi düşünelim insallah iyi olacakKizlar bn bugun 2. Kontrlume feldm ve hic iyi seyler olmadi sivi alindi bebegimin ekosu yapıldı ve kalbinde delilten bahsedildi 17.haftamda olduğum icin kesin tani icin 20.haftami bekliyorlar durum cok karisik
Canım ordaki yöntem milroenjeksiyonmu yoksa yumurtanın yanı spermleri koyuyorlar onlar kendimi dölleniyoBenm cmrtsiye gelmisti cumaya aldilar
Rapor şartlaıno karşılamıyorz sanırım canım 14 aylık evliyiz ben 28 eşim 30yaşında eşimde sıkıntı oldgndn direk ürolojiye gittik eskiden başka yerlerde sperm testi yaptırmştk onlara baktı belki istemzsen rapor mu cıkarttırcaksın ?eşinin tahlilleri hazır olmus olur bırde dış merkezde spermiyogram ıstıyorlar..bız ılk once kadın dogumda emek beye randevu aldık sonra ürolojiye falan da o yonlendırdı
bu arada alttan muayene hıc zor bırsey degıl ama vajinusmusda durum farklı . canım ne desem bılemedım ki. alttan bakmadan olmuyor bu ısler ama yınede doktora soylersın durumu
Canımmm çok üzüldümm rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallahKizlar bn bugun 2. Kontrlume feldm ve hic iyi seyler olmadi sivi alindi bebegimin ekosu yapıldı ve kalbinde delilten bahsedildi 17.haftamda olduğum icin kesin tani icin 20.haftami bekliyorlar durum cok karisik
a evet istemeyebilir o zaman canım rapor sartlarını tam bılmıyorum ama bence tasıyor gıbısınız . yasayan cocuk yok bır yıldır cocugun olmuyor olması lazım.Rapor şartlaıno karşılamıyorz sanırım canım 14 aylık evliyiz ben 28 eşim 30yaşında eşimde sıkıntı oldgndn direk ürolojiye gittik eskiden başka yerlerde sperm testi yaptırmştk onlara baktı belki istemz
ay bunu bende merak edıyorum.Canım ordaki yöntem milroenjeksiyonmu yoksa yumurtanın yanı spermleri koyuyorlar onlar kendimi dölleniyo
Evet cnm kendisi dolleniyoCanım ordaki yöntem milroenjeksiyonmu yoksa yumurtanın yanı spermleri koyuyorlar onlar kendimi dölleniyo
Bugun girdigimde detayli ultrasondu 1 ay sonra amniyosentez sonucuyla kontrole gitcem 20.haftada olan bebegin tekrar kalp ekosu çekilecek20 hafta da amniyosentez sonucumu yoksa detaylı ultrason da mi belli olacak Rabbim büyük yine de iyi düşünelim insallah iyi olacak
allah kerim canım inşşşallah her yönüyle saglıklıdır.Bugun girdigimde detayli ultrasondu 1 ay sonra amniyosentez sonucuyla kontrole gitcem 20.haftada olan bebegin tekrar kalp ekosu çekilecek