Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Ahh kızlar hepimizde aynı sorun. Çevre baskısı hep ne kadar anlayışsız insanlar var. Sürekli sorup duruyorlar. ‍ Rabbim hayırlı bi evlat nasip etsin hepimize

Merhaba arkadaşlar bende 14aylık evliyim. Bebiş istiyoruz ama olmadı eşim test yaptırdı sprem sayısı düşük sonrasında sopalı devlet bizi umutepe tip bebeğe gidin diye umuttepeye gçnderdi değerler düşğk dedi bgn gittik kan testi oldu 15gün sonra cıknca sperm testi yine yapılıp doktora sordum ilaçsz şansız düşük olur dedi belki eşim ilaç kullanıp sperm sayısı arttıkır belkide aşılama olur bilgim yok hiç aşılamada tip bebekte para ödemek gerekiyormu bide can yakan bir işlemmi yeni vajinismusu atlattım biraz fobim varda

Bana da devlet yapiyo orda yatırabilirsin dedi...ama geç çıktığı için bugün ozel de verdim...kabul eder mi acaba

Ay saol içim rahatladı bian yanlış mi verdim dedim konak 'ta 440 tl...sadece kromozomlara bakıyorlar herhalde...zamanında eşimden istemişler yaptirmisiz benden istememişler

Ay saol içim rahatladı bian yanlış mi verdim dedim konak 'ta 440 tl...sadece kromozomlara bakıyorlar herhalde...zamanında eşimden istemişler yaptirmisiz benden istememişler
Bende 250 tlye yaptırmıştım giyat farkınoluyo il ve hastanelere göre

G Gel artikk canım nasılsın? bı sey sorcaktım gonal f den gunde bır kere mı ıgne oluyordun? ya 12 kutu gonal f var gunde bır kere vurulmakla bıtmez ki. bır de her kutuda 6 iğne var sanırım.

G Gel artikk canım nasılsın? bı sey sorcaktım gonal f den gunde bır kere mı ıgne oluyordun? ya 12 kutu gonal f var gunde bır kere vurulmakla bıtmez ki. bır de her kutuda 6 iğne var sanırım.
Umarım cevap yazar aklımda deli sorular sürekli napcax biz onca iğneyi bide o menapour adlı iğne içinde beş tane iğne var acaba o tozu karıştırıp 5 günde mi alcaz sanada çok soru soruyom rahatsız ediyom helal et hakkını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…